همه گزینهها رو در اختیار داره، فقط اختیار خودش رو نداره😜
@Mr_Alphabet11h♦️ عجز و استیصال #ترامپ و مزدورانش برای گشودن #تنگه_هرمز😂@Jarian_com926 KB
"زهپاد"؛ شکارچی خاموش ناوهای غولپیکر دشمن."پهپاد" (پرندهٔ هدایت شونده) داشتیم، "شهپاد" (شناور هدایت شونده) هم داشتیم، این هم "زهپاد" (زیردریایی هدایت شونده)..البتّه "خرپاد" هم داشتیم (آدم نفهم هدایت شونده توسط رسانههای معاند جهت آتش زدن سطل آشغالها و ...)2 MB
@Gorba_chev212hشیشه ماشین رو تا آخر میدم پایینتا مثل این موزیک ویدئو ها یه صحنه رمانتیک و خاص خلق کنم و برم تو حسو اما نتیجه:877 KB
من یارانه نمی گیرم ولی فکر می کنم همه ایرانی های یارانه بگیر حاضر باشند وقتی ما در مقابل اعلام تنگه هرمز به عنوان ایالت امریکا توسط ترامپ، کالیفرنیا را ایالت ایران اعلام کردیم کمی از یارانه شان کم بشود ولی به کالیفرنیائی ها یارانه بدهیم چون ایالت جدید ایران شده است.
@JTFplus15hطــــــنز تلـــــــخ❗️❌یه خسته نباشید هم بگیم خدمت تیــــــم حفــــاظـــت ترامپ❗️#التزام_عملی #مرگ_بر_آمریکا
شاهزاده رضا پهلوی برای دوران گذار از هواپیمای اول به هواپیمای دوم با کامیون حمل غذا اعلام آمادگی کرد.
پروفایل جدید گذاشتموقتشه سه هزار و هشتاد بار از گوشی بیام بیرون و یهویی وارد اکانت بشم و از زاویه دید آدمایی که در آینده قراره ببیننش نگاهش کنم🦦
@Toranj_11019h
بدون تانک و تفنگ عقیدهها را عوض میکنند!کاپیتان قالیباف! اصرارتان برسند افتخار😂منو یاد شیخ اسکاتلندی و منقل آتیش انداخت!آشیخ برجام رو پیروزی غرورآفرین خوند تا آمریکا ازش خارج شدشما تفاهم سیال رو سند افتخار میخونیدحالا که آمریکا اونو نقض کرده!(انگار نه انگار که امام جامعه آن را «تجربهی746 KB