Profile picture of ‌Farzad Asaadi‌
​(به زودی در MobtakerAi.ir)با ویژگی جدید ویدیوهای ۱ دقیقه‌ای خود را با پرامپت ادیت کنید!​ما می‌خواهیم قابلیتی اضافه کنیم که با #هوش_مصنوعی #کلود، ویدیوهایتان را به سرعت ادیت وآماده انتشار کنیدتغییر پس‌زمینه، متن، فیلتر و هر آنچه در ذهن دارید،فقط با یک #پرامپت ساده انجام می‌شود​هزینه هر ویدیو:👇

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️متخصصین ایرانی از گرمای زمین برق تولید کردند👏#انرژی
6 MB

Profile picture of ‌مبین خجسته برومند‌
🎦 مشاهده ویدئو در صفحه رسمی آپارات:🔊 موقعی که وارد لینک آپارات شدین دو بار روی صفحه ضربه بزنید تا صدای ویدئو فعال شود.https://www.aparat.com/shorts/2082569529212170240تارنما رسمی مبین خجسته برومند:🌐 Mobinkhojastehboroumand.ir#اربعین

Profile picture of ‌مهدی سلیمی‌
روزی سر کلاسم از پیشینه تحصیلی دانش‌پذیران پرسیدم. خانمی با صدایی آرام و لحنی ناامید گفت: #فلسفه_اسلامی خوانده‌ام. واقعا هم نمی‌دانم به چه دردی می‌خورد!؟از چهره‌اش فهمیدم خیلی سرخورده است...گفتم: واقعا؟ فکر میکنید فلسفه اسلامی به چه کاری می‌آید؟گفت: نمیدونم...گفتم...

چه خبره ؟‌مثلا آروان کلاد ایرانی هستداداش بریم ویزاکارت بگیریم مستقیم از اوپن روتر API‌ بگیریم توی هر 1M توکن یک میلیون تومن سود میکنیم .#آروان_کلاد گرون ترین به درد نخور ترین سایت نمیدونم دولتی ایران هستاگر #استارتاپ هستی اصلا سمتش نروشاید باورتون نشه این دومدل هوشمصنوعی فوق العاده هستن 👇

Profile picture of ‌فرزاد اسعدی‌
📰 سلامت در چت‌جی‌پی‌تیهوش مصنوعی پرونده پزشکی شما می‌شوداپن‌ای‌آی «سلامت در چت‌جی‌پی‌تی» را عرضه کرد تا کاربران بتوانند داده‌های اپل هلث و پرونده‌های پزشکی را به‌صورت امن متصل کنند و از تحلیل هوشمند نتایج آزمایش، خلاصه تغییرات و الگوهای خواب و فعالیت بهره‌🔗 ادامه مطلب و خواندن کامل مقاله

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
📖 #یاشار_سلطانی: در دوره #محمدرضاشاه_پهلوی، ایران و آلمان به دنبال پیش‌نویس مهمی در قرارداد ساخت #رآکتور_هسته‌ای در ایران بودند.▪️ بر اساس اسنادی که در #ویکی‌لیکس مشاهده کردم، طی سال‌های ۱۹۷۵ و ۱۹۷۶ میلادی (۱۳۵۴ و ۱۳۵۵) #وزارت_خارجه_آمریکا رسماً به #آلمان نوشت:

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
@Periqlytos226 July 2026
#امریکایی هود ندیده 😂میگه از اینا تو امریکا ندیدم تا حالا. تصور ما رو از امـــریکا نابــــود کـــرد رفت پی کارش 😂😂#ابرگودرت #ایران #تکنولوژی #فناوری‌بومی #ایران‌سربلند #ایران‌ابرقدرت #پیشرفت #توسعه
3 MB

Profile picture of ‌Zeinab 610‌
@Zeinab61026 July 2026
خوشحال می‌شم اگر کانال ایتای من رو هم دنبال کنید. ترکیبی از ادبیات و سیاست و تاریخ و جامعه‌شناسی و روایت و...منتظرتون هستم....https://eitaa.com/heyraaan
eitaa.com

ایتا - حیران | زینب سرآبادانی

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

@MobtakerAi26 July 2026
🤖 اخبار هوش مصنوعی📰 گوگل سه مدل جدید جمینای منتشر کرد؛ اما ۳.۵ و 3.6 پرو کجاست؟گوگل سه مدل جدید جمینای را با تمرکز بر سرعت و هزینه منتشر کرد، اما غیبت مدل پرچمدار ۳.۵ پرو نگرانی‌های جدیدی درباره مسیر توسعه هوش مصنوعی گوگل ایجاد کرده است🔗 ادامه مطلب و خواندن کامل مقاله‎@MobtakerAi | #نیکای_AI

Profile picture of ‌فرزاد اسعدی‌
@Farzadasaadi26 July 2026
شاید باورتون نشه اما با یه مدل #هوشمصنوعی سیستم کلاچ کلا درست کردم صفحه کلاچ که هر تعمیرکاری بردم گفت 20 تا 30 میلیون تعمیرش تعویض 70میلیون،با #‌Ai و راهنمایی هاش درستش کردم‼️ به زودی ایجنت هایی که الان براتون مثلا کد میزنن عکس و ویدیو تولید میکنن و کار میکنند در قالب ربات همکار انجام میده

@user17805067401925 July 2026
چقدر این انیمیشن طنز درباره اینترنشنال درسته¡
3 MB

Profile picture of ‌مهدی سلیمی‌
@Mrsalimi25 July 2026
چرا بعضی شرکت‌ها #جهانی می‌شوند، اما بقیه درجا می‌زنند؟ 📉حقیقت این است که با خرید چند ابزار #هوش_مصنوعی سازمانتان به‌روز نمی‌شود! تا وقتی تصمیم‌گیری‌ها «سلیقه‌ای» است، بهترین تکنولوژی‌ها هم بی‌فایده‌اند.در این ویدیو «۵ سطح بلوغ داده» برای #مقیاس_پذیری سازمانی را بررسی کردم👇
21 MB

Profile picture of ‌آرش آمین‌
@Arashaamin19 July 2026
فرماندار #جاسک: #آب‌شیرین‌کن #بونجی که در پی حمله موشکی #آمریکا و #اسراییل آسیب دیده بود، با انجام اقدامات #جهادی کمتر از ۴۸ ساعت پس از حادثه، امروز وارد مدار می‌شود.پ.ن:اینها افتخاراتی است که در این ایام #جنگ با اقدام جهادی رقم می خورد.رسانه هابرای #امید بخشی باید این موضوعات را بیشتر بپردازند.

Profile picture of User
@AccioLab19 July 2026
پایگاه رسمی مجموعهٔ آکسیو با نشانی زیر رونمایی شد:www.AccioLab.ir

Profile picture of ‌عمار سامانی‌
@Ammar_samani17 July 2026
انصافا مخترع کولر حسابش از همه جداست... به نظرم حقشه بدون هیچ حساب و کتابی وارد بهشت بشه😉🤤#کولر #گرما #خنک #تابستان

@MobtakerAi13 July 2026
تصور رایج این است که قلب تکنولوژی دنیا #آمریکا است، اما این یک خطای تحلیلی است. ‼️#چین سال‌هاست که زیرساخت‌های #فناوری را در سکوت تسخیر کرده.یک کارخانه چینی با ترکیب #رباتیک، #اینترنت_اشیا و #هوش_مصنوعی، هر ۵٣ ثانیه یک #خودرو از خط تولید خارج می‌کند.ادامه مطلب را حتما بخوانید 👇
1 MB

Profile picture of User
@ivnanews12 July 2026
هم‌زیستی انسان و ماشین؛ آیا هوش مصنوعی واقعاً ما را بیکار می‌کند؟🔗 لینک یادداشتپیشرفت سریع هوش مصنوعی و توانایی در تولید متن، تصویر و حتی کد برنامه‌نویسی، باعث شده یک نگرانی قدیمی دوباره مطرح شود: آیا ماشین‌ها قرار است جای انسان‌ها را در محیط کار بگیرند؟#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/

Profile picture of ‌Morad Panahi‌
@MoradPanahi11 July 2026
‏به توییتی رسیدم، نوشته بود: «دانشگاه آزاد ایران استفاده از تلفن و هوش‌مصنوعی را در امتحانات آزاد کرد». لحظه‌ای به فکر رفتم: دیگران برای رسیدن به اهداف‌شان هر راهی را می‌آزمایند و ما نه. این‌جا تلفن بردن به دانشگاه – نه امتحانات، بلکه بردن آن – خلاف اصول‌شان است. این کجا و آن کجا.

Profile picture of ‌شاهین‌
@sndi135310 July 2026
استفاده ی محافظ ترامپ از مختل کننده ی fpv
996 KB