Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
💠 باید برخاست رو تو این مجسمه ببینید🔸رمزگشایی از مجسمه در اسپانیا متشکل از سه نفر: یک مسلمان یک مسیحی و یک یهودی
5 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
@DoKhatSher31 July 2026
چیست دلچسب‌ترین حاجت ما از زهراجمعه‌ای با پسرش صحن اباعبدالله#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
406 KB

Profile picture of ‌فاطیم‌
@FatimMedia31 July 2026
‏بر غیرت ِذوالجناح‌ ِتو غبطه‌ می‌خورم! ‏بعد از تو را نخواست‌، سرش را شکست و ...مرد :)‏⁧‫#جان_فدای_حسین‬⁩
2 MB

Profile picture of ‌حسین بابائی بیدگلی‌
@Hosein_babai31 July 2026
⚠️🚨پاسخ امام خمینی (ره) به کسانی که میگویند شعام را قبول نداریم و به اسم تحلیلگر وجود شورای عالی امنیت ملی را زیر سوال میبرند... #ایران #مذاکره #مرگ_بر_سازشگر #مقاومت #لبیک_یا_خامنه_ای #جنگ #پزشکیان #ایران_قوی #باید_برخاست #تنگه_هرمز #شعام
3 MB

Profile picture of ‌اَز میم‌
@AZ_MIM11030 July 2026
صحبت از غرامت شد؛ از این جهان نالایق بپرسید،بهای لبخند‌های «علی» چند؟!
388 KB

@Khademalabas30 July 2026
دل من،گرفته کاش یه کم بارون ببارهکه بارون،فقط اسم تو رو یادم میارهحسین جان!چقدر اسم قشنگت گریه داره...#اباعبدالله
5 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
@DoKhatSher30 July 2026
سوی من شادی نیایدتا نیایم سوی تو...#عزیزم_حسین
1 MB

Profile picture of User
@dibicipersian30 July 2026
📌 واکنش پرستو صالحی به مداخله بشر دوستانه آمریکا در جنوب ایرانبا توجه به تعجب کاربران فضای مجازی از استوری جدید پرستو صالحی از چهره های سابقاً پرکار سینما و تلویزیون ایران در گفتگوی ویژه با ایشان به بررسی جزئیات این واکنش میپردازیم.🔺اینجا همه خبرها راست است
6 MB

Profile picture of ‌تیمور جنگ‌
@Teymoor_Jang30 July 2026
چاوشی‌خون تو و مردم تنهاتم تکیه کن به قلب من تا ابد همراتم#سعدی#تولد#محسن_چاوشی
3 MB

Profile picture of ‌غرر الحکم 🏴‌
@Ghurarolhikam30 July 2026
دارد برای زائرِ کرب و بلا شدنکار من و تو باز به اصرار می‌کشد...#اربعین
2 MB

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon30 July 2026
🔻 وقتی سکوتِ میدان،به نجوای فرات بدل می‌شود...دیشب در تجمعات میدانبه تماشای اجرای بسیار زیبای نمایشنجوای فراتتوسط گروه تئاترِ منتظران منجی ایستادملحظه ای مهمان شوید، با صدا ببینید👇#خیابان#اربعینShow more
4 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp30 July 2026
♦️ شبیه‌سازی #ترور_ترامپ در آمریکا که مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت🇮🇷رسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

6 MB

Profile picture of ‌علی رفیعی وردنجانی‌
نقد فیلم «فقط مال من باش»تقدیم به رُم با عشقفقط مال من باش به کارگردانیِ مشترک چاک و دن کینان فیلمِ دوست‌داشتنیِ بدردنخوری است که مفهومِ آلِنی به درام گرفته و با بناهای تاریخی نسبتی برقرار نمی‌کند. این فکت یک گزاره‌ی انگیزشی برای اُمید بخشیدن به افرادِ شکست خورده در روابط است. مردی که روز عروسی‌…Show more
26 MB

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid30 July 2026
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
3 MB

Profile picture of ‌سید خدایار بلانوشی‌
@Khodayaar30 July 2026
مستند روایت آخرین پست (جزئیات حمله وحشیانه جنگنده های ارتش تروریستی آمریکا به آسایشگاه تیپ۳۸۸ لشکر۸۸زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در بمپور بلوچستان در تاریخ۲۴تیر۴۰۵)#ارتش #بمپور #تیپ۳۸۸ #ایران #لشکر۸۸ #مستند #ایران_قوی #ترامپ #جنگ_سوم #آمریکا #un #usa_terrorist #terrorist #war #iranwar #USA
12 MB

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
@rasoolmidamadi30 July 2026
بهرام دبیری (زاده ۱۳۲۹، شیراز) نقاش ایرانی و دانش‌آموخته دانشکده هنرهای زیبا ی دانشگاه تهران است.«اغلب جریان‌هایی که امروز شاهد آن هستیم برای من مفهومی از مد هستند. کارهایی که در این جریان‌ها به نمایش گذاشته می‌شود تنها یک بار قابل دیدن هستند و در فرهنگ و سلیقه جامعه نفوذ نمی‌کنند. این
4 MB