چه خیال است که دیوانه و شیدا نشویم؟بوی مشکیم، محال است که رسوا نشویمعشق ما را پی کاری به جهان آوردهادب این است که مشغول تماشا نشویم
نمی از چشم های توست
عباس رحیمی
چه خیال است که دیوانه و شیدا نشویم؟بوی مشکیم، محال است که رسوا نشویمعشق ما را پی کاری به جهان آوردهادب این است که مشغول تماشا نشویمنمی از چشم های توستعباس رحیمی
انقدر به حس ششمم اعتماد دارم که؛هر هشداری بهم بده بدون تحقیق میپذیرم!🔥
حسین، ناز کن که عشقت دلِ ما را مینوازدحسین، ناز کن که قلبم با غمت دائم میسازدشبِ بارانیِ چشمم، نام تو هرگز نرود از یادهر اشکِ پنهانِ من، از کربلایت قصهها دارد🖤🌹
چشمان از خود راضی و بیمار دارییک روسری لبنانی گلدار داریاصلا گمانم دختر چنگیز هستی دور و برت صدها دلِ آوار داریدر لحن تلخ صحبتت هربار بامن تبلیغ چای تازه و سیـ/گار داریمن شاعرِ آیینی و بی پول، اما صدعاشق جنتلمن و معمار داریهر آنچه خوبان جهان دارند، گویاکمتر که نه بلکه شما بسیار داری…Show more
@N_bameri19hهیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاندو فکر می کنم که این ترنم موزون حُزن تا به ابد شنیده خواهد شد...#سهراب_سپهری"چای و دیگر هیچ"
@DoKhatSher19hاینو بدون که بهترین روزام، محرمِ تو بودقشنگترین خاطرههام، کنارِ پرچمِ تو بود#یاحسین2 MB
@RazaviZabol19h🏞 #آلبوم_تصاویر🥀 به مناسبت شهادت امام رضا(ع)💫 برگزاری پاتوق کتاب، کارگاه نقاشی، مسابقه، آموزش وضو و کفاشی کبوتران حرم؛ ویژه دختران و پسران ابتدایی و متوسطه اول.به همراه اهداء جوایز شامل ۱۰ جلد کتاب، ۱۰ انگشتر و ۴ عدد گلسر به شرکت کنندگان.🕌 به همت کانون کتاب و کتابخوانی و کانون محصولات فرهنگی
من ذره و خورشید لقائی تو مرابیمار غمم عین دوائی تو مرادیدی که مرا هیچ کسی یاد نکردجز غم که هزار آفرین بر غم بادبیچاره تر از عـاشق بی صبر کجاستکاین عشق گرفتاری بی هیچ دواستای خدا این وصل را هجران مکن…Show more
@R2_D220hR2D2 Music | کانال موسیقی برای کشف آهنگها و آلبومهای جدید👉 https://t.me/R2D2Musicاگه دنبال کانال موسیقی برای پیدا کردن آهنگهای جدید، آلبومهای تازه، پلیلیستهای منتخب و معرفی هنرمندای کمتر شناختهشده هستی، R2D2 Music میتونه انتخاب خوبی باشه. توی این کانال سعی میکنیم از بین کلی ریلیز جدید،…Show more
@Music120h⠎⠇⠁⠍⠃⠁⠵⠀⠓⠍⠀⠾⠃⠟⠀⠟⠗⠁⠗⠀⠓⠍⠊⠩⠛⠊⠀⠙⠗⠀⠭⠊⠁⠃⠁⠝⠀⠭⠊⠁⠇⠀⠱⠁⠫⠗⠀⠩⠙⠍⠀⠺⠀⠍⠩⠣⠺⠇⠀⠟⠙⠍⠀⠵⠙⠝⠀⠓⠎⠞⠍⠙⠁⠗⠍⠀⠁⠊⠝⠀⠜⠓⠝⠛⠀⠗⠺⠀⠵⠍⠵⠍⠓⠀⠍⠊⠅⠝⠍⠀⠁⠇⠃⠞⠓⠀⠋⠟⠾⠀⠁⠺⠝⠀⠟⠎⠍⠞⠀⠅⠓⠀⠍⠊⠛⠓⠀⠁⠊⠝⠀⠞⠁⠵⠓⠀⠩⠗⠺⠷⠀⠍⠁⠚⠗⠁⠊⠀⠍⠝⠀⠃⠁⠀⠙⠗⠙⠀⠓⠎⠞⠩⠁⠝⠛⠁⠗⠀⠭⠙⠁⠀⠓⠍⠀⠙⠊⠙⠀⠺⠇⠊⠀⠅⠁⠗⠊⠀⠝⠅⠗⠙⠜⠗⠓⠀⠚⠺⠝⠀⠁⠵⠀⠞⠝⠀⠍⠝⠀⠃⠗⠙⠀⠵⠍⠁⠝⠊⠀⠅⠓⠀⠗⠋⠞⠊⠍⠝⠀⠭⠊⠇⠊⠀⠃⠍⠺⠝⠍⠀⠃⠷⠙⠀⠊⠓⠀⠛⠗⠊⠓⠀⠎⠊⠗⠀⠓⠎⠞⠩ ��🦯➡️🌻🏵️🌼#Eco_Quebec_Oscar11 MB
آن پسر شعر بودو روزگار سواد خواندنش را نداشت و روزگار بی وفاو گره ای که طاقت وا شدن نداشت جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
از دیده که منت بنهادی به چه کارم جز ساغر مژگان تو نِی این دل زارممن سنگ دل و وافی و خانه خرابم تو عاشق شیدایی و من واهمه دارم جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
اینچنين گفتی و این خانه ویران می شود گر نباشی، گر یه هایم رنج دوران می شود سنگ مزن بر بام من،کز حرف من آزرده ای میکند از جا، این دل ر ا چه طوفان میشود جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
فدای قد رعنایت چرا اینگونه میخواهی چرا آشفته ای جانم، چرا اینقدر بی تابی برایت میشوم مرهم فدای موج گیسویت مرا اینقدر میخواهی که تا صبح بیداری جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته