یا حسینبنعلیخون گرمِ تو هنوزاز زمین میجوشدهر کجا باغ گل سرخی هستآب از این چشمهی خون مینوشدسرِ حق بر نیزه استخیل آزادگی آواره ی صحرای ستماز سیهکاری شمران و یزیدان فریادیا حسینبنعلی…Show more
یا حسینبنعلیخون گرمِ تو هنوزاز زمین میجوشدهر کجا باغ گل سرخی هستآب از این چشمهی خون مینوشدسرِ حق بر نیزه استخیل آزادگی آواره ی صحرای ستماز سیهکاری شمران و یزیدان فریادیا حسینبنعلی…Show more
داشتم با DeepSeek برای نوشتن احساسات یک کارکتر صحبت میکردم .گفتم که یک حسی هست که خیلی ها میگن ناراحتی ، ولی از ناراحتی هم بدتره ، از اون حس هایی که تا مدت ها بهت میچسبه و هروقت یادت میاد حالت بد میشه ، فرقی هم نداره چقدر ازش گذشته باشه .
این چندمین #صفر است که این کاروان در سفر است.می رودومی آید تا از اعماق تاریخ فریاد #هل_من_ناصر_ینصرنی را به گوش جهانیان برساند.این کاروان دهم محرم ازکربلا با خاطراتی سخت و طاقت فرسااما زیبا مسیر جدیدی را آغاز و #اربعین باز به #کربلا باز می گردد.به ما می گویدمسیر #رستگاری از کربلاست.#لبیک_یا_حسین306 KB
در #زیارت_اربعین می خوانیم:«و بذل مهجته فیک»؛ #امام_حسین جان و خون خود را در راه خدا داد «لیستنقذ عبادک من الجهالة»؛ تا بندگان خدا را از #جهل نجات دهد «و حیرة الضّلالة»؛ و آنها را از #سرگردانىِ ناشى از گمراهى برهاند.…Show more3 MB
بسم اللهاعمال روز #اربعین🤲 #اعمال روز اربعینرا در تصویر بالا #ببینید 👆🗓فردا سه شنبه 13 مرداد مصادف با 20صفرروز اربعین است.💌برای دوستانتان ارسال کنید و در ثواب اعمال آن شریک شوید.🖤 در حرم بمانید؛ کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع) 🆔 @razavi_aqr_ir
📖متن زیارت نامهٔ اربعین امام حسين(علیهالسّلام)👇🏻#اربعين🏴#امام_حسین #یا_لثارات_الحسین 🚩#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🏴اعمال روز #اربعین سیدالشهداء▪︎غسل اربعين و توبه ▪︎بعد از نماز صبح ۱۰۰ مرتبه:ذکر {لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ}︎︎ ︎▪︎۷۰مرتبه تسبیحات اربعه▪بعد از نماز ظهر سوره والعصر و سپس۷۰ مرتبه استغفار ︎ و...👇🏻#امام_حسین(ع)#کربلا …Show more
امسال رفتم اربعینروی کوله پشتیم این عبارت رو چسبونده بودم:أین مختار؟یا لثارات الخامنهاییه پلاکارد هم دستم بود. یه طرفش این عبارت:یا لثارات الخامنهایأین مختار؟اون طرفش هم این:…Show more
یه بنده خدایی که با نهج البلاغه خوندن رأی آورده گفته که: باید بکوشیم دشمن را وادار کنیم به آنچه امضا کرده پایبند بماند.خواستم بگم حضرت امیرالمؤمنین (ع) در حکمت ۲۵۹ نهج البلاغه اینطور میفرمایند:اگر دشمنت پیمان شکست و تو به آن پیمان وفادار ماندی، این در نزد خداوند نوعی خیانت است!#پزشکیان
هر روز این دعا را بخوانیم:یا اللهُ یا رحمنُ یا رحیمیا مقلِّبَ القلوبثبِّت قلبي علی دینک#دعا #ایمان #اخلاق #سبک_زندگی
#حی ء ابوالسلیمان حیووانی در صحرای عربستان، وجود دارد به نام حیء ابوالسلیمان (بزمجه),,, عربها 🦎 عاشق این حیوان هستند وحتی بعد از خوردن آن، میگویند، لاخبر جاء ولا وحی نزل ...منظور: بعداز خوردن این حیوان دیگر نیازی به قرآن کریم، کتب آسمانی نیست . خداوند متعال قهار الدنیا ومافیها،،، را زاییده فکر و
🏴 اربعین حسینی؛ آغازی بر یک پایان🔘 بیانات رهبر شهید انقلاب، در تاریخ ۱۳۵۲/۱۲/۲۴:▪️ اربعین یعنی میعاد شیعیان در کنگرۀ بینالمللی، جهانی، در یک سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است:✓ سرزمین خاطرهها، ✓ خاطرههای باشکوه، ✓ خاطرههای عظیم، ✓ سرزمین شهدا، ✓ مزار کشتهشدگان راه خدا..
گاهی در تنهایی ، تو میمانی و خداوندتگاهی آنقدر تنها ، که اشک مظلومیت سر میدهیگاهی باید خونت ریخته شود تا خدا بداند عاشق اویی❤️باید عاشقانه مُرد ، عاشقانه برای #او#رهبر_شهید #شهادت #جنگ #مذاکره #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_سازشگر #مرگ_بر_اسرائیل977 KB
@AMIRHM138612h