و چه بسیار است...آنچه را که از تو دریغ کردند، حسین#یاحسین
مقادیری حال خوب ...ایران یعنی دیار علی...نیامِ شمشیر ذوالفقار علی ...#تلنگر
مشاور: قربان، دوستاتون زنگ زدن که حمله کنین!ترامپ: نه بابا، بگو التماس کنن کنسل کنم! برای بهانه خوبه. وگرنه باز باید دماغ بزرگتر از پینوکیو رو تحمل کنم... 🤥📞😅#پینوکیو_ترامپ#بهانه_فرار#منطق_ترامپ
دقت کنید! دست آمریکا و مذاکره چی های متمایل به غرب هم کوتاه شود بزن که خوب میزنی #میناب
به گرد نقطهای مردم همه جمعاند و مبهوتاندکه از بالا ببینی، نقطهٔ حیرت علی باشد#نجف
@H_M_E_118715hکمتر دیده شده از #زهرا_کوچولو نوه ی شهید #آقای_شهید
@Arashmida16h♨️«ماکان پسر ایران »🇮🇷ماکان یعنی جای ماه.از ماهِ میناب چه باقی ماند❓😭😭😭#روحش شادیادش گرامی ماکان جان ماروحلال کن که نمیزارندانتقامتون وبگیریم😥😡
@Arashmida16h♨️شهید جاویدالاثر مسیحا سالاری🖤تو برگه پزشکی قانونیش نوشتن:«سوخت و خاکستر شد»...🥀#تصویرسازیآخی الهی روحش شادباشد😭😭😭
🔺️ایران نهتنها در این جنگ علیه آمریکا و اسرائیل در حال پیروزیست، بلکه در حال تسخیر قلبهای مردم در سراسر جهان نیز هست. 🇮🇷❤️ امروز، فرقی نمیکند به کدام قاره سفر کنید؛ نگاه مردم به ایران تغییر کرده. آنها اکنون بیش از هر زمان دیگری با عشق و علاقه به ایران مینگرند.
@Akbari_s19hدر جستجوی بیانات خاصی از #رهبر_شهید بودم. یاد روزهایی افتادم که با عشق برای دیدن بیانات جدید رهبر، سایتشان را بالا و پایین میکردم که صد حیف که دنیا همین دلخوشیها را هم بر ما ندید!دنبال آیه قرآنی بودم که به این صفحه در سایت برخوردم.
🔺️تحلیلگر سوری ساکن استرالیا:پس از بسته شدن تنگه هرمز و خلیج عدن، دریای مدیترانه تنها مسیر آبی در دسترس اسرائیل است. اسپانیا بر تنگه جبلالطارق، که شهر سئوتا در ورودی آن قرار دارد، کنترل دارد. این کشور میتواند با تهدید به بستن این گذرگاه، بر سیاستهای اسرائیل تأثیر بگذارد.
تمام راه را مشغول ذکر، حسینم وا حسینا بود عمهدر اوج عاطفه چون مرد جنگید، اگر چه قامتش تا بود عمه #اربعین