🏴دلتنگ زیارت اربعین هستی؟ 💔#مداحی ترکی😭😭#السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)#اللهم الرزقنازیارت الحسین( ع)🤲
1 MB
@Arashmida17h
آیا راهی،به سوی تو هست،ای فرزند نبی،تا روزی با دیدارتآرام بگیریم؟«هَلْ إِلَیْکَ یَا ابْنَ أَحْمَدَ سَبِیلٌ فَتُلْقَی»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج4 MB
@mahdi_news18h🔹انتقاد از نظام ، تضعیف نظام نیست_ به شدت با این صحبت موافقم ، انتقاد درست از افراد ناشایسته نظام بابته تقویت نظام میشه نه تضعیف نظام ، اگر انتقاد صورت نگیره هرکی بخواد میدزده ، میخوره ، میبره به اسم نظام هم تموم میشه و این تضعیف نظام محسوب میشه#ایران #انتقام #رهبر_شهید @mahdi_news5 MB
@Arashmida19hزائر کربلا 😭😭التماس دعا🤲آهای رفیق شنیدم مسافری🎒مارو یادم کن 👋 التماس دعای فرج#اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری (س)🤲8 MB
در مسیر حسین علیهالسلام،زائر که باشی،فرقی نمیکند انسان باشی یا کبوتر...اینجا زائر را با نام حسین میشناسند، نه با نام و نشانش.#اربعین1 MB
@Periqlytos221hابراز خشم و انزجار عراقیها از آل سعود در پیاده روی اربعین اربعین این طوری خوبه. #اربعین #عراق #آلسعود #وهابیت #پیادهرویاربعین #حبالحسینبجمعنا6 MB
@mahdi_news22h🔹تانک فوقمدرن کرار ساخت ایران_ این تانک از نظر تکنولوژی،مانور پذیری،قدرت آتش و سیستم هدایت به جرئت میشه گفت جزوه ۵ تانک برتر دنیا محسوب میشه،یکی از قابلیتهای خفنی که کرار رو منحصر بهفرد کرده،بجای توپ از موشک هدایت لیزری بهره میبره که انهدام هدف رو صددرصد میکنه#ایران_قوی 🇮🇷@mahdi_news10 MB
شهروندان اسپانیایی در بارسلون اسپانیا، در حال نصب سیم خاردار بر روی بالکنهای خود از ترس مهاجمان آفریقایی.#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مراکش#ایرانeitaa.com693 KB
جمیعت وحشتناک مهاجران غیرقانونی مراکشی که به سمت اسپانیا حمله ور شدند.#مراکش#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل1 MB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨هیچ کس و هیچ چیز به اندازه خدا نزدیک تو نیست.📚نهجالبلاغه، خطبهٔ ۴۹#امیرالمومنین194 KB
امام صادق علیهالسلام فرمود:«زائر سیدالشهدا، هر قدمی که پیاده به سوی مزار مطهر برمیدارد، هزار درجه مرتبهاش بالا میرود.»کامل الزیارات، ص۳۷۹#اربعین3 MB
ما به#شهیدانمان نمیگوییم#خداحافظ...بلکه میگوییم ؛ «بہ امید دیداࢪ»🕊🤍#سـیـدحـسـننـصـرالـلـه672 KB
شیخ فضلالله مظلوم🔹 به آیت الله شیخ فضل ا... نوری گفتند به یکی از سفارتخانه های انگلیس یا روسیه پناهنده شوید، گفت: نه973 KB
حسین نور دیده من است،و هرکه زیارتش کند،ثوابی برابر نود حج و عمره من را،برایش مینویسند.(نبی خدا)کامل الزیارات، ص۱۸۶#کربلا #یاحسین3 MBای فاطمه!خداوند به من فرمود:لعنت و عذاب میکنم،قاتلان حسین را…(نبی خدا)کامل الزیارات، ص۱۸۳#کربلا #فاطمه_الزهرا