Profile picture of ‌محمّد میرزائی‌
Don't you think there's something wrong that you have to reclaim every day that iran is decimated, #DumbDumpTrump?

Profile picture of ‌مریم سعادتی‌
نیویورک تایمز: جنگ با ایران برای سالها در دانشگاهها تدریس خواهد شد به عنوان نمونه ای از کارهایی که نباید انجام می شد😎پ.ن: آفرین اینم بنویسین که همه حواسشون باشه پا رو دم شیر نذارن و مواظب خورد و خوراکشون هم باشند😂

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
😝اینایی که اربعینو مسخره میکنن سال پیش با این یارو که راه افتاده بود پیاده بره مقبره کوروش ولی وسط راه برگشت سلفی میگرفتن😂😂

🤣برای امارات ذوالفقاری رو نیارید، نجم‌الدین شریعتی کافیه، با یه دعا جمش می‌کنه🤭#دلم باران دستم باران🤲#امارات موشک باران🚀😁🤲

Profile picture of ‌حسام حاتمی🎒🇮🇷☫🚩‌
کارت به کارتم میکردی انقدر سریع جابه‌جا نمیشد دهن سرویس

Profile picture of ‌محمد جواد بی‌غم‌
همانطور که مسئولین برای پیشبرد #مذاکره و #توافق حواس مردم را به موضوعات حاشیه‌ای پرت می‌کنند شاید بد نباشد ما هم حواس مسئولین را از امتیاز دادن پرت کنیم.#سیسمونی

Profile picture of ‌Nima‌
ترامپ هر بار پس مذاکره با ایران و سقوط قیمت نفت

Profile picture of ‌فتاح بدری‌
«جناب نماینده! خبر اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای جاده لیکک-جایزان شنیده شد، دست‌مریزاد! حالا که دست‌تان به بودجه‌ها روان شده، می‌شود شفاف‌سازی کنید که سهم جاده لنده-تشان از این سفره کجاست؟ یا نکند لنده جزو حوزه انتخابیه نیست و ما خبر نداریم؟ 🧐 #کهگیلویه #لنده_تشان #شفافیت»

🔴برادر دوقلوسخنگو دولت،علیرضا مهاجرانی روهمه می‌شناسیدمیدانیدازلیدرهای ضدانقلاب در کانادا.شایدبگین خب درسته که خواهربرادر ان امالابدبخاطرمسائل سیاسی بینشاندعواست،اما اینطورنیست علنابرای هم قلب وبوس می‌فرستن.ظاهرایکی بخوادمصاحبه فرهنگیان بره بیشتر تحقیق میکنن تابخوادسخنگو دولت بشه😂

Profile picture of ‌DakaleDidehbani‌
اوضاع تنگه بین وفاق و عمان:📌خط بالاش مال من📍خط پایین مال تو📌روزهای زوج دست من📍روزهای فرد دست تو📌آب گرم دست من📍آب سرد دست توShow more

Profile picture of ‌مریم سعادتی‌
فوری!!پست جدید ترامپ در تروث سوشال😂

Profile picture of ‌سُــــها‌
گفتیم که، سلطنت طلبا به عمو هاشون میرن... 😂طرفدارِ پهلوی که باشی آبروت وصل میشه به مواد . . .🦦

Profile picture of ‌امیرعلی وجه‌الدینی‌
‼️رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا بارها اعلام کرده که کنترل تنگه‌هرمز را در اختیار داریم ؛📄: فکرکنم داره کنارِ سالن رقصش تنگه هرمز می‌سازه.#تنگه‌هرمز #طنز_سیاسی

Profile picture of ‌Meme Kade‌
چرخه ترامپ🔄

Profile picture of ‌nullptr‌
محکومیت یک فعال سیاسی به اعدام توسط جمهوری اسلامی ایران، عادی ترین و کم‌خطرترین ابزاری که از این فعال سیاسی کشف شده!:

مشاور: قربان، دوستاتون زنگ زدن که حمله کنین!ترامپ: نه بابا، بگو التماس کنن کنسل کنم! برای بهانه خوبه. وگرنه باز باید دماغ بزرگتر از پینوکیو رو تحمل کنم... 🤥📞😅#پینوکیو_ترامپ#بهانه_فرار#منطق_ترامپ

Profile picture of ‌مائده سادات‌
از وقایع اون روز اگر بخوام براتون بگم؛ به مختار گفتم #مذاکره هم یک نوع روش مبارزه‌س، قبول نکرد.#قالیباف یاسر سالک نیا
از وقایع اون روز اگر بخوام براتون بگم؛ به مختار گفتم #مذاکره هم یک نوع روش مبارزه‌س، قبول نکرد.
#قالیباف

✍ یاسر سالک نیا

خوب؟... نقشه بعدی؟!🤔

بذار دهنت رو اندازه بگیرم... حالا...

Profile picture of ‌محمّد میرزائی‌
بکوشید جناب؛ انقدر بکوشید که موفق شوید!ما هم دورادور دعاگوی‌تان هستیم... #توهمنامه