Profile picture of ‌Sayeh‌
#داستان_کوتاه«تپه»خودم پیشنهاد داده بودم حلقه‌ی صالحین این هفته را روی تپه‌ی آبادی برگزار کنیم.با غرغر بچه‌ها بالاخره رسیدیم بالای تپه. هندوانه را که با هن‌وهن کشانده بودم بالا، کنار یک سنگ تکیه دادم. عباس عرق پیشانی‌اش را با پشت آستین پاک کرد و بریده‌بریده گفت:

Profile picture of ‌Amir Hussein D_24‌
«شاید سرنوشت من این بوده که بیشتر مسیرم را تنها قدم بزنم… پسری که همیشه سعی کرد قوی باشد، لبخند بزند و کسی را ناراحت نکند، اما ته قلبش فقط یک چیز می‌خواست؛ اینکه یک نفر واقعاً دوستش داشته باشد و ماندنش را بخواهد.»

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
بدون حب او اسلام تفسیری نخواهد داشتبدون شک برای دین حق شوکت علی باشد#امیرالمومنین

Profile picture of ‌امیر فریدنیا‌
@Faridnia7 August 2026
بسم‌الله الرحمن الرحیمخبرنگاران مؤمن، متعهد و انقلابی، پیشگامان #جهادتبیین و افسران خط مقدم نبرد روایت‌ها هستند که با صداقت، بصیرت و مسئولیت‌پذیری، در برابر تحریف و جنگ رسانه‌ای ایستادگی می‌کنند و پرچم حقیقت را برافراشته نگه می‌دارند. این روز را به همه اصحاب رسانه، به‌ویژه خبرنگاران متعهد، تبریک عر…Show more

Profile picture of ‌محمدعلی عزیزی‌
@montazeer_3137 August 2026
در کشوری که جانشین نیروی هوایی ارتش، لیدری پرواز بدون بازگشت و حمله به پایگاه‌های امریکا را به عهده می‌گیرد، چیزی به نام شکست معنا ندارد...#ایران_قوی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #یا_لثارات_الحسین

Profile picture of ‌جانفدای ایران 168‌
@Janfada1687 August 2026
تا خود رانسازیم و تغییر ندهیم #جامعه ساخته نمیشود..... 🫵#شهید ابراهیم هادی

Profile picture of ‌Z.m mousavi‌
@Z_mousavi677 August 2026
یکم نقاشی روی پارچه برای کمتر کردن دلتنگیای غروب جمعه بد نیستا☺️کاری از هنرمند محبوب کشور ... خودم،😅#نقاشی#هنر#پارچه#خلاقیت#پرنده

Profile picture of ‌فریده محمدی‌
@Mohammadi20067 August 2026
در دنیایی که سکوت، گاهی قیمتی سنگین دارد، گفتن حقیقت، یک انتخاب شجاعانه است.ای روایتگران حقیقت، قلم‌تان امانتی است که جهان به آن چشم دوخته است!روزتان مبارک.🌹 🖋️#خبرنگار #17_مرداد_روز_خبرنگار

Profile picture of ‌رضا تقی زاده‌
@rezataghizadeh7 August 2026
مدعی انتظار بودم ولی غافل ز توغرق در دنیا شدم ، این رسم سربازی نبود...💔#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

Profile picture of ‌● حکمت || هنر || ادبیات ●‌
@Hekmatabadi7 August 2026
به خوبی این عکس را تماشا کنید،بخشی از کتابخانه‌ی #رهبر_شهید است.کتاب‌ها را ببینید.گستردگی افق فکری ایشان بر اهل علم و اندیشه روشن است.سخن من با کسانی است که خود را پیروی ایشان می‌دانند اما ذره‌ای از جهان فکری عظیم ایشان را درک نکرده‌اند.شرم کنید از رفتارتان!پیروی از حکیم و فقیهی والا‌مرتبه کجا و⬇️

Profile picture of ‌مهدی دادآفرین‌
خدایا مارا از دست حمقاء،منافقین ،خائنین،سازشگران،مرجفون نجات بده...#مذاکره‌ #آمریکا #جنگ #باید_برخاست #لبیک_یا_خامنه_ای

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
@tahlili_yagin7 August 2026
پیام صریح مردم تبریز به مسئولان ؛ مردم تا اجرای تعهدات عقب‌نشینی نمی‌کنند...تجمعات شبانه مردمی میدان ساعت ۱۵ مرداد#باید_برخاست #یالثارات_الخامنه_ای#پایگاه_تحلیلی_یقین

Profile picture of ‌محمد ناظری‌
@M_NAZERI7 August 2026
نمایش ماکت #پهپاد شاهد ۱۳۶ دست ساز در تجمع مردمی میدان آزادی تهران

Profile picture of ‌اشکان 🎭‌
@Ashkan_moshrefi7 August 2026
یه دوستی میگفت که دیر بشه، ولی حسرت نشهنمیدونم چقد با حرفش موافقم چون....

Profile picture of ‌Colorful Palette‌
@Fho19997 August 2026
تن دو روزی بیشتر پیراهن روح تو نیستهر چه کمتر خو به این پیکر بگیری بهتر است#فاضل_نظری#وجود#بادبادک

Profile picture of ‌نگار روشنی‌
@NegarRSHN6 August 2026
کاش می شد که تو با معجزه ای برگردی...💔#رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا#لبیک_یا_خامنه_ای

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa6 August 2026
علی عالی اعلی یل حق حیدر کرارعلی شمشیر اسلام است بر فرق سر کفار#امیرالمومنین

Profile picture of ‌رهپویان فتح‌
@Rahpuyane_Fath6 August 2026
موشک آمریکایی با مدرسه میناب چه کرد؟🔻 برای اولین بار:🎥 سفر مجازی به مدرسه شجره طیبه و آنچه کودکان مشاهده کردند...🥀Azminab.ir(برای نمایش بهتر، لینک را 👆در مرورگر خود وارد کنید)Show more