Profile picture of ‌Meme Kade‌
همه گزینه‌ها رو در اختیار داره، فقط اختیار خودش رو نداره😜

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
♦️ عجز و استیصال #ترامپ و مزدورانش برای گشودن #تنگه_هرمز😂‎@Jarian_com
926 KB

Profile picture of ‌Meme Kade‌
مارک لوین: ما باید از تشکیل یک دولت در تبعید برای ایران، با رهبری شاهزاده رضا پهلوی، حمایت کنیم.

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
"زهپاد"؛ شکارچی خاموش ناوهای غول‌پیکر دشمن."پهپاد" (پرندهٔ هدایت شونده) داشتیم، "شهپاد" (شناور هدایت شونده) هم داشتیم، این هم "زهپاد" (زیردریایی هدایت شونده)‌..البتّه "خرپاد" هم داشتیم (آدم نفهم هدایت شونده توسط رسانه‌های معاند جهت آتش زدن سطل آشغال‌ها و ...)
2 MB

Profile picture of ‌گورباچف| off‌
شیشه ماشین رو تا آخر میدم پایینتا مثل این موزیک ویدئو ها یه صحنه رمانتیک و خاص خلق کنم و برم تو حسو اما نتیجه:
877 KB

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
من یارانه نمی گیرم ولی فکر می کنم همه ایرانی های یارانه بگیر حاضر باشند وقتی ما در مقابل اعلام تنگه هرمز به عنوان ایالت امریکا توسط ترامپ، کالیفرنیا را ایالت ایران اعلام کردیم کمی از یارانه شان کم بشود ولی به کالیفرنیائی ها یارانه بدهیم چون ایالت جدید ایران شده است.

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
این هوش مصنوعی هم داره به جاهای باریک میکشه😂#هیئت_دولت
2 MB

Profile picture of ‌جهاد تبیین | فریضه ➕‌
طــــــنز تلـــــــخ❗️یه خسته نباشید هم بگیم خدمت تیــــــم حفــــاظـــت ترامپ❗️#التزام_عملی #مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of User
شاهزاده رضا پهلوی برای دوران گذار از هواپیمای اول به هواپیمای دوم با کامیون حمل غذا اعلام آمادگی کرد.

Profile picture of ‌AA Ta‌
چقد فاطمه زیاد هست اینجا👀.گیج شدم دیگه🤔🤣

Profile picture of ‌فاطمه امامیاری‌
پروفایل جدید گذاشتموقتشه سه هزار و هشتاد بار از گوشی بیام بیرون و یهویی وارد اکانت بشم و از زاویه دید آدمایی که در آینده قراره ببیننش نگاهش کنم🦦

Profile picture of ‌𝗧𝗼𝗿𝗮𝗻𝗷(محدود بازنشرم)‌
خواستگاری کهنه شده ،یکی بیاد بدزدتم🙏🏻

Profile picture of ‌𝗧𝗼𝗿𝗮𝗻𝗷(محدود بازنشرم)‌
وقتی ماشین لباسشویی کارش رو تموم کرده و حالا نوبت کار من می‌رسه:😭😂

Profile picture of ‌فاطمه بانو🖊️‌
خودش گفت به فقرای ایران کمک میکنه خب 😄😄#طنز#اصفهان
2 MB

Profile picture of ‌امیرعلی شیری‌
تهران جا برای همه هست😈#تهران
2 MB

Profile picture of ‌ساحل صابری‌
هنوز نرسیدن توراهن......😀
2 MB

Profile picture of ‌mehran rouzbahany‌
بدون تانک و تفنگ عقیده‌ها را عوض می‌کنند!کاپیتان قالیباف! اصرارتان برسند افتخار😂منو یاد شیخ اسکاتلندی و منقل آتیش انداخت!آشیخ برجام رو پیروزی غرورآفرین خوند تا آمریکا ازش خارج شدشما تفاهم‌ سیال رو سند افتخار می‌خونیدحالا که آمریکا اونو نقض کرده!(انگار نه انگار که امام جامعه آن را «تجربه‌ی
746 KB

Profile picture of ‌فاطمه امامیاری‌
با تشکر از هوش مصنوعی 😐🤣💆🏻‍♀️