📜امیرالمؤمنین علیهالسلام به زائران سیدالشهدا میفرماید:✨دفع بلاهای دنیا و آخرت شما با من📚کامل الزیارات، ص۳۷۸#اربعین
5 MB
@Ameerekalam31m📜امیرالمؤمنین علیهالسلام به زائران سیدالشهدا میفرماید:✨دفع بلاهای دنیا و آخرت شما با من📚کامل الزیارات، ص۳۷۸#اربعین5 MB
این چندمین #صفر است که این کاروان در سفر است.می رودومی آید تا از اعماق تاریخ فریاد #هل_من_ناصر_ینصرنی را به گوش جهانیان برساند.این کاروان دهم محرم ازکربلا با خاطراتی سخت و طاقت فرسااما زیبا مسیر جدیدی را آغاز و #اربعین باز به #کربلا باز می گردد.به ما می گویدمسیر #رستگاری از کربلاست.#لبیک_یا_حسین306 KB
در #زیارت_اربعین می خوانیم:«و بذل مهجته فیک»؛ #امام_حسین جان و خون خود را در راه خدا داد «لیستنقذ عبادک من الجهالة»؛ تا بندگان خدا را از #جهل نجات دهد «و حیرة الضّلالة»؛ و آنها را از #سرگردانىِ ناشى از گمراهى برهاند.…Show more3 MB
@mahan942h🚩 راهی جاده بهشت🔴 آمده ام آمدنم بر سخن راست بودجاده حق سوی خدا راست بود🔴 آمده ام بر طلب یاوری ات یا حسین(ع)یاوری ام کن که شوم یاور تو یا حسین(ع).#جاده_بهشت#اربعین_حسینی9 MB
💠 دیدن این کیلیپ برای همه واجبه_ طی قرنهای گذشته بیشتره حکومتهای دنیا با صهیونیسم و یهودیهای انحرافی مشکل داشتن که بعضی موارد باعث اخراج اونها از اون حکومت شده،گاهی باعث جنگ و قتلعام اونها شده،گاهی هم به بردگی کشیدن اونها ختم شده،این کیلیپ علت این نفرت جهانی رو کامل توضیح میده@hell_boy40 MB
✅ طرف فقط برای خوردن رفت کربلاببین چی بر سرش اومد!پ ن: سیدالشهدا به نیت، رفتار و گفتار ما آگاه هستن،حتی جواب بی معرفتی و بی انصافی ها رو اینجوری با محبت میدن💚ولی نامردی هست،اگه جواب حضرت رو با لجبازی و بی معرفتی بدی، فرق نمیکنه که کی و چی باشی!❤️اگر سید و سادات باشی،بیشتر باید به امام حسین(ع)11 MB
امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:خدا دنیا را به دوست و دشمنش میدهد؛اما "دین" را فقط به کسی میبخشد که دوستش دارد. غررالحکم (فصل۹)، حدیث ۱۴۵2 MB
گاهی در تنهایی ، تو میمانی و خداوندتگاهی آنقدر تنها ، که اشک مظلومیت سر میدهیگاهی باید خونت ریخته شود تا خدا بداند عاشق اویی❤️باید عاشقانه مُرد ، عاشقانه برای #او#رهبر_شهید #شهادت #جنگ #مذاکره #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_سازشگر #مرگ_بر_اسرائیل977 KB
🎥 وقتی چادر، نمادِ هنر و اصالتِ زنان این سرزمین میشوددر جشنواره صنایع خلاق مسکو، فرصتی دست داد تا از فرهنگ و پوشش ایرانی سخن بگویم و پوشش زنان ایرانی را به نمایش بگذارم2 MB
@Periqlytos210h#پرسمانمهدوی ۱۱٠ 🟢سید حسنی کیست و اهل کجاست و آیا قبل از ظهور قرار است قیام نماید؟ 🔴پاسخگویی به سوالات و شبهات مهدوی توسط حجت الاسلام والمسلمین استاد جواد جعفری #مهدویت #پرسشوپاسخ #سیدحسنی #صوتمهدوی #کلیپمهدوی #امامزمان ع #اماممهدی ع #ظهور #انتظار #دولتکریمهمهدوی #معارفمهدوی4 MB
@Ameerekalam12hمَنَحَ النُّصْحَ خیرخواهیات را از کسی دریغ نکردی. 📚زیارت اربعین #اربعین2 MB
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه یونس بسم الله الرحمن الرحیم يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَشِفَاءٌ لِمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ ﴿٥٧﴾ای مردم! یقیناً از سوی پروردگارتان برای شما پند وموعظه ای آمده، و شفاست برای آنچه در سینه هاست،1 MB