Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
قدم در راه بگذار و بیا، با خستگی با عشقبیا اینجا که زینب، کوهِ حیدرزاده می‌آید#اربعین

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
رسانه.. دروغ.. فريب..ماهواره تو هیچ خونه‌ای وارد نشد مگر اینکه یا به "فکر" افراد اون خونه ضربه زد؛ یا به "قلب" اونها؛ یا به هر دو. هم اندیشه‌ها و هم انگیزه‌ها رو به افساد و انحراف می‌کشونه.

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
اگر قرار بود شیعه با شهادت رهبرانش از بین برود،پس کربلا پایان کارِ ما می‌بود.پای رزم‌نوشت‌های تجمّعات ایران به جادّه‌های پیاده‌روی اربعین در عراق هم کشیده شد.

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
و چه بسیار است...آنچه را که از تو دریغ کردند، حسین#یاحسین

به گرد نقطه‌ای مردم همه جمع‌اند و مبهوت‌اندکه از بالا ببینی، نقطهٔ حیرت علی باشد#نجف

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
در جستجوی بیانات خاصی از #رهبر_شهید بودم. یاد روزهایی افتادم که با عشق برای دیدن بیانات جدید رهبر، سایتشان را بالا و پایین می‌کردم که صد حیف که دنیا همین دلخوشی‌ها را هم بر ما ندید!دنبال آیه قرآنی بودم که به این صفحه در سایت برخوردم.

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
تمام راه را مشغول ذکر، حسینم وا حسینا بود عمهدر اوج عاطفه چون مرد جنگید، اگر چه قامتش تا بود عمه #اربعین

گفتند: خونِ خود به کجا می‌کنی تلف؟دیوانه‌وار نعره کشیدم نجف، نجف#نجف

Profile picture of ‌اُمِّ مُحَمّد‌
و خونه بابا ..#نجف اشرف اینبار کلی با بابا درد و دل کردم..گفتم آقاجانم.. شما براي یتیمای کوفه پدری کردی.. ماهم دیگه یتیم شدیم.. حالا بیشتر از گذشته به دستت روی سرمون نیاز داریم..#به_نبابت_از_آقای_شهید_ایران#اربعین

از اول تا همان آخر، همین را گفت پیغمبر''امیر'' اصلاً به جز حیدر، ندارد معنی دیگر#امیرالمومنین