🎥 ابرقدرت در کامیون حمل غذا از ترس ترور شدن🔹 واکنشها به اخبار منتشر شده درمورد قایم شدن ترامپ در کامیون حمل غذا در فضای مجازی.
5 MB
🎥 ابرقدرت در کامیون حمل غذا از ترس ترور شدن🔹 واکنشها به اخبار منتشر شده درمورد قایم شدن ترامپ در کامیون حمل غذا در فضای مجازی.5 MB
نگاهی بر انیمیشن کوتاه «سرباز»رفتگان و ماندگان سرباز انیمیشن کوتاهی ساختهی مکتب حاجقاسم یک پویانماییِ جدّی در خلقِ قهرمانِ ملّی و اخلاقی است. با توجّه به اینکه گرایشِ سینمایی من انیمیشن بوده به جرأت میتوانم نگاهِ عُمقیِ کارگردان بر ایجاد درامی فانتزی – حماسی و تخیلی را ستایش کنم چرا که بعد از…Show more12 MB
هونش درررمسه یعنی چه؟! 🤔🤌تحلیل های لری رضا رخشان😎😁🤣😎رو که تماشا/گوش میکنمدلم میخواد15تا چیز برگر CheeseBurger دوبل سفارش بدم،همزمان اهنگ 6و 8باقر زاده از فدی و تاک دااون رو گوش کنم... 😁#قمارباز#قمار#۲۱#CurbYourEnthusiasm …Show more2 MB3 MB4 MB
💢 وقتی مناظره به کتککاری کشید؛ افشاگری پشتپرده درگیری سرباز پیشین ارتش اسرائیل و نامزد آمریکایی15 MB
استاد شجاعی : مطمئن باشید درگیری بهزودی دوباره آغاز خواهد شد!#استادشجاعی #پایگاه_تحلیلی_یقین10 MB
🔻بلای غربگرایی در اقتصاد 🔹۱۸۵ کشور با سیستم مالی چین (CIPS) کار میکنند اما ایران نه! چرا؟ چون بعد از برجام، «کونلون بانک» را بستیم و به سوییفتی التماس کردیم که عملاً روی ما قفل بود. 🔹بسته ۳۵ میلیارد دلاری چین را هم با کجسلیقگی پس زدیم.17 MB
🔻ظهرهوند، نماینده مجلس: وزیر خارجه کفایت لازم را نداردابوالفضل ظهرهوند، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:🔹ما باید با شرکای اصلی خودمان، یعنی روسیه و چین، رایزنی کنیم؛ چراکه فرجام همه ما در برابر تهدیدها یکی است.3 MB
فیلم سینمایی پالایشگاهفیلم «پالایشگاه» روایت رشادتها و فداکاریهای کارکنان پالایشگاه آبادان و نقش خلاقیت، خودباوری و ایمان آنان در نجات مردم و پالایشگاه در زمان محاصره شهر آبادان است. 📽 تماشای فیلم سینمایی «پالایشگاه» در تلوبیونhttps://telewebion.ir/product/0xc5640a0#فیلم_خوب #بنزین7 MB
شکستم تا که رفتیلحظاتی از #چهارپایه_خوانی کربلایی #امین_قدیم در #شب_شــهادت_امام_رضا علیه السلام در #حرم_رضوی5 MB
🇮🇷 #نماهنگ_آقای_ایران 🕊️{رهبر #شهید امام سیّد علی حسینی خامنهای}🎗 @Orvatoolvosghaa | گروه شعری عروةالوثقی🎗12 MB
جرأت ز ناکسان طلبیدن درست نیستدر بسترِ رسول نخسبد، مگر علی#لیلة_المبيت409 KB
اوّل ربیعالاوّل یادآور هجرت پیامبر اکرم (صلّیاللّهعلیهوآله) از مکّه به مدینه و خوابیدن اميرالمؤمنين (علیهالسّلام) در بستر، بجای ایشان در لیلةالمبیت است. 🌷حلول ماه ربیعالاوّل مبارک.🌷10 MB
کارشناسان فرانسوی:📍این دیگر چه اقتداری است که رئیس جمهور آمریکا مجبور میشود از ترس ایران بین ساندویچهای مرغ و نوشابه پنهان شود؟!4 MB