🔺تسلیت آیت الله حسینی بوشهری به آیت الله اراکیرئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور پیامی درگذشت خواهرزاده آیت الله محسن اراکی را تسلیت گفت.🔗متن پیام👇🌐 jameehmodarresin.org/50560
🔺تسلیت آیت الله حسینی بوشهری به آیت الله اراکیرئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور پیامی درگذشت خواهرزاده آیت الله محسن اراکی را تسلیت گفت.🔗متن پیام👇🌐 jameehmodarresin.org/50560
🔺آغاز به کار کمیسیون مشترک همکاریهای حوزه علمیه قم و مشهد💠پیرو تفاهمنامه مشترک شورای عالی حوزههای علمیه و شورای عالی حوزه علمیه خراسان، نخستین جلسه کمیسیون مشترک همکاریهای این دو نهاد عالی حوزوی پس از تأخیر هشتماهه ناشی از شرایط جنگی و مسائل امنیتی کشور در قم برگزار شد؛ نشستی که در آن رئیس،…Show more
🎥 فیلم | دیدار رئیس قوه قضائیه با مراجع عظام تقلید (دامت برکاتهم) و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم#انعکاس🌐 jameehmodarresin.org/5051110 MB
🔺پیام تسلیت آیت الله حسینی بوشهری در پی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین نعمانیبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمإِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُون🔸رحلت عالم جلیلالقدر، حجت الاسلام و المسلمین شیخ محمدرضا نعمانی (رحمة الله علیه) موجب تألم و تأثر گردید.🔹آن مجاهد بزرگوار از جمله شخصیت…Show more
@j_modarresin26 July 2026🔺رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حاضر شد🔸حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای در جریان سفر خود به شهر مقدس قم، ساعاتی پیش در نشستی باحضور اعضای جامعه مدرسین شرکت کرد و از نزدیک درجریان نقطه نظرات، دغدغهها، انتقادات و پیشنهادات اعضای این جامعه قرار گرفت.🔻مهمترین محورهای مطرح شد…Show more
@hozemasumiye26 July 2026دعوت موشکهای ایرانی از مردم جهان برای کشتن ترامپدر آخرین موج حملات موشکی ایران به مواضع دشمن آمریکایی، موشکهای ایرانی حامل پیامی به آزادگان جهان بودند:«ای آزادگان جهان، ترامپ را بکشید»O Free Men of the World, Kill Trump.
@Mirbabapoor22 July 2026یک نظرسنجی مهملطفا حتما نظر بدهید همراه با توضیحات در کامنتبازنشر هم کنید تا به دست افراد زیادی با تفکرات مختلف برسد.ان شاء الله نتیجه این نظرسنجی را به علما و بزرگان حوزه میرسانم.به نظر شما نقشآفرینی حوزه و روحانیت در تحولات سیاسی اخیر چگونه بوده است؟ لطفا دلیلتان را هم کامنت کنید.
101 votes • The poll has been endedOnly the creator can see voters
@Mirbabapoor17 July 2026هر وقت در مواضع و مسیر خودم شک کنم، میبینم آنها که به #تندرو و #افراطی معروف هستند، آیا با موضع من همراهی میکنند یا نه.چون تاریخ نشان داده امت #حزبالله از همه #کارشناسان و تحلیلگران #دانشگاهی و #حوزوی بهتر میفهمد.#بصیرت_مومنان به صد تا #مدرک_آکادمیک میارزد.
@schowzeh15 July 2026🔺تشییع باشکوه و حماسی رهبر شهید، پیام خونخواهی و انتقام بود💠شورای عالی حوزههای علمیه با صدور پیامی، تشییع تاریخی، حماسی و باشکوه حضرت آیتالله العظمی شهید سیدعلی حسینی خامنهای (قدس سره الشریف) را «اعلامِ جهاد» و «پیامِ خونخواهی و انتقام» عنوان کرد و با بیان اینکه خون پاک ایشان، جبهه مقاومت را …Show more
@tasnimhowzeh14 July 2026🔻حوزه علمیه میتواند در زیست مجازی جامعه تأثیرگذار باشدمیانگین استفاده روزانه مردم ما از اینترنت حدود شش ساعت است، در حالی که این رقم در اروپا دو و نیم و در آمریکا دو و نیم تا سه ساعت است. علت این شکاف تنها به جذابیت فضای مجازی محدود نیست.
@Amout11 July 2026🏫 ┃روزی که آقا با عبا و قبا رفت مدرسه… 🕊️کسی نمیدانست این کودک، روزی چراغ راه یک ملّت خواهد شد.روایتی شیرین از دوران کودکی رهبر عزیزمان، حضرت آیتالله خامنهای🌿 ؛ خاطرهای که کمتر شنیدهاید.7 MB
@hoghoghyar9 July 2026آئین نامه دادسراها و دادگاه های ویژه روحانیت ماده 1 _ به منظور پیشگیری از نفوذ افراد منحرف و تبهکار در حوزه های علمیه ، حفظ حیثیت روحانیت و به کیفر رساندن روحانیون تخلف ، دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت تحت نظارت عالیه مقام معظم رهبری با وظایف و تشکیلات و اختیارات زیر ایجاد می گردد.ماده ۲ _ وظایف د…Show more
@Vahid1370ghasemzadeh3 July 2026آقای من کاش مرده بودم و امروز رو نمی دیدم،#شهادت حق شما بود چون یک عمر انتظارش را کشیدی اما تلخ تر از شهادت شما برای من بی وفایی مدعیان انقلابی گری بود مسئولان خائن و بی غیرتی که خون شما و چندهزار شهید را زیر پای خود گذاشته و با #یهود و صهیونیسم سر خون شما #مذاکره می کنند.#دولت_نفاق27 MB
@schowzeh2 July 2026🌀آیت الله شبزندهدار:🔺اخلاص، بنبستهای ظاهری را از بین میبرد💠دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در دیدار با مدیران حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه اخلاص، زیربنای اصلی موفقیت است، گفت: نیت خالصانه علاوه بر اینکه عمل را أحسَن میکند، برکات ویژه و راهگشایی نیز دارد و بنبستهای ظ…Show more
@Shmt3141 July 2026وَمَا أَصَابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمو هر آسیبی که به شما میرسد به سبب اعمالی است که خود مرتکب شدهاید.(شوری/٣٠) هیچ شک نیست که روزی اثری خواهد کردتیر آهی که به وقت سحر انداختهایم (اوحدی مراغهای)
@j_modarresin30 June 2026🔺رئیس جمهور با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد💠دکتر پزشکیان در جریان سفر به قم، در نشستی صریح، تفصیلی و بیش از دو ساعته با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن تشریح مهمترین تحولات، چالشها، تهدیدها و تصمیمات راهبردی کشور در دو سال گذشته، در جریان نقطه نظرات، دغدغهها و دیدگاههای ا…Show more
@Bayaneandishe29 June 2026حوزه پیشرو و انقلابی 🇮🇷📌حوزه علمیه تو این مدت چه کارهایی کرده ؟۸ تیر ۱۴۰۵ 📌بیانیه خبرگان 📌بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه 📌مواضع محکم و انقلابی و تبیینی مراجع عظام در دیدار با رئیس جمهور…Show more
@Ztayyari29 June 2026🔹با تو عهد میبندم؛ امام شهیدم 📚 عهد علمی با امام شهیدم با ثبت نام در حوزههای علمیه خواهران🔺#کلیپ | پذیرش #حوزههای_علمیه_خواهران در سال تحصیلی ۱۴۰۵_۱۴۰۶⚡️ثبتنامازطریق https://register.whc.ir#طلبه #حوزه_علمیه #زن #ایران #ایران_قوی #امام_حسین #امام_زمان #رهبر_شهید #محرم #مرگ_بر_اسرائیل…Show more19 MB
@seyedqomi11028 June 2026🤗سلام به همگی🌺تبارنامه:من سیدمحمدرضا واسعی معروف به سید قمی هستم.از طرف پدری سید حسینی و از نوادگان جناب زید شهید، ابن الإمام علی السجاد، ابن الإمام الحسین علیهم السلام، و از طرف مادری سید موسوی و از نوادگان حضرت احمد شاه چراغ شهید، ابن الإمام الموسی الکاظم علیهما السلام هستم.تحصیلات:طلب…Show more