Profile picture of User
🖤 #کاروان_مردمی شهادت امام رضا (ع)🚩 هم‌قدم با #حمیدرضا_رجب_زاده🗓 چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ 🕘 تجمع: از ساعت ۲۱ تا ۲۲📍 #مشهد، چهارراه شهید کاوه، جنب دانشگاه منتظری🕥 حرکت به حرم مطهر رضوی: ساعت ۲۲:۱۵قرار ما: خیمه انتقام چهارراه شهید کاوهمقصد ما: حرم مطهر امام رضا (ع)…Show more

Profile picture of ‌🚩мeнrad ĸaѕнe‌
╭─━━━━━━𓆩🖤𓆪━━━━━━─╮یـا حُـسَـیـن (ع) ╰─━━━━━━𓆩🖤𓆪━━━━━━─╯دلم از هجرِ تو، ای ماهِ شب‌ها، خون شدههر نفس با نام تو، این سینه مجنون شدهکربلا را ندیده‌ام، اما قسم بر عشق توهر کجا نامت بیاید، قلب من کربلایی شده 🌹

دلِ من کرب‌وبلا خواست، دلم بارانی‌ستچشم من از غمِ دوریِ حرم، طوفانی‌ستهر نفس نام تو را زمزمه کردم، آقازندگی بی‌تو برای دلِ من زندانی‌ست 🌹🖤

یا حسن،تو شور باورمییا کریم،امید آخرمییا غریب یا مظلوم،بی حرمیبی حرمی بی حرمیمثل کربلا حرم و مرقدتباز بنا میشه ضریح و گنبدتیه روزی تو صحن و سراکنار اون گلدسته هاتهمه مون سینه میزنیم برای آقازاده هات…Show more

Profile picture of ‌م.م پ.ی‌
انتشار محتوای توهین آمیز به رهبر شهید انقلاب در نرم‌افزار نوار که با مجوز رسمی وزارت ارشاد فعالیت میکندتبریک به وزارت ارشاد و وزیر ارشاد برای رها شدگی کامل فضای فرهنگی کشور

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🌹سلام برقطب عالم امڪان🥀نامت،بلندواوج نگاهت همیشہ سبز؛آبے ترین بهانہ دنیاے من سلام!🥀قلبے شڪستہ دارم وشعرےشڪستہ تر،امانشستہ درتب غوغاے من سلام! 🥀 مابے حضورچشم تو این جاغریبہ ایم.دستے،سرےتڪانبده،مولاے من؛سلام!تقدیم چشم هاے تواین شعرناتمام.زیباترین افق بہ تماشاے من سلام!💠سَلامٌ عَلی آلِ یٰس💠

دلم از عشقِ حسین است که دیوانه شدهاشکِ چشمم ز غمِ کرب‌وبلا دانه شدههر نفس نام حسین آمد و قلبم لرزیدسینه‌ام با غمِ او خانهٔ افسانه شدهشبِ تاریک اگر بر سرِ من سایه زندیادِ عباس و حسین، شعله به جانم بزندمن چه گویم ز غمِ آن شبِ خونینِ بلا؟که دلِ هر عاشق، با یادِ حسین می‌شکند 🖤🌹

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
دیگر طبیب بر سر بالین نیاوریدبالینِ من حسین و حسن را بیاورید#شهادت_پیامبر

حسین جان، تو که آمدی، دلِ شب سحر شدکویرِ خشکِ دلم از نفسِ تو، گهر شدمن از آن روز که گفتم «حسین»، فهمیدمکه محبت به تو یعنی دلِ من باخبر شد 🖤🌹

کاش یک شب، دلِ من راهیِ کربلا شودچشم من محوِ حرم، غرقِ تماشا شودمن چه دارم که بگویم به حسینِ دلِ خویش؟کاش این «یا حسین» گفتن، همه دار و ندارم شود 🖤🌹

شب که می‌آید، دلم یادِ حرم پر می‌زنداشکِ آرامِ دلم سویِ علم پر می‌زندمن اگر دورم ز کربلای حسین، باکی نیستدلِ من هر شب به شوقِ کربلا پر می‌زند 🌹🖤

Profile picture of ‌Fhmh♡‌
کاش اینطور بود واقعا :)))ما به دلمون یه زیارت تو صحن امام حسن مجتبی (ع) اونم او بقیع بدهکاریم ...#یاامام_حسن (ع)💚

Profile picture of ‌محمد شعبانی جهرمی‌
به بهانه ممنوع شدن اکران فیلم بیداد سهیل بیرقیوقتی فیلمی مانندبیداد امکان اکران رسمی پیدا نمی‌کند، مسئله فقط حذف یک فیلم ازپرده نیست مسئله بر سر قدرت تعیین مرزهای دیدنی و نادیدنی، گفتنی و ناگفتنی است. سانسور فقط حذف یک اثر نیست، مداخله در خود میدان تولید معناست!رژیم قدرت می‌خواهد تعیین کند #سینما

Profile picture of ‌فاطمه غریبی‌
دختران با حیا، نعمتی ارزشمند

Profile picture of ‌انجمن شاعران شعر و ادب فارسی‌
دیده ای دل که غمش سر به بیابانم کرد یک به دم یاد رخش ...ببینید👇🌱سید مهدی صادقی#شعر

Profile picture of ‌مدینه رفیعی‌
شهدا آیه های روشن حقیقت

Profile picture of ‌امیر فریدنیا‌
عقل می گوید بمان و عشق می گوید برو ؛ و این هر دو، عقل و عشق را، خداوند آفریده است تا وجود انسان در حیرت میان عقل و عشق معنا شود، اگرچه عقل نیز اگر پیوند خویش را با چشمه ی خورشید نَبُرد، عشق را در راهی که می رود، تصدیق خواهد کرد؛ آنجا دیگر میان #عقل و #عشق فاصله ای نیست....#شهید_آوینی

Profile picture of ‌محمد حسین دهقانی‌
هدف از انتشار عیان تصاویر #خشونت در محیط های رسانه ای و عملیات شناختی که در نتیجه آن از مخاطبین انتظار می رود👇👇#حمیدرضا_رجب_زاده

Profile picture of ‌Meme Kade‌
دیده شده در متروی تهران: