Profile picture of ‌Mohammad Mlk‌
مقادیری حال خوب ...ایران یعنی دیار علی...نیامِ شمشیر ذوالفقار علی ...#تلنگر

Profile picture of ‌محمدمهدی مرادی‌
امسال رفتم اربعینروی کوله پشتیم این عبارت رو چسبونده بودم:أین مختار؟یا لثارات الخامنه‌اییه پلاکارد هم دستم بود. یه طرفش این عبارت:یا لثارات الخامنه‌ایأین مختار؟اون طرفش هم این:…Show more

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
من از کودکی عاشقت بوده‌ام...#عزیزم_حسین
2 MB

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
ولی دوستانمن به نیابت از همتون اون لحظه اخر و موقع خداحافظی تو فاصله خروجی سمت حرم موقعی که همراهم رفته بود بلیط بگیره ( تو شارع السدره ) نشستم دوبار زیارت عاشورا خوندم و با زبون دلی خودم برای همتون دعا کردمعمو عباس قسم دادم به شرمندگی که خودش تجربه کرد که ماها شرمنده امام زمانمون نشیم🖤
2 MB

Profile picture of ‌سما‌
.به ندرت در هر صد نفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی . بگذار دیگران هر چه دوست دارند بگویند ، زیرا هر کسی آزاد است که احمق باشد … #هنرهمیشه‌برحق‌بودن#آرتورشوپنهاور

Profile picture of ‌Romaysa‌
دل‌خوش به جمع‌ کردن یک مُشت آرزواین شادی حقیر همین است زندگیلبخند و اشک، شادی و غم، رنج و آرزواز ما به دل مگیر، همین است #زندگی#فاضل

Profile picture of ‌ریحانه موسوی‌
جامانده‌ی محروم از عشق، غم تا به ابد بر قلبِ پُر حسرتش می‌ماند.#اربعین

Profile picture of ‌- 𝑲𝒊𝑴𝒊𝒂‌
- خُمار یک نظر از نرگس خُمار توایم به حالِ ما نظری کن که دُچار توایم ؛آقای اباعبدالله(ع) .

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
مادر عزیزمم تو این ویدیو هستنویراستی نداره و اهل فعالیت مجازی ام نیستن خیلی ولی بماند به یادگاردرسته خیلی جاها اختلاف نظر داریم و من خیلی این مدت اذیتش کردم ولی مامان اگه یه روزی این ویراست دیدیبدون بخش بزرگی از حُب حسین و روحیه انقلابیمو مدیون شیر و دامن پاک شما ام که باهاش بزرگم کردی#مادر
3 MB

Profile picture of ‌انتشارات صهبا (موسسه ایمان جهادی)‌
🔖 #ارسالیِ_شما💬 عکس بابای شهیدته؟💔📍 بین‌الحرمین
498 KB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴دیس مجید واشقانی به قیاسی :آیا میشه از جنگ نگفت بعد از لخت بودن بقیه سوال کرد⁉️👏👌
814 KB

Profile picture of ‌پـ,ـآرسـ,ـآ؛🕊‌
یکی از بزرگ ترین اشتباها، اصرار روی چیزیه که خیلی وقته تموم شده:)

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
رسانه‌های سعودی گزارش می‌دهند که نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق، فردا در دمشق با الجولانی دیدار خواهد کرد. آمریکا برای محاصره زمینی ایران آماده می‌شود.این طرح بعد از آن روی کار آمده است که نتوانستند تروریست ها را به صورت عوامل نیابتی به جنگ در مرزهای ایران بفرستند و حالا می‌خواهند از

Profile picture of ‌TeacherAli 🇮🇷‌
خوش‌تر زِ جانی💖
454 KB

Profile picture of ‌Meme Kade‌
مشاور: قربان، دوستاتون زنگ زدن که حمله کنین!ترامپ: نه بابا، بگو التماس کنن کنسل کنم! برای بهانه خوبه. وگرنه باز باید دماغ بزرگتر از پینوکیو رو تحمل کنم... 🤥📞😅#پینوکیو_ترامپ#بهانه_فرار#منطق_ترامپ

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌𐙚؛¹³³‌
همه هیچ‌ اند؛ و او همه:)!🦢"آقای‌نورالعین"

Profile picture of ‌امیرحسین 🇮🇷‌
دقت کنید! دست آمریکا و مذاکره چی های متمایل به غرب هم کوتاه شود بزن که خوب میزنی #میناب

Profile picture of ‌ریحانه سادات امین ...‌
بعضی آدم‌ها قرار نیست در زندگی‌ات بمانند؛ فقط می‌آیند تا آرامش دلت را با خود ببرند. اولین بار که دیدمش، دختری با چادر مشکی از کنارم گذشت. نه نگاهم کرد، نه صدایی میان ما رد و بدل شد؛ اما از همان لحظه، انگار چیزی درونم برای همیشه تغییر کرد...