Profile picture of ‌ادبیات روستا‌
ادبیات روستا؛ طنز روستایی

Profile picture of ‌ابوالفضل زراعتی‌
تو با تلخی ها و شیرنی هایی ک برایم رقم زدی بزرگم کردی ب من تجربه های جدیدی دادی ک قبلا نداشتم و بدون تو ب دست نمی آمد...جدایی از آنچه چندی با آن بوده ای سخت است؛ولی جدایی من گرچه با سختی است ، اما همراه با کوله باری از عشق و محبت و تجربه استدوستت دارم شیراز، شهر خاطراتمتو در خاطرم خواهی ماند

Profile picture of ‌ابوالفضل زراعتی‌
امروز روزی است ک جدایی پیدا میکنم با جایی ک چند سالی در آن سر کردیمبا سختی ها و دوری ها و تلخی ها و شیرنی ها و رفقای جدیدمان و ...شیراز شهری با تمام غم و ها و شادی ها بود ک تجربیات بسیاری در این چند سال ب من بخشید...#شیراز #سفر

Profile picture of ‌چرنستو اگوارا‌
همه زنگا رو زدم منـباز رسیدم تهـ بن بستـدل میگه برم از اولـاما پاهامـ دیگه خسته سـ🌿این درا وا شدنیـ نیسـاونا رفتن تا همیشهـکوچه ی تنهاییامونـدیگه کوچه ای نمیشهـ🌿Show more

Profile picture of ‌فاطمه علی قورچی‌
آنها از خانه و کاشانه زدند تا تروریسم تکفیری را در همان بیابان‌های دور از وطن نابود کنند. شهدای مدافع حرم، سدی مستحکم در برابر ناامنی بودند. روز بزرگداشت این شیرمردان، روز پاسداشت غیرت ملی و ایمان راسخ است. #مدافعان_حرم #روز_مدافعان_حرم #شهدای_امنیت

Profile picture of ‌فاطمه رحمانی‌
ایستادگی در دل طوفان، امنیت در سایهٔ ایمان. یاد و نام شهدای مدافع حرم، نماد غیرت و دلیری است. آنها رفتند تا تکفیر نتواند مرزهای ایران را آلوده کند. روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد. 🇮🇷🕊️#شهدای_امنیت #مدافعان_حرم #روز_مدافعان_حرم

Profile picture of ‌فاطمه علی قورچی‌
سلام بر آن دلیرانی که خواب را از چشم خود ربودند تا دشمن از خواب غفلت بیدار نشود! شهدای مدافع حرم، پرچمداران مبارزه با افراطی‌گری بودند که برای حفظ حرم، از جان عزیزترین سرمایه‌ها گذشتند. 🌹#مدافعان_حرم #روز_مدافعان_حرم#شهدای_امنیت

Profile picture of ‌امیرحسین رستم زاده‌
صبح، مثل هر روز، از خانه بیرون آمد.واکرش را برداشت و آرام خودش را تا سر خیابان رساند.آن‌طرف خیابان کاری داشت؛ شاید نان، شاید دارو، شاید هم هیچ‌چیز.گاهی آدم برای رسیدن به جایی از خانه بیرون نمی‌آید؛فقط می‌خواهد مطمئن شود هنوز می‌تواند از خانه بیرون بیاید.وسط خیابان که رسید، ایستاد.ماشین‌ها ا…Show more

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🏴شهادت حمیدرضا رجب زاده مداح اهل بیت توسط گروهک تروریستی سطول،گروهی از هواداران رضا پخلوی این مداح اهل بیت را حدود 2 هفته پیش ربوده و شکنجه میکنند و در نهایت در حالی که زنده می‌باشد قلبش را از سینه خارج می‌کنند. پیکر این شهید هنوز پیدا نشده است#شیاطین سلطنت طلب#روحش شادیادش گرامی

Profile picture of ‌eli‌
الهـیتو اینشب زیبـاهیـچ قـلبى گرفته نباشهوهرچى خوبیهخداست براى همهخـوبان رقم بخورهآرامـــــش مهمـــــونهمیشــــگى دلاتـــــون …Show more

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
به داد ما نرسی، داد می‌زنیم حسینمگر حسین دوباره به داد ما برسد...

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
سماوات و زمین گوید: امیرالمؤمنین حیدراصول و فرع دین گوید: امیرالمؤمنین حیدر#امیرالمومنین

Profile picture of ‌Seyyedemad🚩‌
اعدام قاتلین پست فطرتِ #شهید_حمیدرضا_رجب_زاده خواسته قلبی این امت مبعوث شده ست.از ریاست محترم قوه قضاییه تقاضای اشد مجازات برای این افراد و اعدام در ملاء عام جهت عبرت شدن برای دیگر سلطنت طلبان رو دارم.باید اعضای #فرقه_تروریستی_پهلوی فهموند که دیگه قرار نیست هرکاری بخوان بکنن!#باید_برخاست🚩

ناگهان آمدی و تلخیِ دل شیرین شد مثل یک حبه ی قندی که به چای افتادست...

Profile picture of ‌علی قربانی دولابی‌
🚩 🇮🇷 ١٨ مردادماه، بزرگداشت مقام شهدای مدافع حرم🌷 به یاد رفیق شهیدم، شهید مدافع حرم،شهید امیر کاظم زاده🌷عکاس📸 : #SD1312#رهبر_شهید #محرم #صفر #انتقام #شهید_حمیدرضا_رجب_زاده #شهید #شهدای_مدافع_حرم #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل

Profile picture of ‌فدایی رهبر🇮🇷‌
هند جگرخوار، پس از شهادتحضرت حمزه ع، به پيكر ايشانجسارت كرد و جگرشان رااز بدن بيرون آورد. اما شما، سلطنت طلبان، از اين همفراتر رفتيد؛ وقتى حميدرضا هنوززنده بود، قلبش رااز سينه اش بيرون كشيديد. آفرين!در قساوت و جنايت، روىهند جگرخوار را هم سفيد كرديد. #حمیدرضا_رجب_زاده

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
حرف این است: «فهذا علیٌ مولاکم»یک کلام است که با چند بیان می‌گوید
هذیان نداشت خاتم پیغمبران به لبذکر علی در آن قلم و آن دوات داشتپ.ن: ۲۵ صفر، ماجرای «حدیث قرطاس»

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
📚 وصیت نامه شهدای مدافعان حرم (دفتر اول) 🔗 https://taaghche.com/book/125179 🔸 «روز به روز سخت‌تر می‌شود، گناه دارد روز به روز رشد می‌کند… در این جامعه هرچه به ظهور امام زمان نزدیک‌تر می‌شویم، فتنه‌ها بیشتر می‌شود، گناهان بیشتر می‌شود و شیطان قوی‌تر.»او اما نا امید نیست، او نسخه می‌دهد.

Profile picture of ‌سید امیر بحرینی‌
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم،تجدید میثاق با آرمان‌های بلند مردانی است که غریبانه در دفاع از ارزش‌ها و امنیت پایداری کردند. روحشان شاد و راهشان پررهرو باد.#مدافع_حرم #شهدای_مدافع_حرم #شهید_مدافع_حرم #ایثارگری #ایثار #دفاع_از_حرم #حرم_حضرت_عباس #حرم_حضرت_زینب #عشق_به_حرم #وفای_مدافع #سردار_…Show more