بعضی وقت ها به خودت میگی که «اره ! حلالشون کردم دیگه » ولی هرکاری هم میکنی بازم ته دلت چرکی هست.
بعضی وقت ها به خودت میگی که «اره ! حلالشون کردم دیگه » ولی هرکاری هم میکنی بازم ته دلت چرکی هست.
@Maedeh_mrnn23hنتیجه این نظرسنجیاتون چی میشه؟مثلا طرف توی مجلس خواستگاریش میخواد از خودش تعریف کنه میگه من محبوب ویراستیام؟😂
screenplay: the holy liescreenwriter: hojjat baghaei #screenplay#the_holy_lie#hojjat_baghaei#screen_market#iranian#persian
# نه به اعدام!!!یادی کنیم از این صحبتهای علی دایی، اسطورهٔ سلبریتیها درباره دلایل نبخشیدن سارق گردنبندش!سارق گردنبندشون رو نمیبخشند بعد میگن قاتل و اغتشاشگر رو قصاص نکنید. حیف از شماها که بازیگرها و بازیکنهای خوبی بودید ولی بازیچهٔ دست sarataneh اصلاحات شدید. حیف!!1 MB
به لطف خدا، از امروز مسیر برناممو با تمام توانم شروع کردم،برای اینکه این راه رو با استقامت و به بهترین شکل به سرانجام برسونم، به دعای خیرتون محتاجم..(:انشاءالله پایان این مسیر، آغاز فصل تازهای از زندگیم باشه.🌱
حالا که بازار هشتگ #نه_به_اعدام داغه، بد نیست یادی کنیم از این صحبتهای علی دایی درباره دلایل نبخشیدن سارق گردنبندش!!رضایت دادن یک اشتباه بزرگه؛ این کارها (دزدی با قمه و...) آسیب اجتماعی است پس به شخص من ربطی نداره به همه اجتماع و مردم مربوطه! کسانی که به این طرز وحشیانه جرم انجام میدن، چقدر آرامش1 MB
@ANR_884dصحبتی، انتقادی، پیشنهادی، درد و دلی، سوالی، حرف مفتی، چرت و پرتی، بحثی، خلاصه کاری باری بود در خدمتم🗿🙌🌸✨️https://abzarek.ir/service-p/msg/5141111abzarek.irپیام ناشناس / چالش دریافت پیام های چت ناشناس با لینک | ابزارک
پیام ناشناس یک ابزار رایگان برای ساخت چت و چالش های دریافت پیام های ناشناس با لینک از دوستان در روبیکا بله ایتا تلگرام اینستاگرام واتساپ و سایر پیام رسان ها توسط یک لینک شخصی برای شما می باشد . همین الان چالش پیام مخفی رو شروع کن:
@Efshaa4dبا این آخرین #انتخاب غلط که جوانان و مردمی #اینترنت پرست و غربزده انجام دادند و همچنان عشق به #ماهواره و #دلار دارند متأسفانه همچنان #بنی_صدر ها در پیش است و فجایع بزرگ و خسارات عظیم و بسیار دردناک در حال رخ دادن است! 😱مگر آنکه اکثریت متحد برای اجرای واجب #امربمعروف و #نهی_از_منکر ق.ی.ا.م کنند.✊🫵1 MBخدایا شکرت که کشف حجاب علنی شد...عجب حرف حقی زد ایشون ...کاش میشد همه این کلیپ و ببینن...لطفاً لاأقل بازنشر بدیناَلْلَّٰھُمـَّـ عـجِّڸْ لِوَلیِّٖــــڪَ اَلْفَــــࢪَجْ12 MB
@Panjari6dآینده از آن دوراندیشان زیرک استدوراندیشی افراد ملی (امامخمینی، امامخامنهای، حسنطهرانیمقدم، امیرعلیحاجیزاده، علامهحسنزادهآملی، مرتضیمطهری، سعیدکاظمیآشتیانی، سیدابراهیمرئیسی، سیدمجیدموسوی، مصطفیاحمدیروشن، محسنفخریزاده و... سلاماللهعلیهماجمعین) ایران را بدین جایگاه ارتقا داده است.
زندگیهمین لحظههاست،همین صداها،همین آدمهاکه ناگهانیک آهنگ رابه خاطره تبدیل میکنند و بی آنکه بدانند جایی در دور دستهای خیالمان جا می مانند ...#رازداری کن ای گریه ، امشب.....نباید ببارمMoein Hayedeh-Bi PayanMoein Hayedeh-Bi Payan - جناب موزیک
@A0101867d🔹ابتکار موکب عراقی در شهر سماوهساخت موشک بالستیک مزین به پرچم ایران و عراق برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی2 MB