🔴🎥گوشهای از خاطرات رهبر شهید انقلاب، در زندان های ساواک#رهبرشهید
3 MB
@ABX_0018 این یک تبلیغ هست در صفحه من ✅️ چرا کرم پودر اماندی را انتخاب کنیم؟اگر به دنبال کرم پودری با پوشش بالا، ظاهر طبیعی و حس سبکی روی پوست هستید، MND انتخابی مناسب برای شماست.✔ پوششدهی قوی✔ ماندگاری مناسب✔ بدون ایجاد حس سنگینی✔ بافت ابریشمی و لطیف…Show more
مادر عزیزمم تو این ویدیو هستنویراستی نداره و اهل فعالیت مجازی ام نیستن خیلی ولی بماند به یادگاردرسته خیلی جاها اختلاف نظر داریم و من خیلی این مدت اذیتش کردم ولی مامان اگه یه روزی این ویراست دیدیبدون بخش بزرگی از حُب حسین و روحیه انقلابیمو مدیون شیر و دامن پاک شما ام که باهاش بزرگم کردی#مادر3 MB
هر روز این دعا را بخوانیم:یا اللهُ یا رحمنُ یا رحیمیا مقلِّبَ القلوبثبِّت قلبي علی دینک#دعا #ایمان #اخلاق #سبک_زندگی
🎥 وقتی چادر، نمادِ هنر و اصالتِ زنان این سرزمین میشوددر جشنواره صنایع خلاق مسکو، فرصتی دست داد تا از فرهنگ و پوشش ایرانی سخن بگویم و پوشش زنان ایرانی را به نمایش بگذارم2 MB
🔴🎥 پدر یکی از شهدای دختر میناب گفت دختر من روز آخر خیلی جلو آیینه ایستاد و موهایش را شانه کرد. مادرش دعوایش کرد و ... 🔰شهدای مدرسه شجره طیبه میناب2 MB
دوست فرهیخته کتابخوان، سلام«اگر کتابخواندن برای شما هم چیزی فراتر از ورق زدنِ کاغذ است، به کانال ما در ایتا بیایید.✨✨✨✨✨✨✨✨✨┄┅═══✼🍃💐🍃✼══💠 کانال کتاب "روزی روزگاری مورچیانو"╔═📚═══════╗…Show more
🟢 جایگاه جهنمی کسی که سه روز #نماز نخونه😱 آیتالله #مجتهدی_تهرانی✅جهنم برای کسی که سه روز،فقط سه روز نماز نمی خونه،حالا برای کسی که هم #بیحجاب هست که داره #گناه_علنی و کار #حرام شرعی و سیاسی انجام میده و صد درصد هم نماز نمی خونه،دیگه #جهنم رفتنش حتمی هست.و قبرستان مسلمانها نباید خاک بشه🔥🔥🔥1 MB
@Zendegikon16h🎥 #استوری_تلاوت🤍 و هرگز مگو که فردا چنین خواهم کرد؛ مگر آنکه [ بگویی ] : اگر خدا بخواهد... (سورهٔ کهف، آیه ۲۳ و ۲۴) https://eitaa.com/quranmediya/3844eitaa.comایتا - قرآن مدیا
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
920 KB
@Zendegikon17h🖌درک اهمیت تنفس در لحظات اضطراب و استرس در چند ثانیه👇#سبک_زندگی_سالمhttps://eitaa.com/markaze_haniye/8642337 KB
@Maedeh_mrnn19hنتیجه این نظرسنجیاتون چی میشه؟مثلا طرف توی مجلس خواستگاریش میخواد از خودش تعریف کنه میگه من محبوب ویراستیام؟😂