Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🏴دلتنگ زیارت اربعین هستی؟ 💔#مداحی ترکی😭😭#السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)#اللهم الرزقنازیارت الحسین( ع)🤲
1 MB

Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
آیا راهی،به سوی تو هست،ای فرزند نبی،تا روزی با دیدارتآرام بگیریم؟«هَلْ إِلَیْکَ یَا ابْنَ أَحْمَدَ سَبِیلٌ فَتُلْقَی»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
4 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
🔹انتقاد از نظام ، تضعیف نظام نیست_ به شدت با این صحبت موافقم ، انتقاد درست از افراد ناشایسته نظام بابته تقویت نظام میشه نه تضعیف نظام ، اگر انتقاد صورت نگیره هرکی بخواد میدزده ، میخوره ، میبره به اسم نظام هم تموم میشه و این تضعیف نظام محسوب میشه#ایران #انتقام #رهبر_شهید ‎@mahdi_news
5 MB

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
امیرالمومنین یا شاه مردان دل ناشاد ما را شاد گردان#امیرالمومنین
384 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
تو، نهایتِ عشقی،من چقدر خوشبختم که تو را دارم...#عزیزم_حسین
473 KB

بدون شرحمتن با شما💔
2 MB

زائر کربلا 😭😭التماس دعا🤲آهای رفیق شنیدم مسافری🎒مارو یادم کن 👋 التماس دعای فرج#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری (س)🤲
8 MB

در مسیر حسین علیه‌السلام،زائر که باشی،فرقی نمی‌کند انسان باشی یا کبوتر...اینجا زائر را با نام حسین می‌شناسند، نه با نام و نشانش.#اربعین
1 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
ابراز خشم و انزجار عراقیها از آل سعود در پیاده روی اربعین اربعین این طوری خوبه. #اربعین #عراق #آل‌سعود #وهابیت #پیاده‌روی‌اربعین #حب‌الحسین‌بجمعنا
6 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
خوشبخت عاشقی به عهدش وفا کنددر پای دوست، خدمت بی‌ادعا کند#اربعین
3 MB

Profile picture of ‌مـَهـدی صـالـحی🎒‌
همه چیز از جمله موضوع «ترامپ و تنگه هرمز» به روایت تـــام و جِــــریپ.ن.1 : تام هم متوجه قضیه شد اما بعضی ها نشدند که نشدند که نشدند!پ.ن.2: به کاغذهای لوله شده در دست تام و نوع استفاده از آنها دقت کنید!پ.ن.3: فقط عناوین روی انیمیشن جدید استShow more
2 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
🔹تانک فوق‌مدرن کرار ساخت ایران_ این تانک از نظر تکنولوژی،مانور پذیری،قدرت آتش و سیستم هدایت به جرئت میشه گفت جزوه ۵ تانک برتر دنیا محسوب میشه،یکی از قابلیت‌های خفنی که کرار رو منحصر به‌فرد کرده،بجای توپ از موشک هدایت لیزری بهره میبره که انهدام هدف رو صددرصد میکنه#ایران_قوی 🇮🇷‎@mahdi_news
10 MB

Profile picture of ‌حسین سهامی‌
شهروندان اسپانیایی در بارسلون اسپانیا، در حال نصب سیم خاردار بر روی بالکن‌های خود از ترس مهاجمان آفریقایی.#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مراکش#ایران
693 KB
eitaa.com

Profile picture of ‌حسین سهامی‌
جمیعت وحشتناک مهاجران غیرقانونی مراکشی که به سمت اسپانیا حمله ور شدند.#مراکش#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
1 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
📜اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) فرمودند:هیچ کس و هیچ چیز به اندازه خدا نزدیک تو نیست.📚نهج‌البلاغه، خطبهٔ ۴۹#امیرالمومنین
194 KB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
امام صادق علیه‌السلام فرمود:«زائر سیدالشهدا، هر قدمی که پیاده به سوی مزار مطهر برمی‌دارد، هزار درجه مرتبه‌اش بالا می‌رود.»کامل الزیارات، ص۳۷۹#اربعین
3 MB

Profile picture of ‌Ahmadreza Safari‌
ما به#شهیدانمان نمیگوییم#خداحافظ...بلکه میگوییم ؛ «بہ امید دیداࢪ»🕊🤍#سـیـدحـسـن‌نـصـرالـلـه
672 KB

Profile picture of ‌حمدان مقدم   ✅️‌
شیخ فضل‌الله مظلوم🔹 به آیت الله شیخ فضل ا... نوری گفتند به یکی از سفارتخانه های انگلیس یا روسیه پناهنده شوید، گفت: نه
973 KB

حسین نور دیده‌ من است،و هرکه زیارتش کند،ثوابی برابر نود حج و عمره من را،برایش می‌نویسند.(نبی خدا)کامل الزیارات، ص۱۸۶#کربلا #یاحسین
3 MB
ای فاطمه!خداوند به من فرمود:لعنت و عذاب می‌کنم،قاتلان حسین را…(نبی خدا)کامل الزیارات، ص۱۸۳#کربلا #فاطمه_الزهرا