Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
چه خیال است که دیوانه و شیدا نشویم؟بوی مشکیم، محال است که رسوا نشویمعشق ما را پی کاری به جهان آوردهادب این است که مشغول تماشا نشویم
نمی از چشم های توست
عباس رحیمی

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
#خنده خورشیدعکس جدید از آقا سید مجتبی؛ امام خامنه‌ای ❤️🌹

Profile picture of ‌🚩мeнrad ĸaѕнe‌
یا لثارات الحسین (ع)🚩#حسین_ستوده#مداحی
نماهنگ به تو دل ندهم
حسین ستوده

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
ایشون تو لس آنجلس مداحهببینید چی میگه👌شیر مادر حلالت
6 MB

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌𐙚؛¹³³محدودم‌
انقدر به حس ششمم اعتماد دارم که؛هر هشداری بهم بده بدون تحقیق می‌پذیرم!🔥

Profile picture of ‌🚩мeнrad ĸaѕнe‌
حسین، ناز کن که عشقت دلِ ما را می‌نوازدحسین، ناز کن که قلبم با غمت دائم می‌سازدشبِ بارانیِ چشمم، نام تو هرگز نرود از یادهر اشکِ پنهانِ من، از کربلایت قصه‌ها دارد🖤🌹

Profile picture of ‌سیدمهدی حسینی فرد‌
چشمان از خود راضی و بیمار دارییک روسری لبنانی گلدار داریاصلا گمانم دختر چنگیز هستی دور و برت صدها دلِ آوار داریدر لحن تلخ صحبتت هربار بامن تبلیغ چای تازه و سیـ/گار داریمن شاعرِ آیینی و بی پول، اما صدعاشق جنتلمن و معمار داریهر آنچه خوبان جهان دارند، گویاکمتر که نه بلکه شما بسیار داری…Show more

Profile picture of ‌نرگس بامری‌
هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاندو فکر می کنم که این ترنم موزون حُزن تا به ابد شنیده خواهد شد...#سهراب_سپهری"چای و دیگر هیچ"

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
اینو بدون که بهترین روزام، محرمِ تو بودقشنگ‌ترین خاطره‌هام، کنارِ پرچمِ تو بود#یاحسین
2 MB

Profile picture of ‌کانون خدمت رضوی شهرستان زابل‌
🏞 #آلبوم_تصاویر🥀 به مناسبت شهادت امام رضا(ع)💫 برگزاری پاتوق کتاب، کارگاه نقاشی، مسابقه، آموزش وضو و کفاشی کبوتران حرم؛ ویژه دختران و پسران ابتدایی و متوسطه اول.به همراه اهداء جوایز شامل ۱۰ جلد کتاب، ۱۰ انگشتر و ۴ عدد گلسر به شرکت کنندگان.🕌 به همت کانون کتاب و کتابخوانی و کانون محصولات فرهنگی

Profile picture of ‌مهدی بابائی🚩‌
من ذره و خورشید لقائی تو مرابیمار غمم عین دوائی تو مرادیدی که مرا هیچ کسی یاد نکردجز غم که هزار آفرین بر غم بادبیچاره‌ تر از عـاشق بی صبر کجاستکاین عشق گرفتاری بی‌ هیچ دواستای خدا این وصل را هجران مکن…Show more

Profile picture of ‌نَجـوٰایِ شَـب‌
غم اگر به کوه گویم بگریزد و بریزدکه دگر بدین گرانی نتوان کشید باری.

Profile picture of ‌MAHDI‌
گاهی نَهَد در طَبعِ تو سودای سیم و زَر و زَنگاهی نَهَد دَر جانِ تو نورِ خیالِ مصطفیٰاین سو کِشان سوی خوشان وان سو کَشان با ناخوشانیا بُگذرد یا بِشکَنَد، کَشتی در این گرداب‌ها#مولوی

Profile picture of ‌R2‑D2‌
R2D2 Music | کانال موسیقی برای کشف آهنگ‌ها و آلبوم‌های جدید👉 https://t.me/R2D2Musicاگه دنبال کانال موسیقی برای پیدا کردن آهنگ‌های جدید، آلبوم‌های تازه، پلی‌لیست‌های منتخب و معرفی هنرمندای کمتر شناخته‌شده هستی، R2D2 Music می‌تونه انتخاب خوبی باشه. توی این کانال سعی می‌کنیم از بین کلی ریلیز جدید،…Show more

Profile picture of ‌Music1‌
⠎⠇⠁⠍⠃⠁⠵⠀⠓⠍⠀⠾⠃⠟⠀⠟⠗⠁⠗⠀⠓⠍⠊⠩⠛⠊⠀⠙⠗⠀⠭⠊⠁⠃⠁⠝⠀⠭⠊⠁⠇⠀⠱⠁⠫⠗⠀⠩⠙⠍⠀⠺⠀⠍⠩⠣⠺⠇⠀⠟⠙⠍⠀⠵⠙⠝⠀⠓⠎⠞⠍⠙⠁⠗⠍⠀⠁⠊⠝⠀⠜⠓⠝⠛⠀⠗⠺⠀⠵⠍⠵⠍⠓⠀⠍⠊⠅⠝⠍⠀⠁⠇⠃⠞⠓⠀⠋⠟⠾⠀⠁⠺⠝⠀⠟⠎⠍⠞⠀⠅⠓⠀⠍⠊⠛⠓⠀⠁⠊⠝⠀⠞⠁⠵⠓⠀⠩⠗⠺⠷⠀⠍⠁⠚⠗⠁⠊⠀⠍⠝⠀⠃⠁⠀⠙⠗⠙⠀⠓⠎⠞⠩⠁⠝⠛⠁⠗⠀⠭⠙⠁⠀⠓⠍⠀⠙⠊⠙⠀⠺⠇⠊⠀⠅⠁⠗⠊⠀⠝⠅⠗⠙⠜⠗⠓⠀⠚⠺⠝⠀⠁⠵⠀⠞⠝⠀⠍⠝⠀⠃⠗⠙⠀⠵⠍⠁⠝⠊⠀⠅⠓⠀⠗⠋⠞⠊⠍⠝⠀⠭⠊⠇⠊⠀⠃⠍⠺⠝⠍⠀⠃⠷⠙⠀⠊⠓⠀⠛⠗⠊⠓⠀⠎⠊⠗⠀⠓⠎⠞⠩ �‍🦯➡️🌻🏵️🌼#Eco_Quebec_Oscar
11 MB

Profile picture of ‌جا مانده🎒‌
آن پسر شعر بودو روزگار سواد خواندنش را نداشت و روزگار بی وفاو گره ای که طاقت وا شدن نداشت جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

از دیده که منت بنهادی به چه کارم جز ساغر مژگان تو نِی این دل زارممن سنگ دل و وافی و خانه خرابم تو عاشق شیدایی و من واهمه دارم جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

اینچنين گفتی و این خانه ویران می شود گر نباشی، گر یه هایم رنج دوران می شود سنگ مزن بر بام من،کز حرف من آزرده ای میکند از جا، این دل ر ا چه طوفان میشود جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

فدای قد رعنایت چرا اینگونه میخواهی چرا آشفته ای جانم، چرا اینقدر بی تابی برایت میشوم مرهم فدای موج گیسویت مرا اینقدر میخواهی که تا صبح بیداری جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته