مقادیری حال خوب ...ایران یعنی دیار علی...نیامِ شمشیر ذوالفقار علی ...#تلنگر
مقادیری حال خوب ...ایران یعنی دیار علی...نیامِ شمشیر ذوالفقار علی ...#تلنگر
امسال رفتم اربعینروی کوله پشتیم این عبارت رو چسبونده بودم:أین مختار؟یا لثارات الخامنهاییه پلاکارد هم دستم بود. یه طرفش این عبارت:یا لثارات الخامنهایأین مختار؟اون طرفش هم این:…Show more
ولی دوستانمن به نیابت از همتون اون لحظه اخر و موقع خداحافظی تو فاصله خروجی سمت حرم موقعی که همراهم رفته بود بلیط بگیره ( تو شارع السدره ) نشستم دوبار زیارت عاشورا خوندم و با زبون دلی خودم برای همتون دعا کردمعمو عباس قسم دادم به شرمندگی که خودش تجربه کرد که ماها شرمنده امام زمانمون نشیم🖤2 MB
.به ندرت در هر صد نفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی . بگذار دیگران هر چه دوست دارند بگویند ، زیرا هر کسی آزاد است که احمق باشد … #هنرهمیشهبرحقبودن#آرتورشوپنهاور
دلم بدجوری بیقرارِ عباسه...🥺❤️🩹#یا_اباالفضل_العباس #یا_قمر_بنی_هاشم #یا_عباس #یا_اباالفضل #کربلا #بین_الحرمین #اربعین #مهدی_رسولی459 KB
مادر عزیزمم تو این ویدیو هستنویراستی نداره و اهل فعالیت مجازی ام نیستن خیلی ولی بماند به یادگاردرسته خیلی جاها اختلاف نظر داریم و من خیلی این مدت اذیتش کردم ولی مامان اگه یه روزی این ویراست دیدیبدون بخش بزرگی از حُب حسین و روحیه انقلابیمو مدیون شیر و دامن پاک شما ام که باهاش بزرگم کردی#مادر3 MB
🔖 #ارسالیِ_شما💬 عکس بابای شهیدته؟💔📍 بینالحرمین498 KB
🔴دیس مجید واشقانی به قیاسی :آیا میشه از جنگ نگفت بعد از لخت بودن بقیه سوال کرد⁉️👏👌814 KB
رسانههای سعودی گزارش میدهند که نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق، فردا در دمشق با الجولانی دیدار خواهد کرد. آمریکا برای محاصره زمینی ایران آماده میشود.این طرح بعد از آن روی کار آمده است که نتوانستند تروریست ها را به صورت عوامل نیابتی به جنگ در مرزهای ایران بفرستند و حالا میخواهند از
مشاور: قربان، دوستاتون زنگ زدن که حمله کنین!ترامپ: نه بابا، بگو التماس کنن کنسل کنم! برای بهانه خوبه. وگرنه باز باید دماغ بزرگتر از پینوکیو رو تحمل کنم... 🤥📞😅#پینوکیو_ترامپ#بهانه_فرار#منطق_ترامپ
دقت کنید! دست آمریکا و مذاکره چی های متمایل به غرب هم کوتاه شود بزن که خوب میزنی #میناب
بعضی آدمها قرار نیست در زندگیات بمانند؛ فقط میآیند تا آرامش دلت را با خود ببرند. اولین بار که دیدمش، دختری با چادر مشکی از کنارم گذشت. نه نگاهم کرد، نه صدایی میان ما رد و بدل شد؛ اما از همان لحظه، انگار چیزی درونم برای همیشه تغییر کرد...