Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
به یادِ حسین خواجه امیری(ایرج)طرح: #محمدصالح_رزم‌حسینی

Profile picture of ‌Meme Kade‌
وقتی دو تا تنگه، تنگه😉

ترامپ: با ایران معامله کردیم ولی اونا مخفیش می کنن😊میم‌کده: شما مردم آمریکا چطوری این روانی رو تحمل می‌کنید؟!😉

Profile picture of ‌🚩мeнrad ĸaѕнe‌
آتش بگیرم از غم، چون نام حسین بر زبانم می‌روددل می‌لرزد و اشکم ز چشمِ ناتوانم می‌رود 🖤🌹

تنها راهی که ترامپ می‌تونه بیاد تو جزیره خارک😉

Profile picture of ‌محمدمهدی عسگری📚‌
•••|شهید دکتر چمران﴿پس از اینکه﴾خدا قسمتم کرد در دبیرستانش درس بخوانم…﴿دوره اول﴾•|خدا قسمتم کرد؛که دارم وارد به دبیرستانی می‌شوم؛که وی در آن درس خوانده بود…﴿دوره دوم﴾به همین سبب برای تحقق اهداف بعدی،با ویراستی وداع می‌کنم…اگر خوبی و بدی دیدید؛حلالم کنید💔﴿شاید گاهی به ویراستی سر بزنم…🙂
•••|﴿شهید دکتر چمران…﴾
•••|شهید دکتر چمرانخدا قسمتم کرد در دبیرستانش درس بخوانم…﴿دوره اول﴾•|ان‌شاءالله خدا قسمتم کند که؛در دبیرستانی که او در آن درس خوانده درس بخوانم…﴿دوره دوم﴾🥲در دانشگاه محل تحصیل او﴿در ایران﴾ و رشته ای نزدیک به رشتهٔ او،درس بخوانم…📚آخر سر مثل او به وطنم خدمت کنم و در این راه شهید شوم…🩸
•|شهید دکتر چمران…؛ :)

Profile picture of ‌سید امیر بحرینی‌
چرخ‌دنده‌های اقتصاد و تولید ملی، با پویایی صنایع کوچک می‌چرخد. حمایت از صنایع کوچک، سرمایه‌گذاری مطمئنی برای پایداری تولید، اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی است.روز حمایت از صنایع کوچک گرامی باد. ⚙️🌱#سیدامیربحرینی کاندیدای انتخابات شورای شهر شیراز #اقتصاد #تولیدملی #کسب_و_کار #صنایع #صنایع_کوچک

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
تقدیر از اهالی رسانه بخش گلستان

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
سینه به سینه‌اش دَم آخر نهاد و گفت:هر کس که حیدری‌ست در عالم نجات داشت

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
مجموعه پژوهشی HFI Research :می‌بینم ایران بازی رو یاد گرفته.ایندفه ۳۰ دقیقه قبل از باز شدن بازار نفتکش زد.#پایگاه_تحلیلی_یقین

Profile picture of ‌هانی احمدزاده‌
یه اثر هنری فاخر و یه نذر فرهنگی به نام مجلس نمایشنامه‌خوانی "طوفان" با حضور هنرمندان پیشکسوت تئاتر قم و نذر شفای هنرمند گرامی #کوروش_زارعی توسط استاد #حسین_فدایی‌_حسین در ۲۱ و ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲۰ به آدرس قم، بلوار آزادگان، بلوار فخری زاده، کوچه یکم، پردیس سینما تئاتر «شهر آفتاب برگزار میشه

Profile picture of ‌سید حامد نسابه‌
📜 " شَهیرانِ صُمودی" آتش زده انصار به سگهای سعودیخوش رانده بر آن جیلِ جفاکارِ یهودیگشته‌ست یمن اسوه‌یِ این محور ایمان ایران و عراق و همه‌ اَبطالِ وَدودیShow more

Profile picture of ‌RobertKoch ™️‌
الگو، الگوریتم IDOL، تابع باشید... زبونم رو نمی فهمن، از یه سیاره دیگم🤌اینا شوتن یو 😂😎لطفا نرو روی مودم یو🤑🫡🫡#کد#ایران 💥

Profile picture of ‌ابوكاظم🇾🇪 محمد آلقحطآنيـﮯ‌
صحنه‌ای شبانه از پایتخت صنعا که به مناسبت فرا رسیدن میلاد پیامبر تزئین شده است.

Profile picture of ‌فاطمه رحمانی‌
۱۶۰ شب حماسه‌آفرینی؛ مردمی که فقط نیامدند، بلکهدر میدان ماندند. با ولایت عهد بستیم و تا شهادت می‌ایستیم.#تا_پای_جان_برای_ایران

پسرِ حیدرِ کرّار و خودش حیدرِ میدان،کرمش حاتم‌نواز بود و دلش مأمنِ یاران#شیر_جمل

Profile picture of ‌Chapan Harder چپن هاردر‌
این پروژه، خیلی عالی و معرکه شده. من باهاش خیلی حال می‌کنم. گفتم که شما هم ببینید شاید حال کردید.#طراحی #نقاشی #چشم

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
این تصویر تصویری از بقیـع استزمانی که شب میشود!نه زائری می آید به صحن،نه شمعی نه چراغی نه پرچمی،و نه کبوتری در صحن پر میزند، نه خادمی در صحن قدم میزند؛فقط سکوت است و مظلومیت.…Show more

دیگه دیر شده. کار رو ما تموم کردیم😉