Profile picture of ‌⭐    MAHDI  ZANGANEH مهدی زنگنه‌
@M_ZANGANEH_B31 May 2026
علی ولی الله ... اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَیه السَلاٰم وَ عَلَیٰ آلِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلیه السَلاٰم

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi30 May 2026
چرا سنی نیستم ؟#چالش_عقیده #بحث_علمیصحابی سعدبن‌عبادة از بیعت با أبوبکر خوداری کرد، پس او را زیر مشت و لگد زدند، عُمَر گفت بکشید او را که خدا بکشد او را! عُمَر شخصی را به سوی او فرستاد تا سعد بیعت بگیرد اما او هرگز با أبومکر بیعت نکرد، پس او را با تیری کشتند و به گردن جن‌ها انداختند!#حدیث_غدیرShow more
+1
غدیر، عیدِ ولایت است...پر رنگ شدن غدیر، ظهور را نزدیک میکند...#مهمان_علی 💚🖐🏻

Profile picture of ‌هیلان ؛‌
@Hilan30 May 2026
ـنه فقط شاه ِنجف ،شاه ِجهان است علی :))#شاهِ_نجف#یا_امیرالمومنین#یا_علی(علیه السلام)#نجف#عید_غدیر

Profile picture of ‌محب‌
@miss_Moheb30 May 2026
در وجـود عـلــــی جــزخــدا را پیــدا نمی‌کنید🌊#عید_غدیر 🌱🇮🇷

@AliHafezi30 May 2026
بچه‌شیعه باخت نمیده ! 😎✌️#بحث_علمی #چالش_عقیدهاعتراف إبن‌عربي ناصبی عالم سَلَف که از پیروان سرسخت یزید لعن‌الله‌علیه است و جمله معروف حسین(ع) با شمشیر جدش کشته شد، از اوست:ابوبکر، خلیفه نبود فقط در جایگاه پیامبر(ص) نشسته بود!#مناظره #نص #اجماع #سوادچاپ و نشر تحت اشراف حکومت آل‌سعود :ش…Show more
+5
راستا و تایم لاینی دارم سراسَر عاشقِ امیرالمؤمنین...#مهمان_علی

@AliHafezi30 May 2026
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهنکته‌اول) از عالم #اهل_سنت شافعی‌مذهب إبن‌عساکر:عليّ‌بن‌أبي‌طالب(ع) از صحابه‌ی مهاجر که رزمنده بدر و احد و... بوده و با او باعنوان خلیفه[جمل/صفین] بیعت شد.محبت و بغض او؛ ملاک شناسایی افراد منافق و حرام‌زاده بود! صحابه اینگونه می‌فهمیدند که در غیاب آنها؛ ه…Show more
+6

Profile picture of ‌🇮🇷 ℛℯ𝒴ℎ𝒶𝓃‌
@majnonn_hosein29 May 2026
- نگویید‌محرم‌نزدیک‌است‌کهغدیرنزدیک‌تراست...!فراموشی‌غدیر‌عاشورارابه‌همراه‌داشت‌غدیرراجاربزنین‌ 💘

Profile picture of ‌حسین رحمتی⁶⁸‌
@Hossein_Rahmati28 May 2026
همچو علی(ع)، گشت چنین رستگار💚۷ روز تا عید غدیر ...#رهبر_شهید #عید_غدیر

@AliHafezi28 May 2026
مولانا عبدالحمید = رهبر من 🙂مولانا عليّ(ع) = دوست من 🤡#غدیر #عید_غدیر #حدیث_غدیر
الألباني عالم‌ترین شخص رجالی سَلَف وهابی است و مورد تائید إبن‌باز و إبن‌عثيمين مفتی‌های اعظم عربستان‌سعودي.
📘ترجمه:
چرا من را مولانا خطاب می‌کنید در حالی که برده نیستید ؟
چون در روز غدیر این کلمه را از زبان پیامبر(ص) برای‌شـما شنیدیم !

Profile picture of ‌αтεғεнヅ‌
@Atefeh_a7827 May 2026
هیچی قد در کنار تو بودن نمیتونست خوشحالم کنه🙂♥️دارم میرم زیارت اسماتونو این زیر بنویسید دم ضریح دعاگوتون باشم مخصوص#امام_رضا#مشهد#حرم#گنبد_طلایی

Profile picture of ‌محمدرضا احمدیزدی‌
@Muhammad_Yazdi27 May 2026
ألسَّلامُ عَلی مَن شُرِّفَت بِهِ مَکَّةُ وَ مِنَیسلام بر کسی که به مکه و مِنا شرافت داد.

Profile picture of ‌امین رضایی 🚩🎒‌
@Aminrezaei12827 May 2026
عید غدیر داره نزدیک میشه ای کاش تو حرمت بودم باباجونم همه دارن روز شماری میکنن فقط برای محرم ولی من دارم روز شماری میکنم برای غدیر و محرم چه نامرده روزگار...قاتل سرور و اربابمون امام حسین(ع)جانباز جنگ صفینه...

Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
@zahrajavan27 May 2026
جـان به هر حال قرار است که قربان بشودپس چه خوب است که قربانیِ جانان بشود#عید_قربان🎊

Profile picture of ‌فاطیم‌
@FatimMedia27 May 2026
‏فلسفهٔ عید قربان دل بریدن است...‏دل بریدن زِ هر آنچه که به آن تعلق داریم‏⁧‫#عید_قربان‬⁩

@AliHafezi27 May 2026
سنگ‌نوشته حرم أميرالمؤمنین‌عليّ:هر روز که در آن گناه نکنی، عید است.#عید_قربان #عید_غدیر

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida27 May 2026
پیام رهبرانقلاب به مناسبت برگزاری حج ۵ خرداد:ملّت ایران درمیقات انقلاب اسلامی قدم درمسیر همین هجرت گذاشت.صَلای ابراهیمی خمینی کبیررااجابت کرد،لباس سلطه‌پذیری درآورد،احرام سعادتمندی دنیوی اُخروی برتن نمودلبَّیک‌گویان تلاش کرد تابرمحور معارف اسلام ناب محمّدی طواف نمایدخودبه ولایت عظمی نزدیک کند

Profile picture of ‌سعید یزدان‌پرست‌
@Yazdanparast11027 May 2026
🌹عید قربان مبارک باد

Profile picture of ‌عمار سامانی‌
@Ammar_samani27 May 2026
ای صبا از من به اسماعیل قربانی بگو؛زنده برگشتن ز کوی دوست شرط عشق نیست 💔#عید_قربان #رهبر_شهید#جنگ#سردار #امام