من از کودکی عاشقت بودهام...#عزیزم_حسین
2 MB
ولی دوستانمن به نیابت از همتون اون لحظه اخر و موقع خداحافظی تو فاصله خروجی سمت حرم موقعی که همراهم رفته بود بلیط بگیره ( تو شارع السدره ) نشستم دوبار زیارت عاشورا خوندم و با زبون دلی خودم برای همتون دعا کردمعمو عباس قسم دادم به شرمندگی که خودش تجربه کرد که ماها شرمنده امام زمانمون نشیم🖤2 MB
دلم بدجوری بیقرارِ عباسه...🥺❤️🩹#یا_اباالفضل_العباس #یا_قمر_بنی_هاشم #یا_عباس #یا_اباالفضل #کربلا #بین_الحرمین #اربعین #مهدی_رسولی459 KB
مادر عزیزمم تو این ویدیو هستنویراستی نداره و اهل فعالیت مجازی ام نیستن خیلی ولی بماند به یادگاردرسته خیلی جاها اختلاف نظر داریم و من خیلی این مدت اذیتش کردم ولی مامان اگه یه روزی این ویراست دیدیبدون بخش بزرگی از حُب حسین و روحیه انقلابیمو مدیون شیر و دامن پاک شما ام که باهاش بزرگم کردی#مادر3 MB
🔖 #ارسالیِ_شما💬 عکس بابای شهیدته؟💔📍 بینالحرمین498 KB
🔴دیس مجید واشقانی به قیاسی :آیا میشه از جنگ نگفت بعد از لخت بودن بقیه سوال کرد⁉️👏👌814 KB
⚠️ با منطق خودشان کسی که هزاران نفر را کشته باید اعدام شود. انتقام انتقام سر دهید. منتقم خون کودکان میناب مردم لامرد ملت ایران و رهبر عزیزمان هستیم5 MB
@azaz134514hوقتی تصویرِ پسر، در مسیرِ زیارت اربعین، پیشوازِ مادر شد...فریادِ "مادر" و مویههایی که آسمانِ چذابه را لرزاند.12 MB
@Arashmida17h#سلام_امام_زمانمتو کجایی که جهان بی تو به هم ریخته است ❤️﴿اَلسَّـــــلامُعَلَيْـــــكمَيااباصالحالمهدیـ﴾یابقیه الله الاعظم(عج)🌹#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری(س)🤲1 MB
@Arashmida17h
🔺ما جایگاهی که باید به دست آوردیم ولی باید تثبیت کنیم🔸دکتر خوشچشم2 MB
@Arashmida19hزائر کربلا 😭😭التماس دعا🤲آهای رفیق شنیدم مسافری🎒مارو یادم کن 👋 التماس دعای فرج#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری (س)🤲8 MB