یا علي مددي
3 MB
اینجا در حرم، «لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لَا نَوْمٌ» را حس میکنی، گویی در آغوش امنترینِ عالم پناه گرفتهای.زیارت: گریختن از اضطراب دنیا به آرامش مطلق اباعبدالله سورهٔ بقره، آیهٔ ۲۵۵#اربعین#کربلا3 MBامام صادق علیهالسلام فرمود:«زائر سیدالشهدا، هر قدمی که پیاده به سوی مزار مطهر برمیدارد، هزار درجه مرتبهاش بالا میرود.»کامل الزیارات، ص۳۷۹#اربعین3 MB
تلقین سازش با عنوان صلح، برای مردم عوام فریبی است!اسم سازش با دشمن و سپر از مقابل دشمن بر زمین گذاشتن، صلح نیست!تا لحظه اخراج کامل رژیم آمریکای پلید از غرب آسیا باید جنگ را با قدرتتر از قبل ادامه دهیم تا کشور عزیزمان ایران و مردم ما تا سالها از تهاجم دشمن بازدارندگی خودش را حفظ کند!اگر آحاد مل…Show more1 MB
نبی خدا فرمود:فاطمه جان!بعد از من و تو، مصیبتهای زیادی به حسین میرسد…(امام صادق علیهالسلام)کامل الزیارات، ص۱۸۹#کربلا #فاطمه_الزهرا4 MB
#پرسمانمهدوی ۱۱٠ 🟢سید حسنی کیست و اهل کجاست و آیا قبل از ظهور قرار است قیام نماید؟ 🔴پاسخگویی به سوالات و شبهات مهدوی توسط حجت الاسلام والمسلمین استاد جواد جعفری #مهدویت #پرسشوپاسخ #سیدحسنی #صوتمهدوی #کلیپمهدوی #امامزمان ع #اماممهدی ع #ظهور #انتظار #دولتکریمهمهدوی #معارفمهدوی4 MB
سلام بانو!ای همسر ولی خدا.السَّلامُ عَلَيْکِ يَا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللّٰهِمفاتیحالجنان#فاطمه_الزهرا864 KB
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه یونس بسم الله الرحمن الرحیم يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَشِفَاءٌ لِمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ ﴿٥٧﴾ای مردم! یقیناً از سوی پروردگارتان برای شما پند وموعظه ای آمده، و شفاست برای آنچه در سینه هاست،1 MB
🎥 #استوری_تلاوت🤍 و هرگز مگو که فردا چنین خواهم کرد؛ مگر آنکه [ بگویی ] : اگر خدا بخواهد... (سورهٔ کهف، آیه ۲۳ و ۲۴) https://eitaa.com/quranmediya/3844eitaa.comایتا - قرآن مدیا
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
920 KB
#سلام_امام_زمانمتو کجایی که جهان بی تو به هم ریخته است ❤️﴿اَلسَّـــــلامُعَلَيْـــــكمَيااباصالحالمهدیـ﴾یابقیه الله الاعظم(عج)🌹#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری(س)🤲1 MB
آیا راهی،به سوی تو هست،ای فرزند نبی،تا روزی با دیدارتآرام بگیریم؟«هَلْ إِلَیْکَ یَا ابْنَ أَحْمَدَ سَبِیلٌ فَتُلْقَی»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج4 MB
در مسیر حسین علیهالسلام،زائر که باشی،فرقی نمیکند انسان باشی یا کبوتر...اینجا زائر را با نام حسین میشناسند، نه با نام و نشانش.#اربعین1 MB
تعقیب و گریز یمنی ها در جنگ تن به تن با سعودی ها!لحظاتی نفس گیر از جنگ مستقیم در فاصله صفرببینید چطور ایمان و شجاعت بر تکنولوژی و ارتش تا دندان مسلح غلبه می کند.#یمن#ایران #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیلeitaa.com5 MB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨هیچ کس و هیچ چیز به اندازه خدا نزدیک تو نیست.📚نهجالبلاغه، خطبهٔ ۴۹#امیرالمومنین194 KB
شیخ فضلالله مظلوم🔹 به آیت الله شیخ فضل ا... نوری گفتند به یکی از سفارتخانه های انگلیس یا روسیه پناهنده شوید، گفت: نه973 KB
#سلام_امام_زمانمتو کجایی که جهان بی تو به هم ریخته است ❤️﴿اَلسَّـــــلامُعَلَيْـــــكمَياحضرت مهدی قائم عج﴾#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری (س)1 MB
حسین نور دیده من است،و هرکه زیارتش کند،ثوابی برابر نود حج و عمره من را،برایش مینویسند.(نبی خدا)کامل الزیارات، ص۱۸۶#کربلا #یاحسین3 MBای فاطمه!خداوند به من فرمود:لعنت و عذاب میکنم،قاتلان حسین را…(نبی خدا)کامل الزیارات، ص۱۸۳#کربلا #فاطمه_الزهرا
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨ هر شيعه بخشی از ثروتش را در راه خدا خرج میکند.📚الخصال، ج۳، ص۳۵۱#امیرالمومنین#اربعین721 KB«اللّٰهُمَّ إِنِّی أُشْهِدُکَ أَنِّی وَلِیٌّ لِمَنْ والاهُ، وَعَدُوٌّ لِمَنْ عاداهُ»خدایا! تو را شاهد میگیرم؛ دوستِ دوستانِ حسینم، و دشمنِ دشمنانش.زیارت #اربعین2 MB
#پرسمانمهدوی ۱۱۳ 🟢منظور از اینکه گفته شده تا خواست عموم مردم برای آمدن حضرت مهدی(عج) نباشد، ایشان ظهور نخواهند کرد چیست؟🟡پاسخگویی به سوالات و شبهات مهدوی توسط حجت الاسلام والمسلمین استاد جواد جعفری#مهدویت #امامزمان ع #اماممهدی ع #ظهور #انتظار #معارفمهدوی7 MB
در مکتبِ امیرالمؤمنین، مؤمن بیتفاوت نیست.یارِ حق است و پناهِ مردم ﴿وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ...﴾ سورهٔ توبه، آیهٔ ۷۱#یکشنبه_های_علوی898 KB