صاحب زمانیباز کردهام هواتو یارِ جمکرانیمن بی تو میمیرم بگم با چه زبانی؟ جان جهانی :) #اللهمعجللولیکالفرج
صاحب زمانیباز کردهام هواتو یارِ جمکرانیمن بی تو میمیرم بگم با چه زبانی؟ جان جهانی :) #اللهمعجللولیکالفرج
❣️#سلام_امام_زمانم ❣🍃السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الْهُدَاةِ الْمَهْدِیِّینَ...🌸سلام بر تو ای فرزند امامان هادی!سلام بر تو و بر روزی که واژه واژه، هدایت را معنی میکنی برای قلب های تشنه هدایت... صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.https://eitaa.com/joinchat/1357775050C9e9db97ccf
@Mahdokht8027 July 2026مردی ز کنندهی درِ خیبر پرساسرار کرم ز خواجهی قنبر پرسگر طالب فیض حق به صدقی، حافظسر چشمهی آن ز ساقی کوثر پرس_ حافظ#امیرالمؤمنین
@Nima_mdi27 July 2026
@Khademalabas27 July 2026شکسته باد سبوییبریده باد گلوییکه در خطرنشود بر ولی سپر#حاجقاسم
@Fho199926 July 2026اردیبهشت ماه سال گذشتهاثار پیکاسو رو ب نمایش گذاشته بودنیادمه ی اثر ضد جنگی داره پیکاسو ب اسم تابلوی گرنیکا تابلو بزرگی هم هست داستان جالبی هم داره... ولی موقع تماشای اثر متوجه شدیم اندازه اثر اصلی با اثر نمایش داده شده متفاوتهبا پرس و جو بهمون گفته شد ک اسپانیا از دادن اصل اثر خودداری کرده.
@NoxScorpion26 July 2026چند تا تعاملگر هنرمند میخوام، عکاس، شاعر، نقاش و ...بازنشر زیاد نزنه(تصویر ماه رو با لنز زوم ۱۰۰ برابری یه تلسکوپ آینه دار گرفتم)
@Teymoor_Jang26 July 2026با بدگُهر میامیز، تا بدگُهر نگردیحکمِ شراب دارد، آبی که در شراب است#صائب_تبریزی
@DoKhatSher26 July 2026سر به هر جاده نهادیم، ته جاده علیستهدف خلقتِ ما، عشق به اولاد علیست#اربعین
@FatimMedia26 July 2026ما دلشکستهها مگر از خود چه داشتیم؟!ما را نجف نشینیمان داده آبرو... #یکشنبه_های_علوی
@FarzinFatemiyoun26 July 2026جهان، مدرسهای است با دیوارهایِ غفلت، و انسان، دانشآموزی که باید با عقل و اراده، راهِ خانه را بیابد.پس کسانی که گم میشوند، نه از بیرحمیِ خدا، که از غفلتِ خود از فطرتِ خویش است#جهان_مادی#انسان#تکامل
@user17848890315326 July 2026وفا از والاترين پارسایی هاست،وفا به زندگی ما وحدت مى بخشد، و بدونِ آن زندگي ما به صورت هزاران احساس ناپايدار پراكنده ميشود.
@DoKhatSher26 July 2026آیینۀ تمامنمایِ خدا علیستنقشی که زد رقم، قلمِ ابتدا، علیست#یکشنبه_های_علوی
@zohreDivani1367_ir26 July 2026بر پیشانیام میافتی،چون قطرۀ درشتِبارانی در این تابستان تَف!برکت میدهد لبخندت دشتهای سوخته را با نفسم میآیی و با نفسم برمیگردی!مرا با این عشق به کجا میبری؟ چهچیز را میخواهی فراموش کنم؟به خود که نزدیک میشوم،تو از من دور میشوی از خودم که دور میشوم، تو به من نزدیک میشوی!#حسین_پناهی