Profile picture of ‌بانو حاتمی فر‌
👌صفحه را بچرخان حُبُّ الحُسَینِ یَجمَعُناعَلَى الوِلاءِ نَشَأنا، وَ بِالوَفاءِ نَهَضناحَمَلنا رايَةَ عِزٍّ، وَ لِلحُسَينِ رَكَضنا#آقای_اباعبدالله#کربلا #اربعین
1 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴دعا و شعر خوانی این دختر تاجیکستانی در مورد ایرانجالبه میگه ایران مادرم🇮🇷درد و بلات تو سر وطن فروشهای این خاک مقدس👏👌
3 MB

Profile picture of ‌امیرعلی شیری‌
ای کوه تو فریاد من امروز شنیدیدردیست در این سینه که همزاد جهان است#هوشنگ_ابتهاج
436 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
بلند شو ببین زینبت چی کشیدهبلند شو حسینم که مهمان رسیده#اربعین
311 KB

من از کودکی عاشقت بوده‌ام...#عزیزم_حسین
2 MB

Profile picture of ‌TeacherAli 🇮🇷‌
خوش‌تر زِ جانی💖
454 KB

🏴#السلام علیک یااباعبدالله💔
4 MB

شعرحماسی‌به‌زبان‌های‌مختلف‌کشورها😎#خلیج تاابدفارس
4 MB

#سلام_امام_زمانمتو کجایی که جهان بی تو به هم ریخته است ❤️﴿اَلسَّـــــلامُ‌عَلَيْـــــكمَ‌يا‌اباصالح‌المهدیـ﴾یابقیه الله الاعظم(عج)🌹#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری(س)🤲
1 MB

تو، نهایتِ عشقی،من چقدر خوشبختم که تو را دارم...#عزیزم_حسین
473 KB

زائر کربلا 😭😭التماس دعا🤲آهای رفیق شنیدم مسافری🎒مارو یادم کن 👋 التماس دعای فرج#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری (س)🤲
8 MB

Profile picture of ‌Nik‌
ای شَطِ شيرين پر شوكتِ من🕊️
3 MB

خوشبخت عاشقی به عهدش وفا کنددر پای دوست، خدمت بی‌ادعا کند#اربعین
3 MB

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
مداحی در خطاب به قالیباف، پزشکیان، عراقچی و ...برادر نریمانی! اول سلام و درود بر شما و دوستان شاعر و همراه، بخاطر این معرفت و دغدغه‌مندی در امر به معروف و نهی از منکر خواصّ؛ دوم برادر! خیلی احتمال تأثیر نده، اموالی که در این ۴۷ سال چیز شده، مانع پذیرش حقّ میشه.
6 MB

Profile picture of ‌صادق عیوضی‌
ای که درد بلات به سر پهلوی‌چی‌ و ااصلاحطلب خائن! ⭕️ شعرخوانی دختر تاجیک برای ایران: "الهی دور باشد از حریمت جنگ و ویرانیوطن طاقت بیاور اندکی این‌سان نمی‌مانی"#ایران_قوی
2 MB

Profile picture of ‌Romaysa‌
481 KB

🎙️♨️شعر‌خوانی محمدرسولی در مراسم گرامیداشت رهبرشهید انقلاب توسط اهالی رسانه🔹️ما آهنین عزمیم،درآتش نسوزیم بایددهان یاوه‌گویش را بدوزیمیابن‌الدعی،ابلیس نام دیگر توست ، گرگ جزیره زوزه‌های آخر توست👏
3 MB

Profile picture of ‌نهضت روایت حوزه‌
🎥 آقای شهید از اخوان ثالث می‌خوانند! ☕️ بی آنکه یک دم مهربان باشند با هم پلک‌های من..#رهبر_شهید‌#امین
680 KB