Profile picture of ‌آقای ایرانی ✍️🍁🎶‌
این یکی از زیباترین ایستگاه های قطار ایران هست "ایستگاه بیشه در لرستان" این عکسها رو ببیند متوجه میشید که چرا پاییز "پادشاه فصلها" نام گذاری شده!🍁✍️#پاییز #پزشکیان #ایران #ایران_قوی #تنگه_هرمز

Profile picture of ‌فارس هنر‌
بلیزارد پردرآمدترین استودیوی ایکس‌باکس در سال مالی ۲۰۲۶ شد🔹به گزارش توییک تون بلیزارد در سال مالی ۲۰۲۶ بهترین عملکرد مالی را میان استودیوهای ایکس‌باکس ثبت کرد.

Profile picture of ‌فارس هنر‌
قهرمان «بی‌داد» لکنت گرفت، اما بازیگرانش نه🔹داستان از جایی آغاز می‌شود که دختری به‌صورت زیرزمینی شروع به خواندن می‌کند و اتفاقاً صدایش مخاطبان بسیاری را با خود همراه می‌سازد. اما پس از آن‌که در فضای مجازی معروف می‌شود. آن هم با تیتر «خواننده ضدحکومتی»  دستگیر می‌شود. در دوران بازداشت دچار لکنت می…Show more

| گزارش تصویری فعالیت موکب کانون فرهنگی طریق النور (ابتدای بلوار شهید قرنی مدرسه شهید هاشمی نژاد) در شب شهادت آقا علی بن موسی الرضا(ع)
+3

Profile picture of ‌احمد هاشمی‌
درس #امام_رضا به همه‌ ما این است که ای مسلمان! از مبارزه خسته نشو نخواب چون دشمن همیشه بیدار است و در شکلهای مختلف و در لباسها و نقابهای گوناگون و با آرایشهای رنگارنگ ظاهر میشودچشم تیزی داشته باشیددشمن رابشناسید وراه مبارزه‌ بادشمن را بلدبشوید ومثل #علی_بن_موسی_الرضا ازاول تاآخر مبارزه راادامه بدهید

Profile picture of ‌امیر فریدنیا‌
ای صفای قلب زارم؛ هرچه دارم از تو دارمتا قیامت ای رضا جان؛ سر ز خاکت بر ندارم!منم خاک درت غلام و نوکرت؛ مران از در مرا به جان مادرت…علی موسی الرضا…غیر تو یاری ندارم؛ با کسی کاری ندارمگر مرا از در برانی؛ جای دیگر من ندارم!تو خوبی من بدم به این در آمدم؛ به جان فاطمه مکن مولا ردم…#امام_رضا علیه …Show more

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
در راستای اینکه شهدا زندگی کردن را خوب بلد بودند.✍️دلنوشته دست‌نویس شهیدمحمدشمقدری*واقعا آینده ای که خودت برای خودت می‌نویسی آینده‌ی جالبی است و فکر کردن به آن لذت بخش است ولی آینده‌ای که خداوند برای آدمی رقم می‌زند خیلی شیرین تر و رشد دهنده تر است و انسان را آماده می‌کند،

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
بابا ندارد طاقتِ دوریِ فرزندآقای‌مان را از جوادش دور کردند#امام_رضا

Profile picture of ‌ماهور صداقت‌
زهرا حرم نداشت؛ تو هم بی حرم شدیاز کودکی همیشه طرفدارِ مادری…🖤#ماهور#امام_حسن

با نور امام رضا،ایران منورهاینجا شیعه خانه‌ی موسی بن جعفره...

Profile picture of ‌محمد صالح زارع‌
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴پس از تو آسمان از دامنش خورشید کم دارد ، زمین در سینه‌اش دریای طوفان‌زای غم دارد . ️ سالروز رحلت / شهادت خاتم الانبیا حضرت رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌ و امام حسن مجتبی علیه‌السلام تسلیت باد 🏴 بعضی از مسلمانان بر این عقیده اند که رسول اکرم شهید ... ادامه ویرشت را بخوانید .

Profile picture of ‌سیدحسن موسوی‌
کمک کردن به دیگران، مسیر رشد و معنای زندگی خودمان را نیز هموارتر می‌سازد.

Profile picture of ‌رشد نامه 🌿 کتاب‌
📖 چطور با روزی فقط ۱۰ دقیقه کتابخوان بشیم؟راستش من خودم هنوز اون آدمی نیستم که هر روز منظم کتاب بخونه!ولی فکر می‌کنم برای شروع، لازم نیست کار سختی انجام بدیم.قرار نیست از فردا روزی ۱ ساعت کتاب بخونیم یا ماهی ۵ تا کتاب تموم کنیم.فقط ۱۰ دقیقه در روز.

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
خواجوشهر در میان دو مسیر؛ بن‌بست‌های اداری یا بازآفرینی میراث فرهنگی؟