اگر قرار بود شیعه با شهادت رهبرانش از بین برود،پس کربلا پایان کارِ ما میبود.پای رزمنوشتهای تجمّعات ایران به جادّههای پیادهروی اربعین در عراق هم کشیده شد.
اگر قرار بود شیعه با شهادت رهبرانش از بین برود،پس کربلا پایان کارِ ما میبود.پای رزمنوشتهای تجمّعات ایران به جادّههای پیادهروی اربعین در عراق هم کشیده شد.
به گرد نقطهای مردم همه جمعاند و مبهوتاندکه از بالا ببینی، نقطهٔ حیرت علی باشد#نجف
@Akbari_s21hدر جستجوی بیانات خاصی از #رهبر_شهید بودم. یاد روزهایی افتادم که با عشق برای دیدن بیانات جدید رهبر، سایتشان را بالا و پایین میکردم که صد حیف که دنیا همین دلخوشیها را هم بر ما ندید!دنبال آیه قرآنی بودم که به این صفحه در سایت برخوردم.
تمام راه را مشغول ذکر، حسینم وا حسینا بود عمهدر اوج عاطفه چون مرد جنگید، اگر چه قامتش تا بود عمه #اربعین
—امامعبـــاس...#امام_اباالفضل‹ع› •#امام_عباس‹ع› •https://rubika.ir/hasani_e118
و خونه بابا ..#نجف اشرف اینبار کلی با بابا درد و دل کردم..گفتم آقاجانم.. شما براي یتیمای کوفه پدری کردی.. ماهم دیگه یتیم شدیم.. حالا بیشتر از گذشته به دستت روی سرمون نیاز داریم..#به_نبابت_از_آقای_شهید_ایران#اربعین
از اول تا همان آخر، همین را گفت پیغمبر''امیر'' اصلاً به جز حیدر، ندارد معنی دیگر#امیرالمومنین
—گاهی آدم برای گریه کردن هم صدا پیدا نمیکند...گاهی فقط باید در سکوت مُرد...در مسیر اربعین، چشمم به این ماکت از قبرستان بقیع افتاد...همان لحظه بغض، گلوی مرا فشرد.
مظلومیت... انگار میراثِ پدریِ فرزندانِ امام حسن مجتبی(ع) است...🥀همهی امامزادهها فرش داشتند...اما سهمِ بیبی شریفه(س)، تنها حصیر بود...😭💔جانم به فدای غربتتان...که حتی در این هم، شبیهترینِ مردم به پدرِ کریمتان شدید؛غریب... مظلوم... و بیادعا...🤍#امامحسنمجتبی‹ع›…Show more
بهشتِ رویِ زمین...🌻— دخترها، باباییاند...🌱🤍شاید باورتون نشه... اما همین که قدم توی محضر بیبی شریفه بنتالحسن(س) میذارید، انگار نسیمی از حرمِ آقامون، امام حسن مجتبی(ع)، به دلتون میوزه...😭💚همون آرامشِ ناب...همون صفای بیانتها...همون حسِ عجیبی که انگار دل سالها منتظرش بوده...