Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🎥 پسرم را از دفترچه‌اش شناسایی کردند😭😭#شهدای مدرسه شجره طیبه میناب
6 MB

🔴🎥گوشه‌ای از خاطرات رهبر شهید انقلاب، در زندان های ساواک#رهبرشهید
3 MB

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
مادر عزیزمم تو این ویدیو هستنویراستی نداره و اهل فعالیت مجازی ام نیستن خیلی ولی بماند به یادگاردرسته خیلی جاها اختلاف نظر داریم و من خیلی این مدت اذیتش کردم ولی مامان اگه یه روزی این ویراست دیدیبدون بخش بزرگی از حُب حسین و روحیه انقلابیمو مدیون شیر و دامن پاک شما ام که باهاش بزرگم کردی#مادر
3 MB

Profile picture of ‌فاطمه سادات‌
🎥 وقتی چادر، نمادِ هنر و اصالتِ زنان این سرزمین می‌شوددر جشنواره صنایع خلاق مسکو، فرصتی دست داد تا از فرهنگ و پوشش ایرانی سخن بگویم و پوشش زنان ایرانی را به نمایش بگذارم
2 MB

🔴🎥 پدر یکی از شهدای دختر میناب گفت دختر من روز آخر خیلی جلو آیینه ایستاد و موهایش را شانه کرد. مادرش دعوایش کرد و ... 🔰شهدای مدرسه شجره طیبه میناب
2 MB

Profile picture of ‌TeacherAli 🇮🇷‌
خوش‌تر زِ جانی💖
454 KB

Profile picture of ‌Nima‌
⭕️ اگه خدایی نکرده، هموطنی، زیر #آوار موند، دو کار میتونه انجام بده که در فیلم توضیح داده شده👇
7 MB

Profile picture of ‌ع. م ح‌
324 KB

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
🟢 جایگاه جهنمی کسی که سه روز #نماز نخونه😱 آیت‌الله #مجتهدی_تهرانیجهنم برای کسی که سه روز،فقط سه روز نماز نمی خونه،حالا برای کسی که هم #بیحجاب هست که داره #گناه_علنی و کار #حرام شرعی و سیاسی انجام میده و صد درصد هم نماز نمی خونه،دیگه #جهنم رفتنش حتمی هست.و قبرستان مسلمانها نباید خاک بشه🔥🔥🔥
1 MB

Profile picture of ‌مژده‌
🎥 #استوری_تلاوت🤍 و هرگز مگو که فردا چنین خواهم کرد؛ مگر آنکه [ بگویی ] : اگر خدا بخواهد... (سورهٔ کهف، آیه ۲۳ و ۲۴) https://eitaa.com/quranmediya/3844
eitaa.com

ایتا - قرآن مدیا

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

920 KB

🖌درک اهمیت تنفس در لحظات اضطراب و استرس در چند ثانیه👇#سبک_زندگی_سالمhttps://eitaa.com/markaze_haniye/8642
337 KB

🔴اکبر عبدی در گذر زمان .....🖤روحش شادیادش گرامی
10 MB

Profile picture of ‌شیخ یاسین‌
وقتی #هوش #مصنوعی درست کار نمیکنه البته #انتظارات ماهاهم ازش زیاده 😁
643 KB

Profile picture of ‌⭐    MAHDI  ZANGANEH مهدی زنگنه‌
اتفاقا یک #نـــَـــه بزرگ به #نه_به_اعدام ......باشه ببینیم ، اون روزی که یکی از اعضای خانوادتون ، یکی از عزیزانتون رو تکه تکه کردند ووو آتش زدند ووو روی آسفالت خیابان کشیدند ووو هزار بلای دیگه سرشون آوردند ، اینقدر سر حرفتان هستید که هشتگ نه به اعدام بزنید ؟!#قانون #اجرای_قانون #اجرایـقانون
7 MB

🎥 #استوری_تلاوت 🤍 ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ! ﺑﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ نیکی ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮﺕ ﻫﻢ نیکی ﻋﻄﺎ ﻛﻦ؛ ﻭ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ﺁﺗﺶ ﻧﮕﺎﻩ ﺩﺍﺭ. (سورهٔ بقره، آیه ۲۰۱) #قرآن
1 MB

♨️تبریک میگم به پدر مادر آقا مصیب؛ بچه‌ای که برای کشورش از کودکی تلاش میکنه ستودنیه «مهدی طیبی»چشم بد از روی تو دور ،هزار الله اکبر ،ماشا الله👏
4 MB

Profile picture of ‌نهضت روایت حوزه‌
🎥 آقای شهید از اخوان ثالث می‌خوانند! ☕️ بی آنکه یک دم مهربان باشند با هم پلک‌های من..#رهبر_شهید‌#امین
680 KB

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
سیدعلی درست میگفت عذرخواهی میکنم بهت فحش دادم!!!#پایگاه_تحلیلی_یقین
4 MB