Profile picture of ‌الهـه کریمـی‌
رنجتاثیرش روی همه یک شکل نیستبالاخره ماهیت آدمی را تغییر میدهداما نوع آن تغییر وابسته به اصالت آدمیزاد است
1 MB

Profile picture of ‌Aidin | آیدین‌
شرکت های مطرح هوش مصنوعی آمریکایی: xAi ( Grok ) - Open Ai - Google Deep mind Meta Ai - NVIDIA - Microsoft Ai - Anthropic ( Claude Ai ) - CoreWeave - Siri (IOS)بعد هر کدوم از اینا زیر مجموعه های مختلفی تو حوزه های مختلف دارن ( مدل چت ، تصویر ، ویدیو ، موسیقی , ساخت اپلیکشین اندرویدی و ... )
3 MB

Profile picture of ‌Nima‌
⭕️ اگه خدایی نکرده، هموطنی، زیر #آوار موند، دو کار میتونه انجام بده که در فیلم توضیح داده شده👇
7 MB

Profile picture of ‌ع. م ح‌
324 KB

Profile picture of ‌مژده‌
🖌درک اهمیت تنفس در لحظات اضطراب و استرس در چند ثانیه👇#سبک_زندگی_سالمhttps://eitaa.com/markaze_haniye/8642
337 KB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️سوال دقیقی هست که باید دولت جواب بدهخودرو گران قیمت وارد میشه ولی دارو نه چرا
1 MB

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
🌿 حجاب؛ سدّی در برابر استعمارِ تن♨️شاید بپرسید آیامسئله‌ی حجاب حل‌شدنی است؟ پاسخ مثبت است، اما نه با برخوردهای سطحی! حجاب در منطقِ انقلاب اسلامی، یک انتخاب «فردی» صرف نیست؛ بلکه یک «سنگر تمدنی» است.عوامل قدرت‌های ضدبشری،حیا را هدف گرفته‌اندچون می‌دانند تا وقتی جامعه «خانواده‌محور» و «باصیانت»
11 MB

🔴 ادعای قحطی موادغذایی؛واقعی یادروغ؟ دکترحامد یزدیان نماینده اصفهان در مصاحبه با راه دیالمه:از بابت قحطی درکشورنگرانی نداریم.این حرفهاعمدتابزرگنمایی تاکشوربه سمت سازش بادشمن ببرندحرف مااین باپتانسلی که،کشورداردبامدیریتصحیح]نه تنها تولیدماپاسخگوی نیازداخلی می توانیم بازارهای منطقه همدردست بگیریم
5 MB

Profile picture of ‌امیررضا خ‌
2 MB

Profile picture of ‌ابوالفضل مهاجر‌
هرچی مربوط به متا بود رو حذف کرمبعد جنگ ۱۲ روزه فقط واتساپ رو پاک کرده بودم، الانم سایر برنامه های متا رومسخره ی زاکربرگ دلقک که نیستم هی پیج بزنم هی بیاد دی اکتیوش کنه#تحریم_متا #تحریم_اینستاگرام
890 KB
#اینستاگرام هم خیلی مسخره است😂میگه ۱۸۰ روزه زیر نظرت داشتیم؛ دِ آخه دلقک من کلاً یه ماه نشده بود که پیج جدیدم رو زدم، تو چطوری ۶ ماهه زیر نظرم داری؟😂اینم پیج نمی دونم چندمم که الکی الکی پرید، نه فعالیت خاصی توش داشتم، نه پستی گذاشته بودم نه استوری ای. منم کلاً اینستا رو پاک میکنم

@Arashmida27 July 2026
♨️روان‌شناس آمریکایی:🔹️دکترجان گارتنر،روان‌شناس بالینی برجسته آمریکایی:ترامپ یک توپ ویرانگرِ یک‌نفره که ازهرج‌ومرج، نابودی،ترس ومرگ لذت می‌برداوازکشتن مردم لذت می‌برد؛شواهدنشان می‌دهدهنگام بمباران ایران از تماشای تصاویراین سرگرمی به‌شدت خوشحال بودترامپ خالص‌ترین تجسم شیطان که تا به حال مواجه شدم
6 MB

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
@Hidara11025 July 2026
چقدر کتاب می‌خونی؟
1 MB

Profile picture of ‌ع. م ح‌
@taj139025 July 2026
189 KB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
انشاالله که هرگز این اتفاق نیفتد انشاالله که بلا دور باشد انشاالله که همه شما عزیزان سرتاسر کشور سالم باشید اما در هر حال این کلیپ را مشاهده بفرمایید برای مواقع ضروری در گوشه‌ای از گوشی خود ذخیره کنید.
7 MB

Profile picture of ‌مریم صبری 🚩‌
@yamahdy_ma24 July 2026
بایدها و نبایدهای حفظ سلامت کبد، بزرگ‌ترین پالایشگاه بدن!#اربعین
12 MB

Profile picture of ‌☫Ali☫‌
@Alibilion24 July 2026
به گلدون های بدون گل آب ندید لطفا🙏🙏🙏
591 KB

Profile picture of ‌محمد مهدی یوسفی‌
@user17784486827324 July 2026
#روغن زیتون خالص سرای گیلانی بدون ضایعات بدون قاطیبدون رنگ سبز‌ خوراکینعمت خداست این روغن پر از خاصیت👌🏻@sarayegilani | سَرای گیلانی 🍃
386 KB

@Arashmida24 July 2026
🤣اینجوری باید با شکست‌های زندگی روبرو شد😂
1 MB

@user17784486827324 July 2026
شربت البالو تو هوای گرم میچسبه
2 MB

@user17784486827323 July 2026
یکم زیبایی ببینیم