شد ز نام دگران گر چه مکدر گوشمخورد از نام علی قند مکرر گوشم#یاعلی
292 KB
@DoKhatSher7 August 2026شد ز نام دگران گر چه مکدر گوشمخورد از نام علی قند مکرر گوشم#یاعلی292 KB
@Arashmida7 August 2026🎙️بهسمت دریابا نوای #محمود_کریمی به مناسبت ایام اربعین حسینی6 MB
@AMlRHOSSEIN_H4527 August 2026باتشکر از عکاس عزیزم امیرمحمد جان 📸🫀🙏🏻#عکاسی#محمدیه#استان_قزوین387 KB
@DoKhatSher7 August 2026از کنارت رد شدم، اما ندیدم روی توسرمهٔ چشمان من شد، خاک راه کوی تو#اللهم_عجل_لولیک_الفرج1 MB
@MAHDI_dadafarin57227 August 2026قَالَ لَا تَخَافَا ۖ إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰخدا فرمود: نترسیدکه من بی تردید با شما هستم [سخن او و شما را] می شنوم و [اعمالتان را] می بینم.طه/۴۶عملیات والفجر مقدماتی ،لشکر ۱۴ امام حسین(ع) ،مکان ضبط: تیپ ۳ ،تاریخ: ۱۳۶۱/۱۱/۵ ۱۷ بهمن ۱۳۶۱ -سالروز عملیات والفجر#رفیق_شهیدم#ردانی_پور12 MB
@Hodaei_S7 August 2026نسخه ی بروز شده ی مختار نامه!#جنگ #مختار #آمریکا #نتانیاهو #ترامپ #تزویر #شمر #کودتا #کربلا #ایران #ایران_قوی #امام_حسین #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #انتقام #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #باید_برخاست #عاشورا #جدید #موسسه_صدرا4 MB
@alirafieivardanjani7 August 2026نقد قسمت ابتدایی «اعتراف میکنم»اینجا جای زن و بچه نیستاعتراف میکنم با کارگردانی: نیما حسنینسب، پویا سعیدی، امیررضا رشتی، اسما ابراهیم زادگان، بهداد امینی، نفیسه زارع و عماد خدابخش فارغ از آنکه ترجمهی فارسیِ سریالی نتفلیکسی است، توانایی ایجادِ پکیجی که معنای ژانر از آن خارج گردد را ندارد. این…Show more50 MB
@Arashmida7 August 2026🏴🎙️جز در خانه ی تو، هیچ کجا خیری نیستهرکجا خیر است حسین جان، به در خانهی توست.#شب_جمعه هوایت_نکنم،میمیرم 💔#حسین_جانم😭20 MB
@tahlili_yagin7 August 2026کمین مرگبار الله اکبر،الله اکبر کمین مرگبار حوثیهای یمن به نیروهای سعودی که از زمان ابوسفیان تا کنون بیسابقه بوده است!#پایگاه_تحلیلی_یقین1 MB
@Arashmida7 August 2026🔴تنگــــه هــرمـــزتنگـــــه ای کــــه حـــــدود ۴ قــــرن پیـــش بـــا تــــلاش هــــای امـــامقـلــــــی خـــــان و یــــارانــــش ایــــرانـــــی شـــــد تــــا ایــــن لحظـــــــه هــــم ایــــرانـــی مـــونـــدهو ایــــرانــــی مــــیمــــونــــــه 🇮🇷✍🏼 پیشنهاد دانلودوبازنشر4 MB
@Arashmida7 August 2026🤣بچه توی آنتن زنده میگه: «زن بگیرم، مامانمو میخوام چیکار❗» 😂2 MB
@Arashmida7 August 2026🔴هدیه به روح هنرمند عزیز و بزرگوار آقای اکبر عبدی عزیز#کلیپ_زیبا🖤#روحش شاد😭2 MB
@RevayateHowzeh7 August 2026🎥#ببینید| تو امام منیهر کسی رو نیزهای دل گرفتار دارهمثلا رقیه با سر عمو کار داره...💔#شب_جمعه#حاج_مهدی_رسولی#روضه6 MB