🤣واقعا احمقن ❓یا خودشون و میزنن به احمقی ❓❓🤔
657 KB
📌 سر خط خبرها • حمله زمینی عراق به مرزهای غربی ایران• بازداشت متخصص بیهوشی در ایران• افزایش خطر برق گرفتگی در ایران • افزایش سفر خارجی در اسرائیل • اقدام موثر سازمان ملل در کاهش تنش🔺اینجا همه خبرها راست است6 MB
واقعأ حال و روز الان اسرائیل نشنال و سلبریتی های مزدور دشمن همین2 MB
«جناب نماینده! خبر اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای جاده لیکک-جایزان شنیده شد، دستمریزاد! حالا که دستتان به بودجهها روان شده، میشود شفافسازی کنید که سهم جاده لنده-تشان از این سفره کجاست؟ یا نکند لنده جزو حوزه انتخابیه نیست و ما خبر نداریم؟ 🧐 #کهگیلویه #لنده_تشان #شفافیت»
بیاید یک واژه به واژه نامه فارسی بیافزاییم:به چیزی که کثیف، چندش آور و بد بو است ولی آن را دلنشین و خوش بو معرفی میکنند بگوییم « مج ظریف».پی نوشت: هر گونه برداشت شخصی بر عهده خود شماست #ایران #ایران_قوی #جنگ
🔴برادر دوقلوسخنگو دولت،علیرضا مهاجرانی روهمه میشناسیدمیدانیدازلیدرهای ضدانقلاب در کانادا.شایدبگین خب درسته که خواهربرادر ان امالابدبخاطرمسائل سیاسی بینشاندعواست،اما اینطورنیست علنابرای هم قلب وبوس میفرستن.ظاهرایکی بخوادمصاحبه فرهنگیان بره بیشتر تحقیق میکنن تابخوادسخنگو دولت بشه😂
اوضاع تنگه بین وفاق و عمان:📌خط بالاش مال من📍خط پایین مال تو📌روزهای زوج دست من📍روزهای فرد دست تو📌آب گرم دست من📍آب سرد دست تو…Show more
میگن جنگ هزینه داره.آره هزینه داشت، دقیقا به خاطر همین میخوایم از تنگه هرمز درآمد داشته باشیم.پس دیگه درباره اش .. نخورید
👌👏😀🔸ترامپ...🔸 بشنو صدای له شدن استخوان توست 🇺🇸 💭 نوشجان، اولین انجمن شعر اینجوری در جهان5 MB
◽ بابا من میگم نوستراداموس زمانم شما باور نمیکند. 😁😎روز به روز به اون حقیقتی که اون روز بهتون گفتم نزدیکتر میشیم. 😂🤭#مرگ_بر_همهلامصب خود رسانه رهبر انقلاب هم وفاقی و تحریف کننده و غربگدا از آب در اومد. مرگ بر همهپ.ن: قبل از زدن یک حرف، یه لحظه فکرکنیم. ثواب داره.#بسه_دیگه_تندرو#درود_بر_صداوسیما
رژیمی که برای بقا در برابر مردم خودش به سرکوب متوسل میشود، حالا برای ایران «خطونشان» میکشد!شما اول یاد بگیرید چطور صدای ملت خودتان را در گلو خفه نکنید، بعد بیایید وارد لیگِ ژئوپلیتیک شوید. سقفِ آرزوهایتان فعلاً در حدِ مستأجرِ پنتاگون بودن باقی مانده؛ لطفاً جوگیر نشوید! 📉