Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
️ اکبر عبدی بازیگر سینمای طنز ایران در سن ۶۶ سالگی در گذشت🔹مرحوم عبدی: در بیمارستان که بودم آقا دو بار حال من را پرسیده بود و ابراز لطف کرده بود
2 MB

🔴آخرین ویدیو از ماکان نصیری و هم‌کلاسی‌های شهیدش 🥀🖤#شهیدماکان نصیری مدرسه میناب😭😭😭#شهیدمفقودالاثرجاویدالاثرمدرسه میناب
3 MB

♨️تصویرسازی با هوش مصنوعی از روایت میثم مطیعی درباره داماد شهیدِ رهبرِ شهید انقلاب
4 MB

Profile picture of ‌میم حِ‌
و راستی اگر در #نجف خود را یافتی ،رو‌به‌روی ایوان جدید #باباعلی ،وسط نوای #حیدر حیدر فرشتگان ،من را یاد کن ؛آری من هم دلم لک زده محو تماشای ایوان جدید بابایم شوم...

Profile picture of ‌مصطفی عطارگیلانی‌
سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد و یادبود شهید حمیدرضا صادقی🌹 پنجم مرداد، سالروز عملیات مرصاد، یادآور رشادت‌های رزمندگانی است که با ایمان و شجاعت، توطئه شوم منافقین کوردل را در هم کوبیدند. در روزهایی که ایران پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، در آستانه پایان جنگ تحمیلی بود، گروهک منافقین با

Profile picture of ‌Zahra‌
آخرین ملاقاتم با یکی که دیگه تو زندگیم ندارمش ، 1404/04/04 بود و خب خدا امروز و بخیر بگذرونه....

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
٠٥:٠٥:٠٥ | ۱٤٠٥,٥,٥ .

Profile picture of ‌مَـتـْیــٖنٰ🏴‌
چـشـم مخصوص تماشاست ، اگر بگذارندو تمـاشـای تـو زیبـاسـت ؛ اگر بـگذارند...

Profile picture of ‌میم حِ‌
@Mh_barkhordari26 July 2026
میگن هرچی از خدا می خوایی ،اول برای دیگران دعا کن ؛الهی بری #کربلا رفیق ، چشمت که به #ضریح افتاد ،واسه مام #دعا کنی...

Profile picture of ‌زینب سادات عسکری تبار‌
[Nobahar] ~[SevilMusic
[Milad Ghahari]

Profile picture of ‌𝗬𝗲𝗸𝘁𝗮‌
@TT_aidi26 July 2026
حق با تو بود مامان،همیشه در دسترس بودن، دل آدمارو میزنه...-

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
@Hidara11026 July 2026
اومدم چای‌سادگی‌مو بنوشم :

Profile picture of ‌پـنـاه‌
@Panahe100126 July 2026
خدایا،تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...🌱
Rabbana - AsreJadid
Ehsan Yasin

@TT_aidi26 July 2026
آدما می‌تونن بهت بگن طاقت دیدن ناراحتیت رو ندارن ولی قلبت رو بشکنن ، می‌تونن بگن بدون تو نمی‌تونن و درنهایت خودشون ترکت کنن ، آدما می‌تونن قول موندن بدن ولی تو یک چشم به هم زدن یه جوری‌ تنهات بذارن و برن که انگار هیچ‌وقت نبودن

Profile picture of ‌مَهموم.‌
@Mahmum10126 July 2026
تو‌چون‌گلی‌و‌ مرا هم که خارها پیداست ! چگونه وصف تورا من به دوستان گویم ..#دلی

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
@Akbari_s25 July 2026
در یکی از سخنرانی‌های جناب رئیس جمهور شنیدم که ایشان از اینکه ایرانی‌ها کار گروهی بلد نیستند شکایت داشت و دنبال این بود که مردم و دستگاه‌ها کار گروهی یاد بگیرند.

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
@Akbari_s25 July 2026
مردم ولی نعمتان هستند.مسئولانی که ارتباطی با نگاه امامین انقلاب ندارند، نگاه ارباب و رعیتی به این مردم دارند و عمری از پشت میزشان و از بالا به پایین به مردم نگاه کردند، بدانند روزگار عوض شده.مردم مبعوث شده‌اند.#پلاکارد (جنگ طلب کسی است در توهم مذاکرات، سه بار برای دشمن فرصت حمله ایجاد کرد.)

@TT_aidi25 July 2026
وقتی تو نیستی قلبمو واسه کی تکرار بکنم؟

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout25 July 2026
#خاطره‌بازی | مسعود #قالیباف، ۱۶ شهریور ۱۳۹۸: مجلس نو یعنی مجلسی که برایش پشت درهای بسته تصمیم نگیرند و در آن، نماینده، نماینده مردم باشد، نه نماینده دولت
مجلس نو یعنی مجلسی که برایش پشت درهای بسته تصمیم نگیرند و در آن، نماینده، نماینده مردم باشد، نه نماینده دولت

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout25 July 2026
حدادعادل:آقای شهید ما حاضر نبود پشت سر دشمن خودش هم #غیبت کند  «به حُسن و خُلق و وَفا کَسْ به یارِ ما نرسدتو را در این سخن، انکارِ کارِ ما نرسداگرچه حُسن‌فروشان به جلوه آمده‌اندکسی به حُسن و ملاحت به یارِ ما نرسدبه حق صحبت دیرین که هیچ محرمِ رازبه یارِ یک جهت حق‌گزارِ ما نرسد» جناب حافظ🌿
5 MB