🛢️ ┃🇺🇸 ذخایر نفت آمریکا در حال تبخیرشدن است 📉 ذخایر راهبُردی #نفت آمریکا (SPR) هفته گذشته با کاهش ۳.۸ میلیونبشکهای به ۳۰۸ میلیون بشکه رسید که پایینترین میزان از مارس ۱۹۸۳ است.
هر چه دزد است ز نظمیه رها خواهد شددزد کت بسته رئیس الوزرا خواهد شدمملکت باز همان آش و همان کاسه شودلعل ما سنگ شود لؤلؤ ما ماسه شوددر بساطش بجز از مرتشی و راشی نیستهمتش جز پی اخاذی و کلاشی نیستگر جهان را بسپاریش جهان را بخوردور وطن لقمه نانی شود آن را بخورداز بیانات رئیس الوزرا با دو سه تن
روزنامه اقتصادآینده چاپ شنبه https://farsnews.ir/eqtesadayandeh
@mhbma3dقیمتِ طلا حدود ۴۰۵۰ دلار است، اما ۱۳ بانکِ بزرگِ دنیا میگویند: «این قیمت، یک فرصت است.» UBS و #مورگانـاستنلی تا ۵۲۰۰ دلار را هدف گرفتهاند و #جیپیـمورگان با ۴۵۰۰ دلار، محافظهکارانهترین پیشبینی را دارد. این اجماعِ عجیب، یک پیامِ واضح دارد: #طلا ارزان شده، اما نه برای همیشه. رازِ این اجماعِ
من شعارهای بهتری از کشور های اسلامی سراغ دارم :خوش به حال ترکیه که اسلام سیاسی ندارد .خوش به حال عربستان که رسایی و ثابتی ندارد.خوش به حال اندونزی و مالزی که قوانین شرعی دست پا گیر ندارد.خوشبه حال قطر که چای دبش و رانت و اختلاس و تحریم ندارد .خوش به حال جمهوری آذربایجان که تورم بالا ندارد
اون قدیما زنها "آپشن" اضافه ماشین بودن؛ برای فروش بیشتر!اما امروز زنها خودشون "خودرو" میسازن، "کد" مینویسن و تولید علم و هنر و معنا میکنندعجیبه که بعضیها هنوز دلشون برای اون دوره "ویترینی" تنگ میشه! غافل از اینکه کسی که "فکرش" کار میکنه، دیگه نیازی نداره "بدنش" رو ویترین بقیه کنهو این
🎙️🟦 الیستر کروک، دیپلمات و عضو سابق سازمان امای۶ بریتانیایی و بنیانگذار موسسه Conflicts forum در گفتوگو با پروفسور گلن دیزن🔵 محاصره دریای سرخ؛ جبهه جدید در جنگ علیه ایران و بنبست راهبردی واشینگتن در میان کوههای گرانیتی ایران🌐 در کانال بله بخوانید. @Multipolar_world 🌍
👇👇👇قسمت پنجم، پزشکیان را سانسور نکنید...💥«وقتی وعده ها قاب می شوند و واقعیت ها له می کنند؛ این لیست را کدامتان امضا کرده بود؟»📝این عکس خودش اعتراف نامه است: جلوی گرانی دلار را می گیرم، بنزین را گران نمی کنم، فیلترینگ را جمع می کنم، اجازه نمی دهم جیب مردم خالی شود، هیچ تصمیمی را بدون رضایت مرد…Show more
@Amout4d💡 ┃#یاد_بگیریم (۱)📈 ┃شاخص فلاکت (#Misery_index)#شاخص_فلاکت یعنی جمع دو عدد: نرخ تورم (گرانی) + نرخ بیکاری (بیکاری). این شاخص میخواهد با یک عدد ساده به ما بگوید که مردم یک کشور چقدر از نظر اقتصادی در فشار و عذاب هستند.
طبق ماده ۷ و ۹هیچ کس حق ندارد در برابر اجرای #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر مانع ایجاد کند!#اجرای_طرح_نور#جنگ_فرهنگی#ایران_قوی #اربعین #عراق#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_سازشکار#مقاومت …Show more
@erfanIR4d🚨ادعای یک سایت خبری روسی مبنی بر کنترل مافیای لوازم آرایشی توسط حسن روحانی🔺️رسانههای روسی با انتشار خبری جنجالی از یکی از بزرگترین پرونده های قاچاق سازمانیافته آرایشی-بهداشتی در غرب آسیا پرده برداشتند👈طبق ادعای این سایت، حلقه اصلی این مافیا حسن روحانی؛ بهمراه دیپلمات سفارت فرانسه و فردی
✳️ حل مسائل اقتصادی و معیشتی از اولویتهای نمایندگان مجلس است #رهبر_انقلاب: نمایندگان ملّت بهطور مجاهدانه تمام توان و ظرفیت خود را برای حکمرانی همافزا با دولت و سایر دستگاهها در عین استقلال قوه مقنّنه، در مسیر نوسازی شایستهی کشور، گرهگشایی از دغدغههای مردم خصوصاً مسائل اقتصادی ...