🔺مشاور سازمان بهداشت جهانی در موضوع کووید-19 و ️استاد مطرح دانشگاه کلمبیا: کووید 19 ساخت آمریکا بود 🔹 جفری ساکس: دلایلی وجود دارد که نشان میدهد این پژوهش با تأمین مالی مؤسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) انجام شده است.
2 MB
@resane_enghelab3 August 2026🔺مشاور سازمان بهداشت جهانی در موضوع کووید-19 و ️استاد مطرح دانشگاه کلمبیا: کووید 19 ساخت آمریکا بود 🔹 جفری ساکس: دلایلی وجود دارد که نشان میدهد این پژوهش با تأمین مالی مؤسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) انجام شده است.2 MB
@resane_enghelab3 August 2026🔰 پاسخ متفاوت عراقیها به در خواست زائر ایرانی 🔺میشه به نیابت از پدر شهیدم چند قدم بردارید؟7 MB
@DoKhatSher3 August 2026بلند شو ببین زینبت چی کشیدهبلند شو حسینم که مهمان رسیده#اربعین311 KB
@M_ahmadi_sh_3133 August 2026
@Karim_meaad_karimi513 August 2026🔥🚨🔴️تعقیب و گریز یمنیها در جنگ تن به تن با سعودی ها!🔹لحظاتی نفس گیر از جنگ مستقیم درفاصله صفر#یا_لثارات_الخامنه ای5 MB
@zahraparvaneh_ir3 August 2026ولی دوستانمن به نیابت از همتون اون لحظه اخر و موقع خداحافظی تو فاصله خروجی سمت حرم موقعی که همراهم رفته بود بلیط بگیره ( تو شارع السدره ) نشستم دوبار زیارت عاشورا خوندم و با زبون دلی خودم برای همتون دعا کردمعمو عباس قسم دادم به شرمندگی که خودش تجربه کرد که ماها شرمنده امام زمانمون نشیم🖤2 MB
@Yarane_ebrahim3 August 2026دلم بدجوری بیقرارِ عباسه...🥺❤️🩹#یا_اباالفضل_العباس #یا_قمر_بنی_هاشم #یا_عباس #یا_اباالفضل #کربلا #بین_الحرمین #اربعین #مهدی_رسولی459 KB
@zahraparvaneh_ir3 August 2026مادر عزیزمم تو این ویدیو هستنویراستی نداره و اهل فعالیت مجازی ام نیستن خیلی ولی بماند به یادگاردرسته خیلی جاها اختلاف نظر داریم و من خیلی این مدت اذیتش کردم ولی مامان اگه یه روزی این ویراست دیدیبدون بخش بزرگی از حُب حسین و روحیه انقلابیمو مدیون شیر و دامن پاک شما ام که باهاش بزرگم کردی#مادر3 MB
@sahba_nashr3 August 2026🔖 #ارسالیِ_شما💬 عکس بابای شهیدته؟💔📍 بینالحرمین498 KB
@Arashmida3 August 2026🔴دیس مجید واشقانی به قیاسی :آیا میشه از جنگ نگفت بعد از لخت بودن بقیه سوال کرد⁉️👏👌814 KB
@resane_enghelab3 August 2026⚠️ با منطق خودشان کسی که هزاران نفر را کشته باید اعدام شود. انتقام انتقام سر دهید. منتقم خون کودکان میناب مردم لامرد ملت ایران و رهبر عزیزمان هستیم5 MB
@farzande_noor3 August 2026بخدا این بچه ها امکانات داشته باشن از تمام کشور های دنیا میزنیم جلو3 MB
@azaz13453 August 2026وقتی تصویرِ پسر، در مسیرِ زیارت اربعین، پیشوازِ مادر شد...فریادِ "مادر" و مویههایی که آسمانِ چذابه را لرزاند.12 MB