رنجتاثیرش روی همه یک شکل نیستبالاخره ماهیت آدمی را تغییر میدهداما نوع آن تغییر وابسته به اصالت آدمیزاد است
1 MB
رنجتاثیرش روی همه یک شکل نیستبالاخره ماهیت آدمی را تغییر میدهداما نوع آن تغییر وابسته به اصالت آدمیزاد است1 MB
@OAidinK10hشرکت های مطرح هوش مصنوعی آمریکایی: xAi ( Grok ) - Open Ai - Google Deep mind Meta Ai - NVIDIA - Microsoft Ai - Anthropic ( Claude Ai ) - CoreWeave - Siri (IOS)بعد هر کدوم از اینا زیر مجموعه های مختلفی تو حوزه های مختلف دارن ( مدل چت ، تصویر ، ویدیو ، موسیقی , ساخت اپلیکشین اندرویدی و ... )3 MB
🖌درک اهمیت تنفس در لحظات اضطراب و استرس در چند ثانیه👇#سبک_زندگی_سالمhttps://eitaa.com/markaze_haniye/8642337 KB
♨️سوال دقیقی هست که باید دولت جواب بدهخودرو گران قیمت وارد میشه ولی دارو نه چرا❓1 MB
🌿 حجاب؛ سدّی در برابر استعمارِ تن♨️شاید بپرسید آیامسئلهی حجاب حلشدنی است؟ پاسخ مثبت است، اما نه با برخوردهای سطحی! حجاب در منطقِ انقلاب اسلامی، یک انتخاب «فردی» صرف نیست؛ بلکه یک «سنگر تمدنی» است.عوامل قدرتهای ضدبشری،حیا را هدف گرفتهاندچون میدانند تا وقتی جامعه «خانوادهمحور» و «باصیانت»11 MB
🔴 ادعای قحطی موادغذایی؛واقعی یادروغ؟ دکترحامد یزدیان نماینده اصفهان در مصاحبه با راه دیالمه:از بابت قحطی درکشورنگرانی نداریم.این حرفهاعمدتابزرگنمایی تاکشوربه سمت سازش بادشمن ببرندحرف مااین باپتانسلی که،کشورداردبامدیریتصحیح]نه تنها تولیدماپاسخگوی نیازداخلی می توانیم بازارهای منطقه همدردست بگیریم5 MB
@GTASA7dهرچی مربوط به متا بود رو حذف کرمبعد جنگ ۱۲ روزه فقط واتساپ رو پاک کرده بودم، الانم سایر برنامه های متا رومسخره ی زاکربرگ دلقک که نیستم هی پیج بزنم هی بیاد دی اکتیوش کنه#تحریم_متا #تحریم_اینستاگرام890 KB#اینستاگرام هم خیلی مسخره است😂میگه ۱۸۰ روزه زیر نظرت داشتیم؛ دِ آخه دلقک من کلاً یه ماه نشده بود که پیج جدیدم رو زدم، تو چطوری ۶ ماهه زیر نظرم داری؟😂اینم پیج نمی دونم چندمم که الکی الکی پرید، نه فعالیت خاصی توش داشتم، نه پستی گذاشته بودم نه استوری ای. منم کلاً اینستا رو پاک میکنم
@Arashmida27 July 2026♨️روانشناس آمریکایی:🔹️دکترجان گارتنر،روانشناس بالینی برجسته آمریکایی:ترامپ یک توپ ویرانگرِ یکنفره که ازهرجومرج، نابودی،ترس ومرگ لذت میبرداوازکشتن مردم لذت میبرد؛شواهدنشان میدهدهنگام بمباران ایران از تماشای تصاویراین سرگرمی بهشدت خوشحال بودترامپ خالصترین تجسم شیطان که تا به حال مواجه شدم6 MB
@Karim_meaad_karimi5125 July 2026انشاالله که هرگز این اتفاق نیفتد انشاالله که بلا دور باشد انشاالله که همه شما عزیزان سرتاسر کشور سالم باشید اما در هر حال این کلیپ را مشاهده بفرمایید برای مواقع ضروری در گوشهای از گوشی خود ذخیره کنید.7 MB
@yamahdy_ma24 July 2026بایدها و نبایدهای حفظ سلامت کبد، بزرگترین پالایشگاه بدن!#اربعین12 MB
@user17784486827324 July 2026#روغن زیتون خالص سرای گیلانی بدون ضایعات بدون قاطی❌بدون رنگ سبز خوراکی❌نعمت خداست این روغن پر از خاصیت👌🏻@sarayegilani | سَرای گیلانی 🍃386 KB