💠 باید برخاست رو تو این مجسمه ببینید🔸رمزگشایی از مجسمه در اسپانیا متشکل از سه نفر: یک مسلمان یک مسیحی و یک یهودی
5 MB
@Karim_meaad_karimi5131 July 2026💠 باید برخاست رو تو این مجسمه ببینید🔸رمزگشایی از مجسمه در اسپانیا متشکل از سه نفر: یک مسلمان یک مسیحی و یک یهودی5 MB
@DoKhatSher31 July 2026چیست دلچسبترین حاجت ما از زهراجمعهای با پسرش صحن اباعبدالله#اللهم_عجل_لولیک_الفرج406 KB
@FatimMedia31 July 2026بر غیرت ِذوالجناح ِتو غبطه میخورم! بعد از تو را نخواست، سرش را شکست و ...مرد :)#جان_فدای_حسین2 MB
@Hosein_babai31 July 2026⚠️🚨پاسخ امام خمینی (ره) به کسانی که میگویند شعام را قبول نداریم و به اسم تحلیلگر وجود شورای عالی امنیت ملی را زیر سوال میبرند... #ایران #مذاکره #مرگ_بر_سازشگر #مقاومت #لبیک_یا_خامنه_ای #جنگ #پزشکیان #ایران_قوی #باید_برخاست #تنگه_هرمز #شعام3 MB
@AHMADEINIZADEH31 July 2026
@AZ_MIM11030 July 2026صحبت از غرامت شد؛ از این جهان نالایق بپرسید،بهای لبخندهای «علی» چند؟!388 KB
@Khademalabas30 July 2026دل من،گرفته کاش یه کم بارون ببارهکه بارون،فقط اسم تو رو یادم میارهحسین جان!چقدر اسم قشنگت گریه داره...#اباعبدالله5 MB
@hajalitv30 July 2026⚫️ ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️🇮🇷.👈 این قسمت: ایرانی باخت نمیده!.#وطن#دفاع_مقدس.🏴 کانال "#علی_سلطانی" در ایتا 👇https://eitaa.com/joinchat/3052077319Cc23b92694beitaa.comایتا - پیوستن به "کانال علی سلطانی | 🇮🇷✌️"
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
24 MB
@dibicipersian30 July 2026📌 واکنش پرستو صالحی به مداخله بشر دوستانه آمریکا در جنوب ایرانبا توجه به تعجب کاربران فضای مجازی از استوری جدید پرستو صالحی از چهره های سابقاً پرکار سینما و تلویزیون ایران در گفتگوی ویژه با ایشان به بررسی جزئیات این واکنش میپردازیم.🔺اینجا همه خبرها راست است6 MB
@Teymoor_Jang30 July 2026چاوشیخون تو و مردم تنهاتم تکیه کن به قلب من تا ابد همراتم#سعدی#تولد#محسن_چاوشی3 MB
@Ghurarolhikam30 July 2026دارد برای زائرِ کرب و بلا شدنکار من و تو باز به اصرار میکشد...#اربعین2 MB
@Zendegikon30 July 2026
@Alborzcamp30 July 2026♦️ شبیهسازی #ترور_ترامپ در آمریکا که مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت🇮🇷✊رسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsiteeitaa.comایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
6 MB
@alirafieivardanjani30 July 2026نقد فیلم «فقط مال من باش»تقدیم به رُم با عشقفقط مال من باش به کارگردانیِ مشترک چاک و دن کینان فیلمِ دوستداشتنیِ بدردنخوری است که مفهومِ آلِنی به درام گرفته و با بناهای تاریخی نسبتی برقرار نمیکند. این فکت یک گزارهی انگیزشی برای اُمید بخشیدن به افرادِ شکست خورده در روابط است. مردی که روز عروسی…Show more26 MB
@FaAllonLmaYorid30 July 2026🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴3 MB
@Khodayaar30 July 2026مستند روایت آخرین پست (جزئیات حمله وحشیانه جنگنده های ارتش تروریستی آمریکا به آسایشگاه تیپ۳۸۸ لشکر۸۸زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در بمپور بلوچستان در تاریخ۲۴تیر۴۰۵)#ارتش #بمپور #تیپ۳۸۸ #ایران #لشکر۸۸ #مستند #ایران_قوی #ترامپ #جنگ_سوم #آمریکا #un #usa_terrorist #terrorist #war #iranwar #USA12 MB
@rasoolmidamadi30 July 2026بهرام دبیری (زاده ۱۳۲۹، شیراز) نقاش ایرانی و دانشآموخته دانشکده هنرهای زیبا ی دانشگاه تهران است.«اغلب جریانهایی که امروز شاهد آن هستیم برای من مفهومی از مد هستند. کارهایی که در این جریانها به نمایش گذاشته میشود تنها یک بار قابل دیدن هستند و در فرهنگ و سلیقه جامعه نفوذ نمیکنند. این4 MB