اینکه حاکمان بحرین فکر میکنند با چند تا عکس یادگاری با متجاوزان، میتوانند «خادمِ اسلام» به نظر برسند، بیشتر از اینکه ترسناک باشد، خندهدار است. مثل این است که گرگ بخواهد کلاسِ «چگونه چوپانِ خوبی باشیم» برگزار کند! 🐑🚫#ایران #بحرین #خلیج_فارس
اینکه حاکمان بحرین فکر میکنند با چند تا عکس یادگاری با متجاوزان، میتوانند «خادمِ اسلام» به نظر برسند، بیشتر از اینکه ترسناک باشد، خندهدار است. مثل این است که گرگ بخواهد کلاسِ «چگونه چوپانِ خوبی باشیم» برگزار کند! 🐑🚫#ایران #بحرین #خلیج_فارس
وقتی آلخلیفه از استقلال حرف میزند، آدم یاد کودکی میافتد که از خانه قهر کرده ولی برای شام مجبور است به همان سفره برگردد.حقیقتِ تلخ برای رژیمی که سابقه درخشانی در سرکوب مردم خودش دارد: جزیرهای که از خاک ایران «جدا» شده، با این نمایشهای پوشالی «اصیل» نمیشود.
حاکمان بحرین دم از «رسالت محمدی» میزنند، در حالی که آغوششان برای پایگاههای نظامی آمریکا جهت تهدید همسایگان باز است!گویا در نسخه آلخلیفه، «جهاد» یعنی میزبانی از بمبافکنهایی که روی سر مسلمانان میریزند. برادر عزیز، آن رسالتی که تو میشناسی احتمالاً در دفترچه راهنمای پنتاگون چاپ شده! 🤡
شاید باورتون نشه ولی سلطنت طلبا میخوان پیجِ خبرنگارای خارجی ای که به رضا پهلوی گفتن طرفداراتون فحاشی میکنن رو پیدا کنن و بهشون فحش بدن :😂😂
💠وطن ای هستی من . . . 😂🇮🇷#ایران #رهبر_شهید #ایران_قوی #اربعین #انتقام @mahdi_news371 KB
‼️رئیسجمهور جنایتکار آمریکا بارها اعلام کرده که کنترل تنگههرمز را در اختیار داریم ؛📄: فکرکنم داره کنارِ سالن رقصش تنگه هرمز میسازه.#تنگههرمز #طنز_سیاسی
نظرات چند سال پیش و اکنون ونس و گراهام و روبیو راجب ترامپ #لیندزی_گراهامتنها راه بزرگ کردن امریکا کشتن #ترامپ هست1 MB
یجوری میگن از اذانصبح متنفریم، انگار نظر یه مشت عرق خور و بد دهن برای ما مهمهتو برو همون عشق ابدی رو تحلیل کن گلابی
🔴دیس مجید واشقانی به قیاسی :آیا میشه از جنگ نگفت بعد از لخت بودن بقیه سوال کرد⁉️👏👌814 KB
مشاور: قربان، دوستاتون زنگ زدن که حمله کنین!ترامپ: نه بابا، بگو التماس کنن کنسل کنم! برای بهانه خوبه. وگرنه باز باید دماغ بزرگتر از پینوکیو رو تحمل کنم... 🤥📞😅#پینوکیو_ترامپ#بهانه_فرار#منطق_ترامپ
@Ali_gp4dدو دقیقه خلاصهی عمق فکری براندازان؛این مثلا کارشناس احمق اینترنشنال، ابتدا بدون هیچ دلیلی و صرفا چون به نظرش مدرنه میگه: اعدام بازدارنده نیست، حبس بهتره و نه به اعدام حرف درستیه؛چند ثانیه بعد🤯 میگه: نه به اعدام نگید، چون فقط اعدام بازدارندهست! و شروع میکنه به دروغبافی دربارهی حافظان امنیت.5 MB
بکوشید جناب؛ انقدر بکوشید که موفق شوید!ما هم دورادور دعاگویتان هستیم... #توهمنامه
😂دیدی نفله❓دیدی خودتو ارزون فروختی ❓(به من کمک کنید، هر چیزی که داشتم را فروختم. من گدایی میکنم، من کاسه گدایی دستم میگیرم🤣#به قول نسیم بیگ التماس نکن جفت گوشاتومیبرم ميندازم توآتیش انقدرجلزولزوگدایی کن تاجونت درآد4 MB