Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس(نیمهoff)‌
صاحب زمانیباز کرده‌ام هواتو یارِ جمکرانیمن بی تو می‌میرم بگم با چه زبانی؟ جان جهانی :) #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
❣️#سلام_امام_زمانم 🍃السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الْهُدَاةِ الْمَهْدِیِّینَ...🌸سلام بر تو ای فرزند امامان هادی!سلام بر تو و بر روزی که واژه واژه، هدایت را معنی میکنی برای قلب های تشنه هدایت... صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.https://eitaa.com/joinchat/1357775050C9e9db97ccf

Profile picture of ‌𝔹𝕒𝕙𝕒𝕣‌
@Mahdokht8027 July 2026
مردی ز کننده‌ی درِ خیبر پرساسرار کرم ز خواجه‌ی قنبر پرسگر طالب فیض حق به صدقی، حافظسر چشمه‌ی آن ز ساقی کوثر پرس_ حافظ#امیرالمؤمنین

Profile picture of ‌نیما مرادی‌
@Nima_mdi27 July 2026
‏بحث حسادت نیست، ولی سوال «چرا من نه؟» غمگین‌ترین چیزیه که یه آدم می‌تونه از خودش بپرسه.

Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس(نیمهoff)‌
@Khademalabas27 July 2026
شکسته باد سبوییبریده باد گلوییکه در خطرنشود بر ولی سپر#حاج‌قاسم

Profile picture of ‌Colorful Palette‌
@Fho199926 July 2026
اردیبهشت ماه سال گذشتهاثار پیکاسو رو ب نمایش گذاشته بودنیادمه ی اثر ضد جنگی داره پیکاسو ب اسم تابلوی گرنیکا تابلو بزرگی هم هست داستان جالبی هم داره... ولی موقع تماشای اثر متوجه شدیم اندازه اثر اصلی با اثر نمایش داده شده متفاوتهبا پرس و جو بهمون گفته شد ک اسپانیا از دادن اصل اثر خودداری کرده.

Profile picture of ‌Husayn‌
@NoxScorpion26 July 2026
چند تا تعاملگر هنرمند میخوام، عکاس، شاعر، نقاش و ...بازنشر زیاد نزنه(تصویر ماه رو با لنز زوم ۱۰۰ برابری یه تلسکوپ آینه دار گرفتم)

Profile picture of ‌تیمور جنگ‌
@Teymoor_Jang26 July 2026
با بدگُهر میامیز، تا بدگُهر نگردیحکمِ شراب دارد، آبی که در شراب است#صائب_تبریزی

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
@DoKhatSher26 July 2026
سر به هر جاده نهادیم، ته جاده علی‌ستهدف خلقتِ ما، عشق به اولاد علی‌ست#اربعین

Profile picture of ‌فاطیم‌
@FatimMedia26 July 2026
‏ما دلشکسته‌ها مگر از خود چه داشتیم؟!ما را نجف نشینی‌مان داده آبرو...‏⁧ #یکشنبه_های_علوی

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
@FarzinFatemiyoun26 July 2026
جهان، مدرسه‌ای است با دیوارهایِ غفلت، و انسان، دانش‌آموزی که باید با عقل و اراده، راهِ خانه را بیابد.پس کسانی که گم می‌شوند، نه از بی‌رحمیِ خدا، که از غفلتِ خود از فطرتِ خویش است#جهان_مادی#انسان#تکامل

Profile picture of ‌Nik‌
@user17848890315326 July 2026
وفا از والاترين پارسایی‌ هاست،وفا به زندگی ما وحدت مى بخشد، و بدونِ آن زندگي ما به صورت هزاران احساس ناپايدار پراكنده مي‌شود.

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
@DoKhatSher26 July 2026
آیینۀ تمام‌نمایِ خدا علی‌ستنقشی که زد رقم، قلمِ ابتدا، علی‌ست#یکشنبه_های_علوی

Profile picture of ‌زهره دیوانی 🎒‌
بر پیشانی‌ام می‌افتی،چون قطرۀ درشت‌ِبارانی در این تابستان تَف!برکت می‌دهد لبخندت دشت‌های سوخته را با نفسم می‌آیی و با نفسم برمی‌گردی!مرا با این عشق به کجا می‌بری؟ چه‌چیز را می‌خواهی فراموش کنم؟به خود که نزدیک می‌شوم،تو از من دور می‌شوی از خودم که دور می‌شوم، تو به من نزدیک می‌شوی!#حسین_پناهی

Profile picture of ‌پـنـاه‌
@Panahe100126 July 2026
رفیقا هم رفیقا قدیم:)مثلا باهم شهید بشیم...🌱