از غمِ دنیا و عُقبی، یک نَفَس، فارغ نِیَمچون ترازو، از دو سر ،دائم ، گِرانی می کشم*صائب تبریزی#شعر
@Zendegikon24 July 2026از غمِ دنیا و عُقبی، یک نَفَس، فارغ نِیَمچون ترازو، از دو سر ،دائم ، گِرانی می کشم*صائب تبریزی#شعر
@Imamalinet_fa24 July 2026مخزن علم الهیست دلش جـا دارداین که تفویض شـود حَلّ مَسائِل به علی#امیرالمومنین
@Kanoonsheroadabiat24 July 2026
@mahdizadeh199224 July 2026در نگاهِ خلق، از دیوانگان کم نیستم!فکرِ زخمی دیگرم، دنبال مرهم نیستمجام زهرت را بیاور، من برای زندگیبیش از این چیزی که میبینی مصمم نیستم...!#حسین_دهلوی#شعر #دلنوشته
@Teymoor_Jang24 July 2026تعجیل کن به خاطر صدها هزار چشمای پاسخ گرامی امن یجیبها#نغمه_مستشار_نظامی
@FatimMedia24 July 2026کسی چه میداند…شاید همین امروز، از کنارمان گذشته باشی و ما نشناخته باشیمت...«سلامٌ علی آل یس» #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #اربعین
@FatimMedia24 July 2026رسیدم تا حرم گویی کسی میگفت: در گوشمبیا خسته از دنیا ، که من باز است آغوشم ...پ، ن: اربعین۱۴۰۵، دعاگو هستم😭 #شب_زیارتی #اربعین
@Khademalabas24 July 2026از آسمان عرفان، تابنده اختری رفتوز کنج علم و ایمان، ارزنده گوهری رفتسرباز پیشتازی از خیل عشقبازاناز صفحهی شجاعت یکتا دلاوری رفت#حاجقاسم
@Khademalabas23 July 2026
@hamide_nazari23 July 2026دوستت دارم و این، آخرِ اقرارِ من استحقِّ تجدیدِ نظر نیست، تو امضای منی#حمیده_نظری
@Imamalinet_fa23 July 2026یا علی و یا علی أنْتَ و قرانٌ مبینیا علی و یا علی أنْتَ امیرالمؤمنین#امیرالمومنین
@FatimMedia23 July 2026هرکی یکبار مشایه رفته باشهمیفهمه چرا میگن مهماننوازی عراقیهایه چیز دیگهست... #اربعین #اباعبدالله
@AMIRHM138623 July 2026#دو_خط_شعردلتنگ چُنین عاشقانِ خداییمدست دل ما نیست که دلداده ی اوییمامیدْ که در روز قیامت کند او شِفاعت مایی که همیشه گرفتارِ یاریم📝شاعر:امیرحسین مجیدی"تقدیم به#شهید سپهبد امیر سیّدعبدالرّحیم موسوی به امید عنایت گوشه نگاهی"#شهدا | #جنگ_۴۰_روزه
@a_Atena_t23 July 2026یه بخشی از وجود همه ما تا ابد برای ماکان مدرسه میناب غمگین میمونه 💔🫠🙃#میناب
@Hamedmakuei23 July 2026