Profile picture of ‌م.م پ.ی‌
خدایا چه گناه کبیره ای کردیم که این احمق شد رییس جمهور ما🔹 پزشکیان: ما بچه که بودیم پنکه نداشتیم🔺 مجری: آخه آذربایجان خنکه🔹 پزشکیان: من تو زابل خدمت می‌کردم🔺 مجری: آخه شما می‌گی وقتی بچه بودم🔹 پزشکیان: من تو زابل خدمت می‌کردم و پنکه‌ام نداشتم، حالا چی می‌گی؟
469 KB

Profile picture of ‌مهدی امیری‌
@Amir313mahdi24 July 2026
🎥شوک در بازار نفت، جهانی خواهد شد!🔹پاسخ غیرمنتظره تحلیلگر سیاسی به بی‌بی‌سی؛ نه آمریکا توان کنترل تنگه هرمز و پایین آوردن قیمت جهانی نفت را دارد و نه عربستان، قدرت مقابله با انصارالله یمن!✍🏼فقط یه جماعتی می‌تونن، اونم توی ایرانه و بنام جبهه اصلاحات معروف هست...#ستون_پنجم#یا_لثارات_الخامنه‌ای
17 MB

رهبر شهید :افراد تندرو ، افرادی هستن که در راه انقلاب پایدار تر هستن . . . .افراد میانه رو کسانی هستن که تسلیم اونا باشن#تندرو_باشیم #رهبر_شهید #امام_شهید
663 KB

اما واقعا کپی برابر با اصله 😅شما بسنجید؟!#طنز
3 MB

Profile picture of ‌DakaleDidehbani‌
@DakaleDidehbani3 July 2026
عقل رئیس جمهور!النگ و دولنگ رو راه انداخته برای بازدید.چرا برق ها روشن؟(دست ش می ندازند و هه هه)!😏🔺اگه ابلاغ صرفه جویی زدی، چرا سازمان به سازمان میری و می پرسی!اینها هم که از قبل می دونند تو داری میری سرکشی!🔺سازمان استاندارد به ریاست…Show more
4 MB

Profile picture of ‌محمدامین ظاهری‌
@Okhto_Alsamen2 July 2026
فواد ایزدی: متاسفانه آقای قالیباف مشاورانِ کم عقلی دارد، واقعا کم عقلمن دلم برای آقای قالیباف می‌سوزد...
3 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida1 July 2026
🚨بسیار بسیار مهم:#آخرین_وضعیت تنگه هرمز🔴 و یک نکته خیلی مهم!تنگه هرمز در صورت عدم اعمال کامل حاکمیت ایران، به سلاحی علیه ایران تبدیل خواهد شد▫️مسئولان و نظامیان عزیز، به هوش و به گوش باشید!▫️مردم، مطالبه کنید ...
7 MB

@Arashmida28 June 2026
🎥 جوبایدن: ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفیدمیلیاردهادلاربه دست آورده و این برای من واقعاً حیرت‌آور▪️ هیچ شرمی نداردصادقانه بگویم این برای کشور شرم‌آور.▪️اما ترامپ اصلاً اهمیتی نمی‌دهد؛پول درآوردن از ریاست‌جمهوری یکی ازدلایلی است که اومی‌خواهدرئیس‌جمهور باشد👌کوبیدن حریف چغربدبدن ترامپ ازجوپیری🤣
626 KB

Profile picture of ‌زینب سادات عسکری تبار‌
شهید رئیسی برای ما بیرجندی ها و مردم خراسان جنوبی به تنهایی و فقطیک رئیس جمهورِ شهید ِ خدمت گذار یا رئیس اسبق و عادلِ قوه قضاییه نبود...#پارت۱
2 MB

@Arashmida23 June 2026
🎥 قالیباف: در مذاکرات سازوکاری درست کردیم که ایران و آمریکا هردو باید تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان را ضمانت کنند👌🔹توافق کردیم مرکزی باشد درحد هماهنگی‌ها که [از درگیری] پیشگیری شود
4 MB

Profile picture of ‌محمدامین ظاهری‌
@Okhto_Alsamen12 June 2026
راه مذاکره و توافق با آمریکا 👇👇👇غرب‌گراهای عزیز...یاد گرفتید؟حالا برید دو دستی کشور رو تقدیم کنید! #غیرت_ایرانی
14 MB