⚫️ اکبر عبدی بازیگر سینمای طنز ایران در سن ۶۶ سالگی در گذشت🔹مرحوم عبدی: در بیمارستان که بودم آقا دو بار حال من را پرسیده بود و ابراز لطف کرده بود
2 MB
⚫️ اکبر عبدی بازیگر سینمای طنز ایران در سن ۶۶ سالگی در گذشت🔹مرحوم عبدی: در بیمارستان که بودم آقا دو بار حال من را پرسیده بود و ابراز لطف کرده بود2 MB
🔴آخرین ویدیو از ماکان نصیری و همکلاسیهای شهیدش 🥀🖤#شهیدماکان نصیری مدرسه میناب😭😭😭#شهیدمفقودالاثرجاویدالاثرمدرسه میناب3 MB
♨️تصویرسازی با هوش مصنوعی از روایت میثم مطیعی درباره داماد شهیدِ رهبرِ شهید انقلاب4 MB
سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد و یادبود شهید حمیدرضا صادقی🌹 پنجم مرداد، سالروز عملیات مرصاد، یادآور رشادتهای رزمندگانی است که با ایمان و شجاعت، توطئه شوم منافقین کوردل را در هم کوبیدند. در روزهایی که ایران پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، در آستانه پایان جنگ تحمیلی بود، گروهک منافقین با
آخرین ملاقاتم با یکی که دیگه تو زندگیم ندارمش ، 1404/04/04 بود و خب خدا امروز و بخیر بگذرونه....
@Mh_barkhordari26 July 2026
@Panahe100126 July 2026خدایا،تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...🌱Rabbana - AsreJadidEhsan Yasin
@Mahmum10126 July 2026توچونگلیو مرا هم که خارها پیداست ! چگونه وصف تورا من به دوستان گویم ..#دلی
@Akbari_s25 July 2026در یکی از سخنرانیهای جناب رئیس جمهور شنیدم که ایشان از اینکه ایرانیها کار گروهی بلد نیستند شکایت داشت و دنبال این بود که مردم و دستگاهها کار گروهی یاد بگیرند.
@Akbari_s25 July 2026مردم ولی نعمتان هستند.مسئولانی که ارتباطی با نگاه امامین انقلاب ندارند، نگاه ارباب و رعیتی به این مردم دارند و عمری از پشت میزشان و از بالا به پایین به مردم نگاه کردند، بدانند روزگار عوض شده.مردم مبعوث شدهاند.#پلاکارد (جنگ طلب کسی است در توهم مذاکرات، سه بار برای دشمن فرصت حمله ایجاد کرد.)
@Amout25 July 2026#خاطرهبازی | مسعود #قالیباف، ۱۶ شهریور ۱۳۹۸: مجلس نو یعنی مجلسی که برایش پشت درهای بسته تصمیم نگیرند و در آن، نماینده، نماینده مردم باشد، نه نماینده دولت
@Amout25 July 2026حدادعادل:آقای شهید ما حاضر نبود پشت سر دشمن خودش هم #غیبت کند «به حُسن و خُلق و وَفا کَسْ به یارِ ما نرسدتو را در این سخن، انکارِ کارِ ما نرسداگرچه حُسنفروشان به جلوه آمدهاندکسی به حُسن و ملاحت به یارِ ما نرسدبه حق صحبت دیرین که هیچ محرمِ رازبه یارِ یک جهت حقگزارِ ما نرسد» جناب حافظ🌿5 MB