محفل اربعین قرآنی ترین رهبر جهان اسلامدوشنبه ۲۶ مرداد ساعت ۱۹عرصه میدان شهداء#باید_برخاست #محفل
چشمان از خود راضی و بیمار دارییک روسری لبنانی گلدار داریاصلا گمانم دختر چنگیز هستی دور و برت صدها دلِ آوار داریدر لحن تلخ صحبتت هربار بامن تبلیغ چای تازه و سیـ/گار داریمن شاعرِ آیینی و بی پول، اما صدعاشق جنتلمن و معمار داریهر آنچه خوبان جهان دارند، گویاکمتر که نه بلکه شما بسیار داری…Show more
@N_bameri18hهیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاندو فکر می کنم که این ترنم موزون حُزن تا به ابد شنیده خواهد شد...#سهراب_سپهری"چای و دیگر هیچ"
@RazaviZabol18h🏞 #آلبوم_تصاویر🥀 به مناسبت شهادت امام رضا(ع)💫 برگزاری پاتوق کتاب، کارگاه نقاشی، مسابقه، آموزش وضو و کفاشی کبوتران حرم؛ ویژه دختران و پسران ابتدایی و متوسطه اول.به همراه اهداء جوایز شامل ۱۰ جلد کتاب، ۱۰ انگشتر و ۴ عدد گلسر به شرکت کنندگان.🕌 به همت کانون کتاب و کتابخوانی و کانون محصولات فرهنگی
این نیمهجان دگر به مداوا نمیرسداینجا کسی به داد دل ما نمیرسداز حال و روز رخوتِ مرداب روشن استهمواره راه رود به دریا نمیرسدامشب تمام حرف دلت را به من بگواین چشمها به دیدن فردا نمیرسد
@Ramm021dتا ظهورت دلم عزادارست...ماه صفر هم به پایان رسیداما داغ حسین علیه السلام در دلهای ما پایان ندارد!و داغِ تو نیز،ای فرزندِ حسین علیه السلام #ما_ترکناک_یابنالحسین #یالثارات_الخامنهای #باید_برخاست
🔴 پسر محمود عباس برای سیاستورزی به مربیان انگلیسی سپرده شد🔸 خبرگزاری فلسطینی شهاب فاش کرد که یاسر محمود عباس با یک شرکت انگلیسی فعال در زمینه آموزش و روابط عمومی قرارداد بسته است تا حضور و نقش خود را در عرصه عمومی فلسطین تقویت کند.
✍️ تفاوت دیپلماسی اقتدار با دیپلماسی التماس اینجا مشخص میشود: با التماس بازدارندگی نداری ولی با اقتدارداری🔺🔻هشدار قاطع ایران به الجولانی🔹پایگاه خبری لبنانی «یونیوز» به نقل از منابع مطلع اعلام کرد ایران سناریوی مداخله نظامی شورشیان سوری در لبنان را که بنا بر درخواست آمریکا در حال تدارک بود،