Profile picture of ‌قران کریم‌
🔴اعمال شب و روز اربعیناعمال شب اربعین:🔹خواندن زیارت نامه اربعین🔹اقامه دو رکعت نماز به نیت نماز اربعین کرده و سپس دعا و طلب حوائج سفارش شده است🔹خواندن زیارت امام حسین🔹قرائت زیارت وداع اربعین

Profile picture of ‌آرش آمین‌
این چندمین #صفر است که این کاروان در سفر است.می رودومی آید تا از اعماق تاریخ فریاد #هل_من_ناصر_ینصرنی را به گوش جهانیان برساند.این کاروان دهم محرم ازکربلا با خاطراتی سخت و طاقت فرسااما زیبا مسیر جدیدی را آغاز و #اربعین باز به #کربلا باز می گردد.به ما می گویدمسیر #رستگاری از کربلاست.#لبیک_یا_حسین
306 KB

Profile picture of ‌مرتضی همت پور‌
در #زیارت_اربعین می خوانیم:«و بذل مهجته فیک»؛ #امام_حسین جان و خون خود را در راه خدا داد «لیستنقذ عبادک من الجهالة»؛ تا بندگان خدا را از #جهل نجات دهد «و حیرة الضّلالة»؛ و آن‏ها را از #سرگردانىِ ناشى از گمراهى برهاند.…Show more
3 MB

Profile picture of ‌✨️.Fatemeh-‌
الان یه عده توی بین الحرمین نشستن،بعضیا تو راه هستن،یه عده هم منتظرن برسن به ضریحت اما من تنها کاری که ازم بر میاد اینه که زنگ بزنم به حرمت آقای امام حسین:)❤️‍🩹

Profile picture of ‌محمدماهان بیطرفان 🇮🇷❤️‌
🚩 راهی جاده بهشت🔴 آمده ام آمدنم بر سخن راست بودجاده حق سوی خدا راست بود🔴 آمده ام بر طلب یاوری ات یا حسین(ع)یاوری ام کن که شوم یاور تو یا حسین(ع).#جاده_بهشت#اربعین_حسینی
9 MB

Profile picture of ‌مُحَمَّدْمَهْدِيِّ‌
🟢جلسه پاسخگویی احکام دینی و شبهات...
VirAva

پاسخ به سؤالات دینی و اخلاقی...

00:0030:13

Profile picture of ‌علی محمد رجبی‌
آقاجان!جامانده ام از اقیانوس وصال، در دو قدمی تو در زندان فراق گرفتارم😭#اربعین#جامانده
1 MB

Profile picture of ‌ملیکا‌
خانه امام زمان (علیه‌السّلام) کجاست؟! دیدن این کلیپ برای کسانی که امسال اربعین #کربلا هستند،لازم است.#اربعين #امام_زمان (عج)#امام_حسین (ع)#اربعین_مهدوی🏴#یا_لثارات_الحسین🚩#مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا
5 MB

Profile picture of ‌مصلحان🇮🇷‌
بسم اللهاعمال روز #اربعین
🤲 #اعمال روز اربعینرا در تصویر بالا #ببینید 👆🗓فردا سه شنبه 13 مرداد مصادف با 20صفرروز اربعین است.💌برای دوستانتان ارسال کنید و در ثواب اعمال آن شریک شوید.🖤 در حرم بمانید؛ کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع) 🆔 ‎@razavi_aqr_ir

Profile picture of ‌ESMAEIL TNF‌
از شما متشکریم 🖤#اربعین
3 MB

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌𐙚؛¹³³‌
یک نگه کردم تو را، هوش و حواس از سر پرید!خالقت را سجده کردم، بس که زیبا آفرید:)"آقای‌نورالعین"

📖متن زیارت نامهٔ اربعین امام حسين(علیه‌السّلام)👇🏻#اربعين🏴#امام_حسین #یا_لثارات_الحسین 🚩#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

Profile picture of ‌hell_boy‌
💠 دیدن این کیلیپ برای همه واجبه_ طی قرن‌های گذشته بیشتره حکومت‌های دنیا با صهیونیسم‌ و یهودی‌های انحرافی مشکل داشتن که بعضی موارد باعث اخراج اونها از اون حکومت شده،گاهی باعث جنگ و قتل‌عام اونها شده،گاهی هم به بردگی کشیدن اونها ختم شده،این کیلیپ علت این نفرت جهانی رو کامل توضیح میده‎@hell_boy
40 MB

🏴اعمال روز #اربعین سیدالشهداء︎غسل اربعين و توبه ︎بعد از نماز صبح ۱۰۰ مرتبه:ذکر {لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ}︎︎ ︎︎۷۰مرتبه تسبیحات اربعهبعد از نماز ظهر سوره والعصر و سپس۷۰ مرتبه استغفار ︎ و...👇🏻#امام_حسین(ع)#کربلاShow more

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
طرف فقط برای خوردن رفت کربلاببین چی بر سرش اومد!پ ن: سیدالشهدا به نیت، رفتار و گفتار ما آگاه هستن،حتی جواب بی معرفتی و بی انصافی ها رو اینجوری با محبت میدن💚ولی نامردی هست،اگه جواب حضرت رو با لجبازی و بی معرفتی بدی، فرق نمیکنه که کی و چی باشی!❤️اگر سید و سادات باشی،بیشتر باید به امام حسین(ع)
11 MB