Profile picture of ‌علی رفیعی وردنجانی‌
نقد فیلم «بی‌داد» به بهانه‌ی انتشار و ساخت غیرقانونیتماشای اِدرار کردنِ دیگری بر سینمای ایرانبی‌داد ساخته‌ی سهیل بیرقی فیلمِ ضدِّ فرهنگ است. سینمایی که در آن بازیِ بی‌نظیرِ امیر جدیدی را داریم و یک لیلیِ رشیدی خیلی بد. نگاهِ سینمای ایران به مسئله‌ی فرهنگِ دینی به یک مبارزه‌ی سیاسی تبدیل شده. فار…Show more
14 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🏴🎙️هلالی، مداح اهل بیتدر مراسم محرم‌شهر تهران: دیگر وقت استراحت نیست؛ باید برای خونخواهی رهبر شهید برخیزیم🚩🚩
3 MB

Profile picture of ‌حاج سعید‌
دوست که مشتاق تو، جانب دشمن مروقلب مرا فتح کن، قلعه خیبر چرا؟!❤️
2 MB

Profile picture of ‌فیلموسوفی‌
🌕چگونه فساد به صورت سیستماتیک نهادینه می‌شود؟🌙در بسترای رسمی داخلی مثل روبیکا، فیلیمو، آپارات و... یه حدی از سانسور اجرا می‌شه و این بسترها معتقدن فیلم و #سریال و انیمیشنی که می‌ذارن طبیعتا بر اساس قوانین ماست و از جهت فرهنگی هم ایراد نداره
2 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
در زندگی چیزی نیست، هر آنچه هستکَرم مرتضی علی‌ست...#یاعلی
330 KB

🔴🎥 چون صداوسیما تهدید شده و  اجازه پخش این فیلما رو نداره ،لذا ما پخش می کنیم به اندازه وسعمون تا ملت ببینن  دست به دست کنید برسه به همه پاسداران و حافظان راستین انقلاب
2 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
📌صحنه ای کوتاه و تاثیرگذار از نبرد #حضرت_ابوالفضل_العباس (علیه السلام) تا شهادت حضرت...😌🥲 که توسط یک شخص خارجی به زیبایی با #هوش_مصنوعی ساخته شده است...#التماس_دعا #اللهم_عجل_لولیڪ_الفرجرسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک #قرارگاه_سایبری_حاج_قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇Show more
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

25 MB

Profile picture of ‌تلخون🪻‌
اِزرع محبهً و سلام
4 MB

Profile picture of ‌TeacherAli 🇮🇷‌
همیشه اسطوره بودی برام...کاش میشد برگردی...😢
4 MB

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
❗️ حاجی‌بابایی در مورد تفاهم‌نامه:نظر درست کارشناسی، نظر رهبری بود، نه آن کارشناسان. می‌گویند رهبری در نهایت نظر کارشناسان را پذیرفت؛ در حالی که این‌طور نیست! این گروه نتوانستند نظر کارشناسی رهبری را اجرا کنند و تقلیل دادند که ما این را می‌توانیم اجرا کنیم.
2 MB

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
فیلم انتقادات صریح گودرزی نماینده بروجرد از جلسات مجازی مجلس که باعث انتقاد گسترده نمایندگان شده است
11 MB

Profile picture of ‌طه خـُ🇱🇧رّم‌
من از یادت‌ اگر رفتم تو در یاد منی هرشب،سکوت شب پر از غم شد تو فریاد منی هرشبیار بی وفای من(:#امام_رضا ی من...
237 KB

Profile picture of ‌رهپویان فتح‌
بده که پیش تو موی سرم سفید نشهبده که نوکرت بمیره و شهید نشه...#شهید_حمیدرضا_رجب_زاده#رهپویان_فتح
505 KB

🎥ماجرای قتل حمیدرضا رجب‌زاده مداح جوان اهل بیت گروهک تروریستی سلطنت طلب، یه ویدئو ازش منتشر کردن درحالیکه به فجیع ترین شکل ممکن به شهادت رسوندنش😭😭
1 MB

🎥 خانم نجفیان‼️ما هم عمیقااز وضعیت ولنگارجامعه ناراحتیم🤦‍♀️ ◀️همسر مکشفه‌ی رسول نجفیان از حریم شکنی واظهارمحبت یک دختر شیرین عقل به شوهرش برافروخته می‌شوداما ازاینکه این جامعه رادر مسیرولنگاری قرارداده‌اند ناراحت نمی‌شود 🤔
244 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
قیامتم که به دیوان حشر پیش آرندمیان آن همه تشویش در تو می‌نگرم#یاحسین
663 KB

🎙️"مهران پوپل" شاعر اهل سنت افغانستانی، به تازگی شعری راجع به اهمیت حضور مردم در خیابان‌ها گفته که خیلی زیباست.بقرآن اصل، ایران است، ایران را نگه دارید.👏👌🇮🇷
3 MB

Profile picture of ‌حسین شورگشتی‌
ششمین موزیک ویدیوی ماینکرفتی..🎶 تاوان | HOMECOMING
34 MB

Profile picture of ‌حسین شورگشتی‌
پنجمین موزیک ویدیوی ماینکرفتی😎🎶امپراتوری تباهی | Empire of Dirt
32 MB

🏴دلم بدجوری شکست...😭😭#جامانده
2 MB