Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️سوال دقیقی هست که باید دولت جواب بدهخودرو گران قیمت وارد میشه ولی دارو نه چرا
1 MB

Profile picture of ‌مژده‌
🔘تله‌ی طرحواره‌ها🔻حق‌طلبی؛وقتی دنیا باید اول نیازهای من رو برآورده کنه#پیش_از_ازدواج
مطالب تکمیلی درباره تله طرحواره ها 👇

Profile picture of ‌رضا‌
تو این اتاق کتاب زبان بدن رو در کنار هم یاد میگیریم نوشته آلن و بارابارا پیز
VirAva

کتاب زبان بدن،جلسه اول، کنار هم یاد میگیریم❤️

00:0044:27

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
🌿 حجاب؛ سدّی در برابر استعمارِ تن♨️شاید بپرسید آیامسئله‌ی حجاب حل‌شدنی است؟ پاسخ مثبت است، اما نه با برخوردهای سطحی! حجاب در منطقِ انقلاب اسلامی، یک انتخاب «فردی» صرف نیست؛ بلکه یک «سنگر تمدنی» است.عوامل قدرت‌های ضدبشری،حیا را هدف گرفته‌اندچون می‌دانند تا وقتی جامعه «خانواده‌محور» و «باصیانت»
11 MB

Profile picture of ‌یاتاقان (نظریه پرداز) pir‌
عدس پلو باید با پیاز داغ پخته شود.نه به عدس پلو با کیشمیش.#پویش_ملی#بازنشر_صدقه_جاریه

Profile picture of ‌محمد عابدی زاده‌
جناب آقای #قالیباف سلام و درود خدمت شما بنده بعنوان سخنگوی آقای #ططری ، اعلام میدارم:تردد زوار اربعین از مرزهای غربی ، بجز بار #عذاب و آزار ،،،هیچ #فایده ای برای مردم #مرزنشین خصوصا در دروازه های مرزی ندارد ...

Profile picture of ‌𝗬𝗲𝗸𝘁𝗮‌
‌جز تو همه می‌خواهند با من حرف بزنند، ولی من به سکوت تو گوش می‌دهم..؛

Profile picture of ‌atinaz m.a.sjjj‌
آموزش سماق پلو لذیذ رو تو کانال مطبخ سرآشپز براتون گذاشتم روش کلیک کنید و ببینید👩🏻‍🍳🙏🏻https://ble.ir/ati_chef/1518303437936201364/1785567144732

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
🤡 👑 رضا ربع‌پهلوی، دلقک سیاسی :«پس از سقوط رژیم، بهترین مکان را برای سفارت اسرائیل 🐀 در تهران خواهیم یافت.»
بهترین مکان را برای سفارت اسرائیل 🐀 در تهران خواهیم یافت.

این که یه چیزی رو عمیقا بخوای ولی تو گفتار بهش نه بگی خیلی دردناکه

تورو آرزو کرده بودم ولی،تو از آرزوی منم بهتری.

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴 ادعای قحطی موادغذایی؛واقعی یادروغ؟ دکترحامد یزدیان نماینده اصفهان در مصاحبه با راه دیالمه:از بابت قحطی درکشورنگرانی نداریم.این حرفهاعمدتابزرگنمایی تاکشوربه سمت سازش بادشمن ببرندحرف مااین باپتانسلی که،کشورداردبامدیریتصحیح]نه تنها تولیدماپاسخگوی نیازداخلی می توانیم بازارهای منطقه همدردست بگیریم
5 MB

Profile picture of ‌زهره دیوانی 🎒‌
کمترین آموزه‌ی شیطان، حسادت است: کافِران همجنسِ شیطان آمدهجانشان شاگردِ شیطانان شدهصدهزاران خوی بد آموختهدیده‌های عقل و دل بردوختهکمترین خوشان به زشتی آن حسدآن حسد که گردنِ ابلیس زد هر که را دید او کمال،از چپّ و راستاز حسد، قولنجش آمد، درد خاست…Show more

Profile picture of ‌امیررضا خ‌
2 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
🔹 تحقیقات راجب مشکلات روانی ✍️_ من تا دیشب فکر میکردم طرفدارای پهلوی از روی ندانستن بعضی اطلاعات و خوردن فریب رسانه‌ها به این روز افتادن اما دیشب (پنجشنبه۱۴۰۵/۵/۸)به من ثابت شد که مطالعه نداشتن یکی از عوامل فلج مغزی‌ این افراد هست ، عامل اصلی‌تری وجود داره که در ادامه میگم . . . 👇
اسکیزوفرنی

Profile picture of ‌اِسپایدِرچِرت‌
‏تو مِثل خَنده‌یِ گُل مِثلِ خوابِ پَروانِه‏تو مِثلِ آنچه کِه ناگُفتَنی اَستِ، زیبایی...
Deli
Heyedeh & Poobon

Profile picture of ‌سپیده‌سادات‌
سرِ ارادت ما وُآستان حضرت دوست که هر چه بر سر ما می‌رود ارادتِ او ست #حضرت_آقا_سیدمجتبی_خامنه‌ای

Profile picture of ‌سلوا خوشبخت‌
غربالگری اجباری در مدارس ایااا نفوذی ها که در حال اجرای سند ۲۰۳۰ هستندمیخواهند چه اطلاعاتی از نتایج این غربالگری در اختیار سازمان بهداشت جهانی بگذارند!؟آیا می‌خواهند ببینند تاثیر #واکسن های آلوده روی ژن و بدن کودکان و نوجوانان چه تاثیری گذاشته به نظرم همه والدین در اعتراض به این اصلا انجام ندهند

Profile picture of ‌مژده‌
👄 اگر خشکی لب دارید 👇🏻#سبک_زندگی_سالم#طب_سنتی

Profile picture of ‌nullptr‌
دو تهدید بهداشتی مهم در اربعین1- یخ های کارگاهی و غیربهداشتی:این نوع یخها در زمان تولید و حمل و نقل در معرض آلودگی قرار میگیرن و نباید مستقیما مصرف بشن، سعی کنید از مصرف آب در کلمن، شربت های دست ساز و غیره خودداری کنید.این نوع یخها میتونن عامل انتقال بیماری های خطرناکی مثل هپاتیت باشن.#اربعین