Profile picture of ‌حامد ماکوئی‌
@Hamedmakuei1 مرداد 1405
آن هایی راکه در زندگیت نقشی داشته اند،دوست بدار!نه آن هایی که برایت نقش بازی کرده‌اند!

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon1 مرداد 1405
درمان‌های طبیعی و سنتی خشکی روده👇 #سبک_زندگی_سالم #طب_سنتی
مژده

@Zendegikon  •  1 مرداد 1405

اگه این علائم را داری باید تعادل رطوبت بدنت را بازگردانی، وگرنه به مرور زمان، گوارش و حتی پوست و مو نیز خشک و پژمرده می‌شوند👇

Show this thread

@Zendegikon1 مرداد 1405
اگه این علائم را داری باید تعادل رطوبت بدنت را بازگردانی، وگرنه به مرور زمان، گوارش و حتی پوست و مو نیز خشک و پژمرده می‌شوند👇

@Zendegikon31 تیر 1405
🔘تله‌ی طرحواره‌ها🔻وابستگی پنهان؛#روانشناسی

Profile picture of ‌درما استور‌
@Derma_store30 تیر 1405
سرم صورت برای پوست های دارای چروکمحصولی مفید جهت بهبود کلاژن سازی در پوستصفحه فروشگاه درما استور در بله:https://ble.ir/BlackBerryziba1405

Profile picture of ‌ف مومن🚩‌
@Fad_Momen30 تیر 1405
بهترین دفع کننده اندوهیقیناست#شهر_های_پر_از_گناه#ذهن_های_آشفته

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
@zahraparvaneh_ir30 تیر 1405
خیلی وقتا با مشکل #تنبلی و #اهمال_کاری درگیریم. من برای غلبه کردن بهشون از تکنیک ۵ ثانیه یا جمله طلایی «بعدا دیگه وجود نداره» استفاده می کنم.یا تا ۵ ثانیه به خودم فرصت میدم کاری که الان درگیرشم رها کنم و اون کاری که شاید کوچیک‌ باشه ولی مهمه رو پاشم انجام بدم

@Zendegikon30 تیر 1405
اگه زخم یا درد معده داری،از دمنوش های زیر جداگانه استفاده کن(یک قاشق مرباخوری در یک لیوان آب جوش) 🌼 بابونه☕️ شیرین‌بیان🍵 اسطوخودوس(به افرادی که دچار بیماری کولیت روده یا فشار خون بالا هستند توصیه نمیشه)#سبک_زندگی_سالم#طب_سنتی

Profile picture of ‌پرتو‌
@PARTO_XV29 تیر 1405
گاهی آن‌قدر تلاش کردیم شبیه چیزی باشیم که دیگران دوست دارند، که کم‌کم صدای خودمان را نشنیدیم.❤️‍🩹#ویرشت:

Profile picture of ‌مدرسه‌ی آرامش‌
@madreseh_y_aramesh29 تیر 1405
🌿 دوشنبه‌ها: دعا و آرامشقسمت: فرازی از دعای روز شنبه🤲 «اللَّهُمَّ... وَأَنْ تُعِينَنِي عَلَى طَاعَتِكَ، وَلُزُومِ عِبَادَتِكَ، وَاسْتِحْقَاقِ مَثُوبَتِكَ بِلُطْفِ عِنَايَتِكَ.»امام سجاد ع در این فراز از خداوند می‌خواهد که ...https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh#مدرسه_آرامش#حسین_علی‌پور

Profile picture of ‌رسانه اربعین‌
@resaneharbaen29 تیر 1405
اعلام فهرست داروهای ممنوعه عراق پیش از اربعین🔹رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا: فهرست داروهای ممنوعه در کشور عراق پیش از آغاز سفرهای اربعین اطلاع‌رسانی خواهد شد و این موضوع با همکاری وزارت بهداشت به زائران اعلام می‌شود تا از بروز هرگونه مشکل قضایی برای آنان جلوگیری شود.

Profile picture of ‌محمّد محمّدی ازندریانی‌
@mmazandariani28 تیر 1405
🎧 موسیقی برای مطالعه ; اَلْعِلْمُ سُلْطَانٌ ;🏷 : یک نوای آرام می تواند به افزایش تمرکز شما در مکان شلوغ کمک کند.🎵 Study Music : 01 . 02 . 03 🔔 Channel : https://t.me/StudyMelodies | @StudyMelodies#موسیقی #بیکلام #مطالعه #کنکور #دانشگاه

Profile picture of ‌eli‌
@Girl7228 تیر 1405
آدمها مثل کتابند؛از روی بعضی‌ها باید مشق نوشتبعضی را باید چند بار خواند،تا مطالبشان را درک کرد؛ولی بعضی ها را بایدنخوانده کنار گذاشت ...👤 ویکتورهوگوالّلهُــم‌َّعَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَــــ‌الْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنه‌ایدختر روانشناس شهر شدم خدایا شکرت 🌹 همیشه کنارمی خدایا شکرت

Profile picture of ‌مدرسه‌ی آرامش‌
@madreseh_y_aramesh28 تیر 1405
🌱 تا به حال شده احساس کنی دیگر توان ادامه دادن نداری، اما بعداً بفهمی همان روز سخت، نقطه شروع یک تغییر بزرگ بوده است؟ شاید صبر فقط تحمل کردن نباشد.امروز با هم راز این قدرت شگفت‌انگیز را از نگاه قرآن و روان‌شناسی مرور می‌کنیم.https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh
eitaa.com

ایتا - 🌿 مدرسه‌ آرامش

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

@Zendegikon28 تیر 1405
🧡باورهای اشتباهی که ما را در زندگی و روابطمون عقب می اندازنداگه براش مهم بودم می دونست که چی میخواممن باید یاد بگیرم درباره خواسته ها و نیازهام با دیگران حرف بزنم و ازشون توقع نداشته باشم که ذهنم رو بخونن

Profile picture of ‌Amir M‌
@Amirmh2427 تیر 1405
آرامبخش واقعی🤩

Profile picture of ‌Sniper63 iran‌
@Sniper63iran26 تیر 1405
بیناموس واسه همه فحش نیستبعضی ها با بیناموسی نون درمیارن عین۳لبریتی های ۲زاریبعضی ها هرچقد بیناموس تر،سیس روشنفکری بیشتر برمیدارنبعضی هاهم که بصورت عملی بیناموسن و با بیحجابیُ عریان کردن ناموسشون درسطح جامعه میخوان بگن ماچقد بافرهنگیمهرچه لخت تر،بافرهنگ تر،روشنفکرترای چیز تو روشنایی فکریتون

@PARTO_XV24 تیر 1405
**و نور ،همیشه وجود دارد...حتی اگرکم باشد**#ویرشت...

@PARTO_XV24 تیر 1405
خودشناسی سخته آره...اما نجات‌بخشه«شاید شناخت خودم سخت باشه...اما ارزشش رو داره.»#ویرشت...