Profile picture of ‌امیرعلی شیری‌
ای کوه تو فریاد من امروز شنیدیدردیست در این سینه که همزاد جهان است#هوشنگ_ابتهاج
436 KB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
قدم در راه بگذار و بیا، با خستگی با عشقبیا اینجا که زینب، کوهِ حیدرزاده می‌آید#اربعین

Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
#اربعین تجسم رسوایی ستم و پیروزی مظلوم است. #اربعین انتهای جاده اسارت و آغاز اسارت ستم است. اگر نگاهی از جنس حقیقت آن سوی #اربعین را می نگریست، سی و سه هزار زنجیری غل زده به دست و پایی را می دید که پیشاپیش آنان یزید و عبیدالله ابن زیاد و عمرسعد در غل و زنجیر شقاوت و رذالت بودند. 《استاد فرزانه دکتر Show more

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
بلند شو ببین زینبت چی کشیدهبلند شو حسینم که مهمان رسیده#اربعین
311 KB

Profile picture of ‌مادربزرگ‌
یا حسین‌بن‌علیخون گرمِ تو هنوزاز زمین می‌جوشدهر کجا باغ گل سرخی هستآب از این چشمه‌ی خون می‌نوشدسرِ حق بر نیزه‌ استخیل آزادگی آواره ی صحرای ستماز سیه‌کاری شمران و یزیدان فریادیا حسین‌بن‌علی…Show more

Profile picture of ‌مَهموم.‌
ریشه اگر عمیق باشد، طوفان هراس نیست؛آن‌که خودش را شناخت، محتاجِ راهنما نیست.

Profile picture of ‌مُنْتَظِرِ کوچَکْ .‌
داشتم با DeepSeek برای نوشتن احساسات یک کارکتر صحبت میکردم .گفتم که یک حسی هست که خیلی ها میگن ناراحتی ، ولی از ناراحتی هم بدتره ، از اون حس هایی که تا مدت ها بهت می‌چسبه و هروقت یادت میاد حالت بد میشه ، فرقی هم نداره چقدر ازش گذشته باشه .

Profile picture of ‌مُنْتَظِرِ کوچَکْ .‌
بعضی وقت ها به خودت میگی که «اره ! حلالشون کردم دیگه » ولی هرکاری هم می‌کنی بازم ته دلت چرکی هست.

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
رسانه.. دروغ.. فريب..ماهواره تو هیچ خونه‌ای وارد نشد مگر اینکه یا به "فکر" افراد اون خونه ضربه زد؛ یا به "قلب" اونها؛ یا به هر دو. هم اندیشه‌ها و هم انگیزه‌ها رو به افساد و انحراف می‌کشونه.

Profile picture of ‌پَـ🌙نآه‌
-وأنَاأبحَثُ‌عنِّي؛وَجَدْتُكَ‌یٰاحُسین-+وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودمتــورایافتم،#یاحسین..!♥️

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
اگر قرار بود شیعه با شهادت رهبرانش از بین برود،پس کربلا پایان کارِ ما می‌بود.پای رزم‌نوشت‌های تجمّعات ایران به جادّه‌های پیاده‌روی اربعین در عراق هم کشیده شد.

و چه بسیار است...آنچه را که از تو دریغ کردند، حسین#یاحسین

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌𐙚؛¹³³‌
یک نگه کردم تو را، هوش و حواس از سر پرید!خالقت را سجده کردم، بس که زیبا آفرید:)"آقای‌نورالعین"

من از کودکی عاشقت بوده‌ام...#عزیزم_حسین
2 MB