🎥 ابرقدرت در کامیون حمل غذا از ترس ترور شدن🔹 واکنشها به اخبار منتشر شده درمورد قایم شدن ترامپ در کامیون حمل غذا در فضای مجازی.
5 MB
🎥 ابرقدرت در کامیون حمل غذا از ترس ترور شدن🔹 واکنشها به اخبار منتشر شده درمورد قایم شدن ترامپ در کامیون حمل غذا در فضای مجازی.5 MB
✍️ تفاوت دیپلماسی اقتدار با دیپلماسی التماس اینجا مشخص میشود: با التماس بازدارندگی نداری ولی با اقتدارداری🔺🔻هشدار قاطع ایران به الجولانی🔹پایگاه خبری لبنانی «یونیوز» به نقل از منابع مطلع اعلام کرد ایران سناریوی مداخله نظامی شورشیان سوری در لبنان را که بنا بر درخواست آمریکا در حال تدارک بود،
وحشی این عشق بد افتاد عجب گر آخر در سر حسرت رخسار نکویش نروم اگرم طالب دیدار و وصالش باشم مصلحت نیست و به دیدارش نروم #وحشی_بافقیجامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
وقتی نمیخواهی بمانی، بمانی هم رفته ای خود ندانی اما دلم را بی گمان بشکسته ای جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
غم عشقت کند از تن من،بال و پرمکز درد فراقت، من شده ام در به درتجامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
نگاهی بر انیمیشن کوتاه «سرباز»رفتگان و ماندگان سرباز انیمیشن کوتاهی ساختهی مکتب حاجقاسم یک پویانماییِ جدّی در خلقِ قهرمانِ ملّی و اخلاقی است. با توجّه به اینکه گرایشِ سینمایی من انیمیشن بوده به جرأت میتوانم نگاهِ عُمقیِ کارگردان بر ایجاد درامی فانتزی – حماسی و تخیلی را ستایش کنم چرا که بعد از…Show more12 MB
از چه مینالی، از غم دوری و کسرت یار یا که از او، که دلی بنهفته از غم داری این همه شکوه و ناله، بگو بهر چه بود باشد، انتظار گوشه چشمی از او داری چه بگوید چه نگوید انتظاری ازو نیست تو اگر دلداری، چرا اینهمه تعلل داری جامانده …Show more
یک نگاه که به تو نظر دارم گویی بر شمس و قمر دارم محبوب من آیا بر تو اثر دارم یا اینکه جهد بی ثمر دارم جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
مهربان، جانت فدای من نکنآرام من،دل را به نام من نکنهر چه خواهی گو این جامانده راو به خود بگذار این دل وامانده رامن تو را جانم صدایم میکنم دل را بی منت فدایت میکنمجامانده …Show more
هونش درررمسه یعنی چه؟! 🤔🤌تحلیل های لری رضا رخشان😎😁🤣😎رو که تماشا/گوش میکنمدلم میخواد15تا چیز برگر CheeseBurger دوبل سفارش بدم،همزمان اهنگ 6و 8باقر زاده از فدی و تاک دااون رو گوش کنم... 😁#قمارباز#قمار#۲۱#CurbYourEnthusiasm …Show more2 MB3 MB4 MB
به وقت دل شکستگی... برای کسایی که دلشون تنگه یا پیشسون نیستن یه عمر حسرتم فقط کمبود محبته باید مثل گذشته ها شیباید بتونم دووم بیارم🖤🙂«یه عمره💔»یا همون «غبار غم». [ از جمله آثار ساخته شده برای علی لهراسبی ] مرحوم مرتضی پاشاییYe OmreMorteza Pashaei
📦 Premium Hard Box Packaging for Brandsبستهبندی، اولین نقطه تماس مشتری با محصول شماست.یک Hard Box با طراحی حرفهای و اجرای دقیق میتواند ارزش perceived محصول را افزایش دهد و تجربهای متفاوت برای مشتری ایجاد کند.ما در زمینه تولید هاردباکس سفارشی فعالیت میکنیم، مناسب برای: