Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
🛢️ 🇺🇸 ذخایر نفت آمریکا در حال تبخیرشدن است 📉 ذخایر راهبُردی #نفت آمریکا (SPR) هفته گذشته با کاهش ۳.۸ میلیون‌بشکه‌ای به ۳۰۸ میلیون بشکه رسید که پایین‌ترین میزان از مارس ۱۹۸۳ است.
ذخایر نفت آمریکا در حال تبخیرشدن است

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
مدرسه سازی توسط گل گهر

Profile picture of ‌امیر مهدی‌
هر چه دزد است ز نظمیه رها خواهد شددزد کت بسته رئیس الوزرا خواهد شدمملکت باز همان آش و همان کاسه شودلعل ما سنگ شود لؤلؤ ما ماسه شوددر بساطش بجز از مرتشی و راشی نیستهمتش جز پی اخاذی و کلاشی نیستگر جهان را بسپاریش جهان را بخوردور وطن لقمه نانی شود آن را بخورداز بیانات رئیس الوزرا با دو سه تن

Profile picture of ‌محمد حسین بهادران‌
قیمتِ طلا حدود ۴۰۵۰ دلار است، اما ۱۳ بانکِ بزرگِ دنیا می‌گویند: «این قیمت، یک فرصت است.» UBS و #مورگان‌ـ‌استنلی تا ۵۲۰۰ دلار را هدف گرفته‌اند و #جی‌پی‌ـ‌مورگان با ۴۵۰۰ دلار، محافظه‌کارانه‌ترین پیش‌بینی را دارد. این اجماعِ عجیب، یک پیامِ واضح دارد: #طلا ارزان شده، اما نه برای همیشه. رازِ این اجماعِ

Profile picture of User
واقعیت جالب: اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری به دموکرات‌های مجلس سنا در مورد قانون شفافیت #کریپتو از نقل قول معروف ساتوشی ناکاموتو خالق #بیتکوین استفاده کرد و گفت:اگر حرف من را باور نمی‌کنید یا متوجه نمی‌شوید، من وقت ندارم که سعی کنم شما را متقاعد کنم، ببخشید.👀🇺🇸

Profile picture of ‌Heisenberg✔️‌
من شعارهای بهتری از کشور های اسلامی سراغ دارم :خوش به حال ترکیه که اسلام سیاسی ندارد .خوش به حال عربستان که رسایی و ثابتی ندارد.خوش به حال اندونزی و مالزی که قوانین شرعی دست پا گیر ندارد.خوش‌به حال قطر که چای دبش و رانت و اختلاس و تحریم ندارد .خوش به حال جمهوری آذربایجان که تورم بالا ندارد

Profile picture of ‌نسیم کیا‌
اون قدیما زن‌ها "آپشن" اضافه ماشین بودن؛ برای فروش بیشتر!اما امروز زن‌ها خودشون "خودرو" می‌سازن، "کد" مینویسن و تولید علم و هنر و معنا میکنندعجیبه که بعضی‌ها هنوز دلشون برای اون دوره "ویترینی" تنگ میشه! غافل از اینکه کسی که "فکرش" کار می‌کنه، دیگه نیازی نداره "بدنش" رو ویترین بقیه کنهو این

Profile picture of ‌میثم معافی‌
امام شهید:« جنگ منطقه ای میشود» امام جدید:«جنگ فرا منطقه ای میشود) بازارهای مالی وانرژی جهان، پیام مهمی را دریافت کردند که: " تنها مانع سقوطشان"#ایران" تنها عامل سقوطشان " #آمریکا است...

Profile picture of ‌جهان چند قطبی 🌍‌
🎙️🟦 الیستر کروک، دیپلمات و عضو سابق سازمان ام‌ای۶ بریتانیایی و بنیانگذار موسسه Conflicts forum در گفت‌وگو با پروفسور گلن دیزن🔵 محاصره دریای سرخ؛ جبهه جدید در جنگ علیه ایران و بن‌بست راهبردی واشینگتن در میان کوه‌های گرانیتی ایران🌐 در کانال بله بخوانید. ‎@Multipolar_world 🌍

Profile picture of ‌یاران‌
خانعلی زاده خطاب به عراقچی ...

Profile picture of ‌یاران‌
نیویورک‌تایمز: صدها چهره سیاسی، حقوقی و عمومی اردنی، نامه‌ای سرگشاده امضا کرده‌ و خواستار خروج نیروهای آمریکایی از اردن شده‌اند

Profile picture of ‌افسانه حاجیلو‌
👇👇👇قسمت پنجم، پزشکیان را سانسور نکنید...💥«وقتی وعده ها قاب می شوند و واقعیت ها له می کنند؛ این لیست را کدامتان امضا کرده بود؟»📝این عکس خودش اعتراف نامه است: جلوی گرانی دلار را می گیرم، بنزین را گران نمی کنم، فیلترینگ را جمع می کنم، اجازه نمی دهم جیب مردم خالی شود، هیچ تصمیمی را بدون رضایت مرد…Show more

💡 #یاد_بگیریم (۱)📈شاخص فلاکت (#Misery_index)#شاخص_فلاکت یعنی جمع دو عدد: نرخ تورم (گرانی) + نرخ بیکاری (بیکاری). این شاخص می‌خواهد با یک عدد ساده به ما بگوید که مردم یک کشور چقدر از نظر اقتصادی در فشار و عذاب هستند.

چرا مدیریت تنگه هرمز واجب و ضروری است؟
چرا مدیریت تنگه هرمز واجب و ضروری است؟

Profile picture of ‌مهدی یحیی آبادی‌
چه خبره تو این مملکت...؟!#بیچاره_مردم

Profile picture of ‌عرفان رجبی خون خواه امام‌ خامنه‌ای شهید‌
🚨ادعای یک سایت خبری روسی مبنی بر کنترل مافیای لوازم آرایشی توسط حسن روحانی🔺️رسانه‌های روسی با انتشار خبری جنجالی از یکی از بزرگ‌ترین پرونده های قاچاق سازمان‌یافته آرایشی-بهداشتی در غرب آسیا پرده برداشتند👈طبق ادعای این سایت، حلقه اصلی این مافیا حسن روحانی؛ بهمراه دیپلمات‌ سفارت فرانسه و فردی

Profile picture of ‌امیرحسین محمدی 🇮🇷🇵🇸‌
✳️ حل مسائل اقتصادی و معیشتی از اولویت‌های نمایندگان مجلس است #رهبر_انقلاب: نمایندگان ملّت به‌طور مجاهدانه تمام توان و ظرفیت خود را برای حکمرانی هم‌افزا با دولت و سایر دستگاه‌ها در عین استقلال قوه مقنّنه، در مسیر نوسازی شایسته‌ی کشور، گره‌گشایی از دغدغه‌های مردم خصوصاً مسائل اقتصادی ...

Profile picture of ‌علی آبسالان‌
#قیمت #نفت دو روز پیش ما