حالا کاری به میوه ای که کنار اسماتون گذاشتین ندارمولی دیگه اون فلفلی🌶که کنار اسمت گذاشتی معنیای خوبی نمیده قربونت برم
@Maedeh_mrnn10 August 2026حالا کاری به میوه ای که کنار اسماتون گذاشتین ندارمولی دیگه اون فلفلی🌶که کنار اسمت گذاشتی معنیای خوبی نمیده قربونت برم
@khosravi10010 August 2026خامنه ایی جوان شد پهلوی برنگشت خمینی جوان شد پهلوی برنگشت محسن رضایی برگشت پهلوی برنگشت ✌️🇮🇷😁#ایران_قوی #پهلوی
@Mirrezaei31310 August 2026
@Mimlekat7 August 2026
@Alin19926 August 2026تو مسیر راهپیمایی اربعين، تو یکی از موکب ها نشسته بودم وای فای ها چک میکردم،به این دو مورد برخوردمقاسمی جون مادرت بهش وصل نشو🤣😂##اربعین #شعر_و_دلنوشته #طنز
@Seyedhamed724 August 2026عاقبت لقمهٔ حرام و محیط فاسدثُمَّ كَانَ عَاقِبَةَ الَّذِينَ أَسَاءُوا السُّوأَىٰ أَنْ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَكَانُوا بِهَا يَسْتَهْزِئُونَ (۱۰روم)پایان کار آنان که بسیار به اعمال زشت پرداختند این شد که آیات خدا را تکذیب و تمسخر کردند (زیرا گناه دل را تاریک کند و چون بسیار شود به کفر کشاند).
@DR_ABEDISARASIA3 August 2026مشاور: قربان، دوستاتون زنگ زدن که حمله کنین!ترامپ: نه بابا، بگو التماس کنن کنسل کنم! برای بهانه خوبه. وگرنه باز باید دماغ بزرگتر از پینوکیو رو تحمل کنم... 🤥📞😅#پینوکیو_ترامپ#بهانه_فرار#منطق_ترامپ