ای کوه تو فریاد من امروز شنیدیدردیست در این سینه که همزاد جهان است#هوشنگ_ابتهاج
436 KB
ای کوه تو فریاد من امروز شنیدیدردیست در این سینه که همزاد جهان است#هوشنگ_ابتهاج436 KB
قدم در راه بگذار و بیا، با خستگی با عشقبیا اینجا که زینب، کوهِ حیدرزاده میآید#اربعین
#اربعین تجسم رسوایی ستم و پیروزی مظلوم است. #اربعین انتهای جاده اسارت و آغاز اسارت ستم است. اگر نگاهی از جنس حقیقت آن سوی #اربعین را می نگریست، سی و سه هزار زنجیری غل زده به دست و پایی را می دید که پیشاپیش آنان یزید و عبیدالله ابن زیاد و عمرسعد در غل و زنجیر شقاوت و رذالت بودند. 《استاد فرزانه دکتر …Show more
یا حسینبنعلیخون گرمِ تو هنوزاز زمین میجوشدهر کجا باغ گل سرخی هستآب از این چشمهی خون مینوشدسرِ حق بر نیزه استخیل آزادگی آواره ی صحرای ستماز سیهکاری شمران و یزیدان فریادیا حسینبنعلی…Show more
داشتم با DeepSeek برای نوشتن احساسات یک کارکتر صحبت میکردم .گفتم که یک حسی هست که خیلی ها میگن ناراحتی ، ولی از ناراحتی هم بدتره ، از اون حس هایی که تا مدت ها بهت میچسبه و هروقت یادت میاد حالت بد میشه ، فرقی هم نداره چقدر ازش گذشته باشه .
بعضی وقت ها به خودت میگی که «اره ! حلالشون کردم دیگه » ولی هرکاری هم میکنی بازم ته دلت چرکی هست.
رسانه.. دروغ.. فريب..ماهواره تو هیچ خونهای وارد نشد مگر اینکه یا به "فکر" افراد اون خونه ضربه زد؛ یا به "قلب" اونها؛ یا به هر دو. هم اندیشهها و هم انگیزهها رو به افساد و انحراف میکشونه.
-وأنَاأبحَثُعنِّي؛وَجَدْتُكَیٰاحُسین-+وهنگامیکهدرپیِخودمبودمتــورایافتم،#یاحسین..!♥️
اگر قرار بود شیعه با شهادت رهبرانش از بین برود،پس کربلا پایان کارِ ما میبود.پای رزمنوشتهای تجمّعات ایران به جادّههای پیادهروی اربعین در عراق هم کشیده شد.
یک نگه کردم تو را، هوش و حواس از سر پرید!خالقت را سجده کردم، بس که زیبا آفرید:)✨"آقاینورالعین"