Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
و چه بسیار است...آنچه را که از تو دریغ کردند، حسین#یاحسین

Profile picture of ‌Mohammad Mlk‌
مقادیری حال خوب ...ایران یعنی دیار علی...نیامِ شمشیر ذوالفقار علی ...#تلنگر

Profile picture of ‌Meme Kade‌
مشاور: قربان، دوستاتون زنگ زدن که حمله کنین!ترامپ: نه بابا، بگو التماس کنن کنسل کنم! برای بهانه خوبه. وگرنه باز باید دماغ بزرگتر از پینوکیو رو تحمل کنم... 🤥📞😅#پینوکیو_ترامپ#بهانه_فرار#منطق_ترامپ

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌𐙚؛¹³³‌
همه هیچ‌ اند؛ و او همه:)!🦢"آقای‌نورالعین"

Profile picture of ‌امیرحسین 🇮🇷‌
دقت کنید! دست آمریکا و مذاکره چی های متمایل به غرب هم کوتاه شود بزن که خوب میزنی #میناب

Profile picture of ‌قاف پیک | QafPic‌
#اربعین جلوه تماشایی حضورو برکت قدم های زوار حسین (ع) است 📍 مرز مهران ، ایلام

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
به گرد نقطه‌ای مردم همه جمع‌اند و مبهوت‌اندکه از بالا ببینی، نقطهٔ حیرت علی باشد#نجف

خوب؟... نقشه بعدی؟!🤔

بذار دهنت رو اندازه بگیرم... حالا...

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️«ماکان پسر ایران »🇮🇷ماکان یعنی جای ماه.از ماهِ میناب چه باقی ماند😭😭😭#روحش شادیادش گرامی ماکان جان ماروحلال کن که نمیزارندانتقامتون وبگیریم😥😡

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️شهید جاویدالاثر مسیحا سالاری🖤تو برگه پزشکی قانونیش نوشتن:«سوخت و خاکستر شد»...🥀#تصویرسازیآخی الهی روحش شادباشد😭😭😭

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
🔺️ایران نه‌تنها در این جنگ علیه آمریکا و اسرائیل در حال پیروزی‌ست، بلکه در حال تسخیر قلب‌های مردم در سراسر جهان نیز هست. 🇮🇷❤️ امروز، فرقی نمی‌کند به کدام قاره سفر کنید؛ نگاه مردم به ایران تغییر کرده. آن‌ها اکنون بیش از هر زمان دیگری با عشق و علاقه به ایران می‌نگرند.

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
در جستجوی بیانات خاصی از #رهبر_شهید بودم. یاد روزهایی افتادم که با عشق برای دیدن بیانات جدید رهبر، سایتشان را بالا و پایین می‌کردم که صد حیف که دنیا همین دلخوشی‌ها را هم بر ما ندید!دنبال آیه قرآنی بودم که به این صفحه در سایت برخوردم.

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
🔺️تحلیلگر سوری ساکن استرالیا:پس از بسته شدن تنگه هرمز و خلیج عدن، دریای مدیترانه تنها مسیر آبی در دسترس اسرائیل است. اسپانیا بر تنگه جبل‌الطارق، که شهر سئوتا در ورودی آن قرار دارد، کنترل دارد. این کشور می‌تواند با تهدید به بستن این گذرگاه، بر سیاست‌های اسرائیل تأثیر بگذارد.

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
تمام راه را مشغول ذکر، حسینم وا حسینا بود عمهدر اوج عاطفه چون مرد جنگید، اگر چه قامتش تا بود عمه #اربعین