علی ولی الله ... اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَیه السَلاٰم وَ عَلَیٰ آلِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلیه السَلاٰم
@M_ZANGANEH_B31 May 2026علی ولی الله ... اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَیه السَلاٰم وَ عَلَیٰ آلِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلیه السَلاٰم
@AliHafezi30 May 2026چرا سنی نیستم ؟#چالش_عقیده #بحث_علمیصحابی سعدبنعبادة از بیعت با أبوبکر خوداری کرد، پس او را زیر مشت و لگد زدند، عُمَر گفت بکشید او را که خدا بکشد او را! عُمَر شخصی را به سوی او فرستاد تا سعد بیعت بگیرد اما او هرگز با أبومکر بیعت نکرد، پس او را با تیری کشتند و به گردن جنها انداختند!#حدیث_غدیر…Show more
@AliHafezi30 May 2026
@AliHafezi30 May 2026چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهنکتهاول) از عالم #اهل_سنت شافعیمذهب إبنعساکر:عليّبنأبيطالب(ع) از صحابهی مهاجر که رزمنده بدر و احد و... بوده و با او باعنوان خلیفه[جمل/صفین] بیعت شد.محبت و بغض او؛ ملاک شناسایی افراد منافق و حرامزاده بود! صحابه اینگونه میفهمیدند که در غیاب آنها؛ ه…Show more
@majnonn_hosein29 May 2026
@Hossein_Rahmati28 May 2026همچو علی(ع)، گشت چنین رستگار💚۷ روز تا عید غدیر ...#رهبر_شهید #عید_غدیر
@AliHafezi28 May 2026مولانا عبدالحمید = رهبر من 🙂مولانا عليّ(ع) = دوست من 🤡#غدیر #عید_غدیر #حدیث_غدیر
@Atefeh_a7827 May 2026هیچی قد در کنار تو بودن نمیتونست خوشحالم کنه🙂♥️دارم میرم زیارت اسماتونو این زیر بنویسید دم ضریح دعاگوتون باشم مخصوص#امام_رضا#مشهد#حرم#گنبد_طلایی
@Muhammad_Yazdi27 May 2026
@Aminrezaei12827 May 2026عید غدیر داره نزدیک میشه ای کاش تو حرمت بودم باباجونم همه دارن روز شماری میکنن فقط برای محرم ولی من دارم روز شماری میکنم برای غدیر و محرم چه نامرده روزگار...قاتل سرور و اربابمون امام حسین(ع)جانباز جنگ صفینه...
@zahrajavan27 May 2026جـان به هر حال قرار است که قربان بشودپس چه خوب است که قربانیِ جانان بشود#عید_قربان🎊
@Iranian_Gun_ir27 May 2026📸 #پوستر_اختصاصی | #تبریک عید قربان بر همهی شما دوستان و همراهان عزیز مبارک ❤️#عید_قربان #عید_قربان_مبارک #جنگ_رمضان #مرگ_بر_وطن_فروش #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #ایران #وطن #رهبرشهید #لبیک_یا_خامنهای #میناب
@FatimMedia27 May 2026فلسفهٔ عید قربان دل بریدن است...دل بریدن زِ هر آنچه که به آن تعلق داریم#عید_قربان
@AliHafezi27 May 2026سنگنوشته حرم أميرالمؤمنینعليّ:هر روز که در آن گناه نکنی، عید است.#عید_قربان #عید_غدیر
@Arashmida27 May 2026پیام رهبرانقلاب به مناسبت برگزاری حج ۵ خرداد:ملّت ایران درمیقات انقلاب اسلامی قدم درمسیر همین هجرت گذاشت.صَلای ابراهیمی خمینی کبیررااجابت کرد،لباس سلطهپذیری درآورد،احرام سعادتمندی دنیوی اُخروی برتن نمودلبَّیکگویان تلاش کرد تابرمحور معارف اسلام ناب محمّدی طواف نمایدخودبه ولایت عظمی نزدیک کند
@Ammar_samani27 May 2026ای صبا از من به اسماعیل قربانی بگو؛زنده برگشتن ز کوی دوست شرط عشق نیست 💔#عید_قربان #رهبر_شهید#جنگ#سردار #امام