Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
خانمها حتماً اینو ببینین خیلی قشنگه ❤️‍🩹#حجاب
3 MB

Profile picture of ‌سعید یزدان‌پرست‌
🔴 ایشون دکتر علی بیگدلی استاد دانشگاه شهید بهشتی است.بچه‌هامون رو در دانشگاه به دست چنین اساتیدی می‌سپاریم که اوضاع مملکت این‌ چنین است.🤔#مغزهای‌ـ‌پوسیده
4 MB

🔴 مطالعات رئیس جمهورسابق آمریکادرباره«منجی اسلام»جوبایدن در مصاحبه ای درکاخ سفیدداشت به نکته مهمی درباره امام دوازدهم اشاره می‌کند:زمانی که من رئیس کمیته روابط خارجی بودم، نمی‌دانستم «امام غائب»چیست،کیست؟▪️من رفتم(پروفسور)درزمینهمعارف اسلامی استخدام،ازاودربارهامام مهدی،شیعیان اطلاعات می‌گرفتم.
1 MB

@Arashmida5 August 2026
🔴اعترافات اوباما در مورد مذاکرات قبلی... اسرائیل در ظاهر مخالف بود ولی در واقع کاملا موافق مذاکرات بود❗️ _استاد رحیم‌پور ازغدی _
2 MB

@Arashmida1 July 2026
🔴پاسخ مردم به توییت بسیار خطرناک امنیتی فتنه گر حسام الدین آشنا والله در بین غریبه ها دنبال سرنخ نفوذ و خدعه نگردید که با ما هر چه کرد این آشنا کرد ❗️

Profile picture of ‌مهرناز ایمانی مقدم‌
نشانه‌هاي آلودگي آب حتي با سطحي‌ترين توجه مشخص مي‌شود براي مثال توده‌هاي علفهاي هرزآبي در حجم زيادي از آب رشد مي‌كنند، آب كنار درياها و اقيانوس‌ها و رودخانه‌ها و درياچه‌ها بوي ناخوشايندي منتشر مي‌سازد، مقدار ماهي‌هاي تجاري كاهش مي‌يابند و گوشت بعضي از آنها فاسد شده است.

Profile picture of ‌مـَهـدی صـالـحی🎒‌
@Mimsad7722 June 2026
🔥منتشر شد🔸معرفی این کتاب در فایل صوتی پیوست🟨 نقد کتاب حضرت طاهره – دکتر نصرت الله محمد حسینی✍️نویسنده: حسن ارشاد⚠️ هدف این مجموعه نه ستایش و نه تخریب، بلکه بازگشت به متن منابع و بررسی فاصله میان طاهره تاریخی و طاهره اسطوره‌ای است؛بحث‌برانگیزترین شخصیت تاریخ بابیه و بهائیت
معرفی-نقد کتاب حضرت طاهره دکتر نصرت الله محمد حسینی
نویسنده : استاد حسن ارشاد

@Arashmida11 June 2026
🎥 جریان غربگراازحضورچنین مدیرانی درنهاد هاعلمی وفرهنگی نگران زیرا اوآثارمهمی:دایرهالمعارف استعمار شناسی تدوین کرده و درفتنه ۱۴۰۱تا۱۴۰۴دوجنگ۱۲ روزه ورمضان،پیشگامِ تبیین بودهشدارهادکترنجفی نه تنهاشنیدهنشدبلکه باعزل اواز مدیریت پژوهشگاه علوم انسانی پاسخ داده شدتامعنای دقیق وفاق وکار کارشناسی مشخص
14 MB