Profile picture of ‌𝗬𝗲𝗸𝘁𝗮‌
واقعا آدم همه‌ چیز تمومی هستم، همه‌ چیم تموم شده، مخصوصاً پولم:))))😭

تا جایگزین پیدا نشه خداحافظی صورت نمیگیره

Profile picture of ‌Nima‌
⭕️ اگه خدایی نکرده، هموطنی، زیر #آوار موند، دو کار میتونه انجام بده که در فیلم توضیح داده شده👇
7 MB

دلم که فتح تو شد،نیست کم تر از خیبربغل بگیر مراقلعه خراب منم...

به سمته من بیا حتا اگه گلوله‌ایی بودی در لوله تفنگ:))

مشکلاتم از جایی شروع شد که به جای مشت توی صورت افراده مختلف لبخند زدم تا دلشون نشکنه🤷🏻‍♀️

حاجی من دقت کردم آدما وقتی از چشمت میوفتن زشت‌تر می‌شن

همیشه منتظرم، منتظر یه پیام،یه جمله ، یه حرف ،یه کار ، یه دیدار ، یه آغوش یچیزی..:)))

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🎥 چرا حمله زمینی به ایران برای هر ارتشی یک کابوس است؟🔹 این ویدیو با بررسی جغرافیای ایران، از رشته‌کوه‌های زاگرس و البرز تا کویرهای مرکزی، دلایلی را مطرح می‌کند که ایران را به یک "دژ طبیعی" تبدیل کرده است!!!!؟
5 MB

Profile picture of ‌ورزش Sport  🇮🇷‌
@Nature27 July 2026
تمرین جهت تقویت عضلات بزرگ پشت (lats) بخش بالایی upper backذوزنقه ای traps
2 MB

@TT_aidi26 July 2026
‌کاش گریه کردن انقدر بی حاصل نبود، کاش یه چیزی رو تغییر می‌داد

Profile picture of ‌ورزش Sport  🇮🇷‌
@Nature25 July 2026
🔻 با این تمرین #پاهای_قوی و عضلانی بساز
2 MB

انشاالله که هرگز این اتفاق نیفتد انشاالله که بلا دور باشد انشاالله که همه شما عزیزان سرتاسر کشور سالم باشید اما در هر حال این کلیپ را مشاهده بفرمایید برای مواقع ضروری در گوشه‌ای از گوشی خود ذخیره کنید.
7 MB

اینارو از جنگ میترسونن!!!! با شتر زدن به دریا برن جزیره لارکفقط موندم چجوری شتر رو قانع کردن شنا کنه 🐪😂
7 MB

Profile picture of ‌باشگاه اینترنتی جیم فیت‌
@gymfit24 July 2026
هنوز وزنه‌ها را شانسی انتخاب می‌کنی؟این ابزار بهت می‌گه حداکثر توان واقعی بدنت چقدره و برای هدفت بهتره با چه وزنه‌ای تمرین کنی.فقط وزن و تعداد تکرارها رو وارد کن.👇لینک ابزار محاسبه گر 1RM

‏آموزه ای درباره تربیت بدنی در شوروی
3 MB

🔹تو آمریکا میخوان يدونه تیربرق رنگ کنن یه وانت لوازم ایمنی میپوشن... فقط یه ایرانی میتونه با زیر شلواری و پابرهنه ۱۳۰ متر بره زیرزمین کار کنه.. 🔺داشتم فکر میکردم عجب جراتی داره رفته پایین، یهو دیدم یکی اونجا ته چاه لم داده يجوری خونسرد بود انگار تو رستوران منتظره غذاشو بیارن😂😂
15 MB

خودتون ببینید خاطرات بچگی و نوجوانی خیلی از ماها خطرات مهدویبرخی از این صوت ها در شناخت و آشنایی ما با امام زمان علیه السلام نقش داشتنبا تشکر از کانال صدای ظهور
11 MB

به آمریکایی بگویید ایرانیان چه کسانی هستند!ماجرای کشتی مسی
2 MB

مهماستاد محمد شجاعی مردم ایران باید زودتر تکلیف کشور را مشخص کنندهمین حوادث این روزهایی که شما دارید می‌بینید ۱۲۴ هزار پیغمبر منتظر آن بودند ائمه معصومین منتظر آن بودند اما حجاب عادت نمی‌گذارد ما حقیقت را ببینیم#یالثارات‌_الخامنه‌ای🚩
10 MB