Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴🎥گوشه‌ای از خاطرات رهبر شهید انقلاب، در زندان های ساواک#رهبرشهید
3 MB

Profile picture of ‌╭ ABX ╮‌
ساخته شده از بهترین و قدرتمند ترین سلول های بنیادین، کافئین و عصاره های گیاهی

تبلیغدهانشویه و خمیردندان سفیدکننده دنتالند با فرمولاسیونی پیشرفته به شما کمک می‌کنند: 🦷 کاهش زردی دندان‌ها سفیدکنندگی مؤثر و ماندگار 🛡 محافظت از مینای دندان 🌿 کاهش بوی بد دهان و فعالیت باکتری‌های مضریک روتین ساده، اما تأثیری که هر بار لبخند زدن دیده می‌شود.

️تبلیغ ⭕️معرفی پکیج🌿 روتین کامل مراقبت از پا با MNDبرای بهترین نتیجه، این دو محصول را کنار هم استفاده کنید:🪵 مرحله اول: کرم اسکراب پا برای حذف سلول‌های مرده و پوست‌های ضخیم.🧴 مرحله دوم: کرم ترک پاشنه برای ترمیم، نرمی، کاهش ترک، جلوگیری از بوی بد و محافظت از پوست.

‎@ABX_0018 این یک تبلیغ هست در صفحه من چرا کرم پودر ام‌ان‌دی را انتخاب کنیم؟اگر به دنبال کرم پودری با پوشش بالا، ظاهر طبیعی و حس سبکی روی پوست هستید، MND انتخابی مناسب برای شماست. پوشش‌دهی قوی ماندگاری مناسب بدون ایجاد حس سنگینی بافت ابریشمی و لطیف…Show more

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
مادر عزیزمم تو این ویدیو هستنویراستی نداره و اهل فعالیت مجازی ام نیستن خیلی ولی بماند به یادگاردرسته خیلی جاها اختلاف نظر داریم و من خیلی این مدت اذیتش کردم ولی مامان اگه یه روزی این ویراست دیدیبدون بخش بزرگی از حُب حسین و روحیه انقلابیمو مدیون شیر و دامن پاک شما ام که باهاش بزرگم کردی#مادر
3 MB

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
هر روز این دعا را بخوانیم:یا اللهُ یا رحمنُ یا رحیمیا مقلِّبَ القلوبثبِّت قلبي علی دینک#دعا #ایمان #اخلاق #سبک_زندگی

Profile picture of ‌فاطمه سادات‌
🎥 وقتی چادر، نمادِ هنر و اصالتِ زنان این سرزمین می‌شوددر جشنواره صنایع خلاق مسکو، فرصتی دست داد تا از فرهنگ و پوشش ایرانی سخن بگویم و پوشش زنان ایرانی را به نمایش بگذارم
2 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴🎥 پدر یکی از شهدای دختر میناب گفت دختر من روز آخر خیلی جلو آیینه ایستاد و موهایش را شانه کرد. مادرش دعوایش کرد و ... 🔰شهدای مدرسه شجره طیبه میناب
2 MB

Profile picture of ‌TeacherAli 🇮🇷‌
خوش‌تر زِ جانی💖
454 KB

Profile picture of ‌Nima‌
⭕️ اگه خدایی نکرده، هموطنی، زیر #آوار موند، دو کار میتونه انجام بده که در فیلم توضیح داده شده👇
7 MB

Profile picture of ‌الیاس عبداله‌
دوست فرهیخته کتابخوان، سلام«اگر کتاب‌خواندن برای شما هم چیزی فراتر از ورق زدنِ کاغذ است، به کانال ما در ایتا بیایید.┄┅═══✼🍃💐🍃✼══💠 کانال کتاب "روزی روزگاری مورچیانو"╔═📚═══════╗…Show more

Profile picture of ‌ع. م ح‌
324 KB

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
🟢 جایگاه جهنمی کسی که سه روز #نماز نخونه😱 آیت‌الله #مجتهدی_تهرانیجهنم برای کسی که سه روز،فقط سه روز نماز نمی خونه،حالا برای کسی که هم #بیحجاب هست که داره #گناه_علنی و کار #حرام شرعی و سیاسی انجام میده و صد درصد هم نماز نمی خونه،دیگه #جهنم رفتنش حتمی هست.و قبرستان مسلمانها نباید خاک بشه🔥🔥🔥
1 MB

Profile picture of ‌مژده‌
تنها خطاب عاشقانه ای🥰 که سالی یکبارِاما قند تو دلم آب میشه😇👇

🎥 #استوری_تلاوت🤍 و هرگز مگو که فردا چنین خواهم کرد؛ مگر آنکه [ بگویی ] : اگر خدا بخواهد... (سورهٔ کهف، آیه ۲۳ و ۲۴) https://eitaa.com/quranmediya/3844
eitaa.com

ایتا - قرآن مدیا

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

920 KB

🖌درک اهمیت تنفس در لحظات اضطراب و استرس در چند ثانیه👇#سبک_زندگی_سالمhttps://eitaa.com/markaze_haniye/8642
337 KB

Profile picture of ‌-𝗠𝗮𝗲𝗱𝗲𝗵🎒‌
نتیجه این نظرسنجیاتون چی میشه؟مثلا طرف توی مجلس خواستگاریش میخواد از خودش تعریف کنه میگه من محبوب ویراستی‌ام؟😂

Profile picture of ‌- 𝑲𝒊𝑴𝒊𝒂‌
بِـرنویی خسته‌ام و حسـرت میدان دارمکوه آتش جگـرم ، میلِ به طغـیان دارم .. .