Don't you think there's something wrong that you have to reclaim every day that iran is decimated, #DumbDumpTrump?
@mirzaei_ir13hDon't you think there's something wrong that you have to reclaim every day that iran is decimated, #DumbDumpTrump?
@Mindhunter14hنیویورک تایمز: جنگ با ایران برای سالها در دانشگاهها تدریس خواهد شد به عنوان نمونه ای از کارهایی که نباید انجام می شد😎پ.ن: آفرین اینم بنویسین که همه حواسشون باشه پا رو دم شیر نذارن و مواظب خورد و خوراکشون هم باشند😂
@Arashmida15h😝اینایی که اربعینو مسخره میکنن سال پیش با این یارو که راه افتاده بود پیاده بره مقبره کوروش ولی وسط راه برگشت سلفی میگرفتن😂😂
@Arashmida16h
«جناب نماینده! خبر اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای جاده لیکک-جایزان شنیده شد، دستمریزاد! حالا که دستتان به بودجهها روان شده، میشود شفافسازی کنید که سهم جاده لنده-تشان از این سفره کجاست؟ یا نکند لنده جزو حوزه انتخابیه نیست و ما خبر نداریم؟ 🧐 #کهگیلویه #لنده_تشان #شفافیت»
🔴برادر دوقلوسخنگو دولت،علیرضا مهاجرانی روهمه میشناسیدمیدانیدازلیدرهای ضدانقلاب در کانادا.شایدبگین خب درسته که خواهربرادر ان امالابدبخاطرمسائل سیاسی بینشاندعواست،اما اینطورنیست علنابرای هم قلب وبوس میفرستن.ظاهرایکی بخوادمصاحبه فرهنگیان بره بیشتر تحقیق میکنن تابخوادسخنگو دولت بشه😂
اوضاع تنگه بین وفاق و عمان:📌خط بالاش مال من📍خط پایین مال تو📌روزهای زوج دست من📍روزهای فرد دست تو📌آب گرم دست من📍آب سرد دست تو…Show more
‼️رئیسجمهور جنایتکار آمریکا بارها اعلام کرده که کنترل تنگههرمز را در اختیار داریم ؛📄: فکرکنم داره کنارِ سالن رقصش تنگه هرمز میسازه.#تنگههرمز #طنز_سیاسی
مشاور: قربان، دوستاتون زنگ زدن که حمله کنین!ترامپ: نه بابا، بگو التماس کنن کنسل کنم! برای بهانه خوبه. وگرنه باز باید دماغ بزرگتر از پینوکیو رو تحمل کنم... 🤥📞😅#پینوکیو_ترامپ#بهانه_فرار#منطق_ترامپ
بکوشید جناب؛ انقدر بکوشید که موفق شوید!ما هم دورادور دعاگویتان هستیم... #توهمنامه