Profile picture of ‌Mosavet 056‌
آرامکو بعد از اصابت پهپاد یمنی#بزن_که_خوب_میزنی
440 KB

Profile picture of ‌اَز میم‌
رهبرشهید:او چه گناهی کرده بود؟!ـــــــــــــــــــــــبِأَیِّ‌ذَنبٍ‌قُتِلَت؟!💔#حمیدرضا_رجب‌زاده
1 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🏴🎙️یه قلب مبتلا تو این سینه‌اس..❤️#السلام علیک یاحضرت ابولفضل(ع)🥀
729 KB

Profile picture of ‌علی رفیعی وردنجانی‌
نقدی بر برنامه به وقت ایرانبه وقت ایران، به کام آمریکابه وقت ایران که شب‌ها حدود ساعت 7:30 از شبکه‌ی خبر پخش می‌شود یک برنامه‌ی دیکتاتورمآب از رسانه‌ی ملّی است. قبل از آنکه سیاستِ واضح در این برنامه را مورد بررسی قرار دهم باید به این نکته اشاره کنم که رسمِ میهمان‌نوازی این نیست که کسی را دعوت کن…Show more
12 MB

Profile picture of ‌مح ش‌
سیف صنعا
4 MB

🔴گنگ و وطن پرست واقعی اینا بودن🔥💔
2 MB

Profile picture of ‌محمد‌
715 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
سر به زیری کرده‌ایم و سربلندی می‌کنیمزیر دستیم و امیرالمؤمنین آقای ماست#یاعلی#یکشنبه_های_علوی
298 KB

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
بی‌نظیرترین خنده‌ی مجری افق در پخش زنده به شعر معنادار شاعر موشک به دهان همسرت ... #پایگاه_تحلیلی_یقین
1 MB

Profile picture of ‌پارسا‌
دعا میکنم آن قمار را برده باشیقمارِ دور کردنِ منقمارِ رنجاندنِ منآن شب که چراغ را خاموش کردیو من در آینه گم شدمدعا میکنم برده باشیوگرنه……Show more
424 KB

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
خیانت روحانی و ظریف به جبهه مقاومت و سردار سلیمانی در سوریه.این بخش از نوشته‌های شهید امیرعبداللهیان در مورد ظریف و روحانی ، یادآوریش واجب شد..#پایگاه_تحلیلی_یقین
5 MB

Profile picture of ‌مجتبی فرحمند‌
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِصَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِوَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراًوَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاًوَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً
1 MB

Profile picture of ‌احمد هاشمی‌
رئیس‌جمهور از توهم‌نامه و #دستاوردهای_کاغذی می‌گوید،اما سه بار جنگ و تجاوز در عمل را فراموش می‌کند!دستاورد یعنی رفع سایه جنگ، نه وعده عمل نشده.دستاورد در عمل اتفاق می‌افتد، نه روی کاغذ.این دیگر #ساده‌لوحی نیست؛ وقاحت است.#ولایت‌مداری هم به عمل است نه به ادعا...Show more
1 MB
6 MB
2 MB
2 MB

🤣اشکان خطیبی به گدایی آنلاین افتاد: یه ساعت مچی ندارم بفروشم!پاورقی 😁
4 MB

🎙️🏴شیرینی رویای منی#مداحی
1 MB

Profile picture of ‌سیدمحمد‌
🟢 وقتی فرزند صالح تربیت میکنی...🇮🇷 به‌ کانال پیشرو در جهاد تبیین بپیوندید 👇https://eitaa.com/joinchat/662569682Cbbd67572cc
eitaa.com

ایتا - پیوستن به "پیشرو"

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

1 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
تا تو‌ نگاه می‌کنی، کار‌ِ من آه کردن استای به فدای چشم تو‌، این چه نگاه کردن است؟!#یاحسین
4 MB

🔴🎥مجری صدا و سیما از خجالت ظریف در اومد😉
982 KB

🤣عاقبت مهناز افشار ▪️دوست داشتم مثل سابق در ایران باشم و پول در بیاورم😡
3 MB