نویسنده: آلبر کامو کتاب: اسطوره سیزیف "...پرسش از معنای زندگی، بی پاسخ ترین و فوری ترین پرسش است. جهان پوچ است، اما پوچی پایانِ اندیشه نیست؛ آغازِ آگاهی است. آدمی در برخورد با این پوچی، یا باید خود را بکُشد یا شورشی مقدس را آغاز کند.
نویسنده: فئودور داستایوفسکیکتاب: برادران کارامازوف (کتاب ششم، «زوسیما») "...عشق، رسالتی است سختتر از هر جنگ. نه احساسی زودگذر، نه آتشی در خون. بلکه انتخابی است روزانه برای دیدارِ خدا در چهرهٔ هر انسان. حتی آنکه تو را می آزارد، حتی آنکه خوارت میخواند، زیرا عشق واقعی، عشق به «انسانیت» است
نویسنده: برتولت برشت نمایشنامه: زندگی گالیله (پرده ی دوازدهم)شخصیت: گالیله "...رسالت انسان در چیست؟ نه در تسلیم شدن به تاریکی، نه در سکوت در برابرِ دروغ. رسالت او در این است که آتشِ حقیقت را، حتی در دلِ سردِ جهل، زنده نگه دارد. هر کشفِ علمی، هر کلمهٔ راست،
همه هیچ اند و او همه را هیچ نیست زان چه میخواهی جز این کار تقدیر نیست جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
غمی بنهفته من در سینه دارمکه یا رب طاقت گفتن ندارمجمالش خاطرم را سخت سوزاند امان از درد بی دردش جان ندارم تو شاهد باش تو ای دانای هستی قسم بر نام حق من لاله زارمجامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
شنیدی درد بی درمان علاجش برایم هست لحظه ی تنگ نگاهش جامانده #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
میدونید که جای مداحی حماسی و شور...و مرثیه خوانی و آهنگ های سنتی با هیچی عوض نمیشه کرد 🌱 ولی اگه بگن چه اهنگی مورد علاقته فقط سبک های پاشایی✨ ... اسطوره بود اوج اهنگ های سبک امروزی از سبک پاشایی الگو میگرفتن تا امروز... روحش شاد فاحته... اینم نسخه دیگه نگران توام قبل از انتشار رسمیش▒Negaran_e_Toam▒@MortezaPashaei_Khas
محرم و صفر هم به پایان رسید...دو ماه پر از عشق و دلدادگی؛معلوم نیست سال بعد دوباره مهمون این دو ماه عزیز باشیم یا نه...اما چه باشیم چه نباشیم،خدایا ما را در پناه مولایمان حسین(ع) نگهدار و در دنیا و آخرت با ایشان مهشور بفرما.🤍
این وضعیت دیگه قابل تحمل نیست، نابودتون میکنیم!!! محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نوشت:سیاست هم مذاکره هم جنگ تموم شد. اگه آمریکا در ۲-۳ روز آینده جنگ را ادامه بده، وارد مرحله «تهاجم و انهدام کامل» دشمن میشیم. در صورت فعال سازی این راهبرد دیگه به مقابله به مثلی اکتفا نمیکنیم و هیچ مرز
💢 وقتی مناظره به کتککاری کشید؛ افشاگری پشتپرده درگیری سرباز پیشین ارتش اسرائیل و نامزد آمریکایی15 MB
برای اولین بار امام شهید سیدعلی خامنهای قدس سره در مراسم اربعین امام حسین عَلَيْهِ السَّلَام در سال ۱۴۰۲ مردم ایران و شیعیان را از آزمون بزرگ الهی آگاه کردند و وعده و بشارت دادند که اگر چنانچه مقاومت و ایستادگی کردید، آنگاه فرج و دوران ظهور حضرت مهدی عَجَّلَ اللَّهُ تَعَالَى فَرَجَهُ الشَّرِيف که
استاد شجاعی : مطمئن باشید درگیری بهزودی دوباره آغاز خواهد شد!#استادشجاعی #پایگاه_تحلیلی_یقین10 MB
دوباره دیدمت اما... غریبه بود نگاهتشکست بغض قدیمی ، فدای چشم سیاهت چه ساده رفتی و من ماندم و هزار سؤالچه ساده ماه مُرادم فتاده در تهِ چاهتاگرچه سهم من از عشق، انتظار تو بودچه سود پنجرهای را که باز مانده به راهتقرار بود بیایی ، نیامدی ، باشد…Show more