✨ کرم ضد آکنه MND مناسب پوست خشک و معمولی، با کمک ترکیبات تخصصی خود: • قرمزی و التهاب را کاهش میدهد. • تعادل باکتریهای سطح پوست را حفظ میکند. • از پوست در برابر آلودگی محافظت میکند.
🔴 ادعای قحطی موادغذایی؛واقعی یادروغ؟ دکترحامد یزدیان نماینده اصفهان در مصاحبه با راه دیالمه:از بابت قحطی درکشورنگرانی نداریم.این حرفهاعمدتابزرگنمایی تاکشوربه سمت سازش بادشمن ببرندحرف مااین باپتانسلی که،کشورداردبامدیریتصحیح]نه تنها تولیدماپاسخگوی نیازداخلی می توانیم بازارهای منطقه همدردست بگیریم5 MB
فَلْيَنظُرِ الْإِنسَانُ إِلَىٰ طَعَامِهِ/عبس ۲۴امروز یکی از هم تمرینی ها در باشگاه از دستور #هارا_هاچی_بو در مورد تغذیه صحبت می کرد. وقتی دین اسلام در قرآن و کلام اهل بیت(ع) دستورات کامل تری در #تغذیه دارد؛ چرا یک دستور ژاپنی برای مسلمانان آشناتر است؟
😂وزیر جنگ بحرین خودش یه پدافنده سیدمجید باید بزنه منهدمش کنه 🤨سیدمجیدفداتیم دلتنگ موشکاتیم🚀🚀🚀🤣وزیرجنگ توان تکان خوردن وفرارکردن هم نداردبا بلدوزر بایدبلندش کنند😂
@SM_ghaffari24 July 2026🟠 لینک کوتاه جدول سعد و نحس ماه صفر ۱۴۴۸ و مرداد ماه ۱۴۰۵🔸جدول کامل:ایتا:https://eitaa.com/westsun_ir/13689بله:https://ble.ir/westsun_ir/2217028126761288644/1784922362072…Show more
@user17784486827324 July 2026#روغن زیتون خالص سرای گیلانی بدون ضایعات بدون قاطی❌بدون رنگ سبز خوراکی❌نعمت خداست این روغن پر از خاصیت👌🏻@sarayegilani | سَرای گیلانی 🍃386 KB
@user17784486827324 July 2026
@zahraparvaneh_ir21 July 2026خیلی وقتا با مشکل #تنبلی و #اهمال_کاری درگیریم. من برای غلبه کردن بهشون از تکنیک ۵ ثانیه یا جمله طلایی «بعدا دیگه وجود نداره» استفاده می کنم.یا تا ۵ ثانیه به خودم فرصت میدم کاری که الان درگیرشم رها کنم و اون کاری که شاید کوچیک باشه ولی مهمه رو پاشم انجام بدم
@resaneharbaen20 July 2026📌 نکات تغذیهای لازم برای حفظ سلامت خود در اربعین 🔹در پیادهروی اربعین به دلیل تغییر شرایط محیطی و تغییر شرایط زندگی و همچنین پذیراییهای مختلف از زائران در موکبها، باید برخی نکات تغذیهای را رعایت کرد.🆔 @resaneharbaen4 MB
@Y_m_ahmady20 July 2026
@bonyan_marsus18 July 2026💫خستگی و حال نداشتن ذهن و دلت به خاطر اینه...#سید_کاظم_روحبخش#خستگی#فضای_مجازی#پیام_رسان#افراط#مدیریت#مدیریت_زمان#خود_کنترلی…Show more2 MB
@Arashmida10 July 2026🎥 مشاورقالیباف خریدموادغذایی از آمریکاتأییدکرد:۲۰سال که کالای اساسی کشوراز۲شرکت آمریکایی میخریم،الان هم بانک مرکزی میخواهدازهمان۲شرکتی خریده که همیشه میخرید✍فعلاکه اجازه همین راهم ندادنداینکه شماقراربود ۶میلیارددلارپول نقدازداراییهای کشورمان آزادکنیدنه اینکه ازشرکتها آمریکایی موادغذایی بخرید2 MB
@Zendegikon9 July 2026پیشنهادم برای صبحانه و عصرانه😍*👌ته استکان چای سیاه دم کرده☕ +یک لیوان شیر پرچرب(خنک یا گرم سلیقه ای)🥛 +یک قاشق مرباخوری شکر🌯 یا عسل🏺🐝*🥰یک لیوان شیر پر چرب🥛+یک قاشق مرباخوری گلاب+یک قاشق مرباخوری شکر🌯 یا عسل 🏺🐝(زعفران دم کرده هم میتونید به ترکیب اضافه کنید) 😊نظرتونِ؟!