🤣نظر حاج اقا موسوی در باره تنگه هرمز، این حاج آقا یه پا جوکه...😂😂
2 MB
🔴در تاریخ بنوسید زمانی که ترامپ میخواست تمدن ایران رو از بین ببره، قلعه الموت قزوین تو یونسکو ثبت جهانی شد و به تمدنمون اضافه شد :)))🤣#ایران_جان
🔴فیلمی از خاکسپاری میلیونی شاهنشاه محمدرضا پهلوی در مسجد الرفاعی شهر قاهرهاز شدت شلوغی جمعیت چند صد نفر جان باختند🤣😂اون تعداد جمعیت هم نیروهای مصرن😅2 MB
♨️انیمیشن های مسخره لگویی ⁉️😅ولی مثل اینکه انیمیشن های لگوییبدجوری سوزونده ... 🔥توذهنم پلی میشه بیت هگست داردآهنگ میخواندبرا فیلمهای لگویی که منوبدجوری،سوزوندیمنومث یک برده کجاهاکه نکشوندی...🤣707 KB
🔴کمپ ترک مذاکره با آمریکا هم افتتاح شد مشهدیا😁 آخ از دست شما مشهدیا😁پرچمتون بالا😂5 MB
کربلا رفتن با هزینه اندک، بصورت پیاده، به قصد زیارت = عرب پرستیدُبی رفتن با هزینه هنگفت، با فلای امارات، به قصد تفریح = با کلاسیچیزی میزنید...؟
سطلیها دنبال اکانت این دوتا خبرنگار رویترز هستند که برن فحاشی کنن، حالا شاید بپرسید چرا؟چون تو مصاحبه از یقلوی پرسیدن:شغل تو دقیقا چیه؟😂
فکت:همیشه تو زندگیتون دنبال کسی بگردین که مثل جمهوری اسلامی وفادار باشهنه مثل خاندان پهلوی دائمالفرار
یا حسینی هستی، یا یزیدی، راه سومی وجود ندارد. بعضی ها نمیخواهند بفهمند که بین حق و باطل، راه سومی وجود ندارد.
#طنزآخه اللهم صل علی ...؟!! ما میدونیم شما خُلُ چِلید اونا که نمیدونن!#عجز_لابه #حسرت_السلطنه #پاورقی3 MB
به ترامپ میگن "انسان رسانه". چون خوب برای رسانه بازی میکنه و خوراک رسانهها رو جور میکنه. بخدا اسم انسان به این نمیرسه. باید بگیم "حیوان رسانه" یا "شیطان رسانه". با صداهایی که تو این فیلم درمیاره "اسکل رسانه" هم بهش میخوره. اینقدر صداهای احمقانه در آورد که ونس و روبیو ترکیدند.363 KB
دیشب خواب دیدم ظریف به خاطر حرف هایی که علیهش میزنم افتاده دنبالم.با سرعت در حال فرار بودم تا جایی هم پیدا کنم پنهان بشم،خیلی جدی و مصمم دستبردار نبود. انگار مأموریتش فقط پیدا کردن منه!خوابم رسماً تبدیل شده بود به بازی تعقیب و گریز😁🤭
خب راستش، اون سال وقتی ما وضعیت نیروهای مسلح رو دیدیم، من و امام راحل تصمیم گرفتیم فرمان بسیج عمومی رو صادر کنیم...#میم
همچین روایت میکنن، انگار مردم بدون دستور ،کاری از پیش نمیبرن! این جمله باعث ضربه به اعتبار ملت مبعوث شد !تشکر خلبان #قالیباف #مردم #جنگ_رمضان #مجلس #سیاست