Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
من از کودکی عاشقت بوده‌ام...#عزیزم_حسین
2 MB

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
ولی دوستانمن به نیابت از همتون اون لحظه اخر و موقع خداحافظی تو فاصله خروجی سمت حرم موقعی که همراهم رفته بود بلیط بگیره ( تو شارع السدره ) نشستم دوبار زیارت عاشورا خوندم و با زبون دلی خودم برای همتون دعا کردمعمو عباس قسم دادم به شرمندگی که خودش تجربه کرد که ماها شرمنده امام زمانمون نشیم🖤
2 MB

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
مادر عزیزمم تو این ویدیو هستنویراستی نداره و اهل فعالیت مجازی ام نیستن خیلی ولی بماند به یادگاردرسته خیلی جاها اختلاف نظر داریم و من خیلی این مدت اذیتش کردم ولی مامان اگه یه روزی این ویراست دیدیبدون بخش بزرگی از حُب حسین و روحیه انقلابیمو مدیون شیر و دامن پاک شما ام که باهاش بزرگم کردی#مادر
3 MB

Profile picture of ‌انتشارات صهبا (موسسه ایمان جهادی)‌
🔖 #ارسالیِ_شما💬 عکس بابای شهیدته؟💔📍 بین‌الحرمین
498 KB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴دیس مجید واشقانی به قیاسی :آیا میشه از جنگ نگفت بعد از لخت بودن بقیه سوال کرد⁉️👏👌
814 KB

Profile picture of ‌TeacherAli 🇮🇷‌
خوش‌تر زِ جانی💖
454 KB

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
⚠️ ‌با منطق خودشان کسی که هزاران نفر را کشته باید اعدام شود. انتقام انتقام سر دهید. منتقم خون کودکان میناب مردم لامرد ملت ایران و رهبر عزیزمان هستیم
5 MB

Profile picture of ‌فرزند نور‌
بخدا این بچه ها امکانات داشته باشن از تمام کشور های دنیا می‌زنیم جلو
3 MB

Profile picture of ‌سید عزیزاله پژوهیده‌
وقتی تصویرِ پسر، در مسیرِ زیارت اربعین، پیشوازِ مادر شد...فریادِ "مادر" و مویه‌هایی که آسمانِ چذابه را لرزاند.
12 MB

🏴#السلام علیک یااباعبدالله💔
4 MB

شعرحماسی‌به‌زبان‌های‌مختلف‌کشورها😎#خلیج تاابدفارس
4 MB

#سلام_امام_زمانمتو کجایی که جهان بی تو به هم ریخته است ❤️﴿اَلسَّـــــلامُ‌عَلَيْـــــكمَ‌يا‌اباصالح‌المهدیـ﴾یابقیه الله الاعظم(عج)🌹#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری(س)🤲
1 MB

🏴دلتنگ زیارت اربعین هستی؟ 💔#مداحی ترکی😭😭#السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)#اللهم الرزقنازیارت الحسین( ع)🤲
1 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
تو، نهایتِ عشقی،من چقدر خوشبختم که تو را دارم...#عزیزم_حسین
473 KB

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
🔺ما جایگاهی که باید به دست آوردیم ولی باید تثبیت کنیم🔸دکتر خوش‌چشم
2 MB

زائر کربلا 😭😭التماس دعا🤲آهای رفیق شنیدم مسافری🎒مارو یادم کن 👋 التماس دعای فرج#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری (س)🤲
8 MB